|
![]() |
#811 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
za x38 chipset definitivno previse para ![]() radje zicaj dizela da ti proda svoju rabljenu i ubode sebi neku s p45 chipsetom hehe |
|
![]() |
![]() |
#812 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko sam ja shvatio Dizle je bio ozbilja oko prodaje svoj eAbitice x38 quad GT, tako da bi ga stvarno trebalo zicati ako vec ciljas na tu plocu.
|
Oglas
|
|
![]() |
#813 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
#814 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
#815 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Naravno, cim rijesim potencijalnu plocu, s tim da su na moju ugradjena dodatna 2x40mm LED Akasa venta na NB i PWM heatsinkove radi boljeg rashladjivanja same. Jedno je sigurno, a to je da sigurno nece ici ispod 100€. |
![]() |
![]() |
#816 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Bio u hg... nema LT modela samo DK... nista cekanje do utorka ako je ima u hardveraju... Nema u hardveraju, hgspot je glavni za dfi i naruce malo ploca pa ih sada nema... Ostao jos samo Protis ali sam nekako skeptican, jel mozda ima netko kakvu alternativu za neku drugu plocu, uvjet je da ima 2 pcie x16 normalno crossfire Zadnje izmijenjeno od: Duel. 25.10.2008. u 13:51. |
![]() |
![]() |
#817 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#819 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel bi htio moju ploču? ![]() ![]() Usput,kako sad biostar,zar nisi ti bio govorio kako ima nekih problema s diskovima ili šta već nešto o nepouzdanosti? Zadnje izmijenjeno od: žile. 25.10.2008. u 15:21. Razlog: Lapsus tipkovnicae |
![]() |
![]() |
#820 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Radim na Biostaru već preko mjesec i pol dana, nisam iskusio nikakve nestabilnosti i slično...memorija nije bila 1066MHz, al su bili Traceri... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#822 |
Premium
|
pa upravo radi predivnog layouta sam spreman izdvojiti extra svotu novaca. sto ti vrijedi imati najbolju plocu ako ima katastrofalan layout? |
![]() |
![]() |
#823 |
3.14zda ®
|
Manje-vise sve imaju solidan layout osim AssRocka. Sto je po tebi katastrofalan layout? Sto ti vrijede te fancy gluposti i pofarbani slotovi kad nemas pola funkcionalnosti na ploci za 1400kn. Klasicno preseravanje i prodavanje muda pod bubrege. |
![]() |
![]() |
#824 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ali bar flashanje biosa svaki put prođe kak treba ![]() btw kojih to 50% funkcionalnosti fali na npr DFI LP X38 LT
#825 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne razumijem te ono za pola funkcionalnosti? to si mislio na regulaciju ventova? to je pola funkcionalnosti? To sa ventovima radi, samo treba nabaviti ventilator koji ima 4 pinski konektor jer kontroliraju brzinu preko njega. to je cijela mudrost. BTW kad smo kod abitice (koju sam imao vise pola godine) zadnji bios je izdan u 7 mjesecu dok je za dfi-jku prije 3 tjedna. Samo si pogledaj na forumima koliko je problema ljudima zadala sa 4870x2 karticama. Kad rijesenje iz abita je , pa stavite bios 12 iz 3-4 mjeseca ili tako nesto. Kao drugo onaj fenomenalni hladnjak koji ide po heatpipeu sa northbridgea desno, fino je onak, par mm od memorije i kad se zagrije u radu, sluzi kao grijac za vec recimo meni uzarene ballistixe. odlicno! kad se samo sjetim kad sam je kupio da sam htio staviti na pwm-ove hladnjak i citam u manualu da ima klipsice za drzanje venta kad ono u kutiji nema nista. kao rijesenje je bilo slati mail abitu i cekati oko tjedan dana da posalju postom. vrlo profesionalno od njih. Kaj se tice pofarbanosti slotova, pa i tvoji su pofarbani samo ne fluoriscentno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#830 |
3.14zda ®
|
Pogledaj sam po tom savrsenom 6-layerskom PCB-u te state-of-the-art ploce i sam zakljuci sto druge X38 ploce za te pare ili jeftinije imaju, a ta nema ![]() I koji su joj nedostaci. Ups, zaboravio sam da je layout savrsen ![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kad sam na abiticu stavio scythe mugen, izvinula se kao luk. sve me bilo strah da ce vodovi na njoj popucati(znam da ne bi smjeli ali kad sam je vidio onaku jadnu izvijenu sve me bilo strah). zbog toga sam uzeo TRU 120 eX i stavio ga gore jer ima drugaciji sistem montaze i ne napinje maticnu. Od sada kad uzimam maticnu i podatak koliko layera ima maticna ce mi biti vazan. jer hebiga, na mehanicka ostecenja nema garancije ![]() Sto se tice vrijednosti, svako ima pravo odluciti koliko njemu nesto vrijedi, pa tako i ti. A na farbicu i reklame nisam pao, niti cu ikad... ![]() Ovaj odgovor Wolwu nje bas nesto informativan... |
|
![]() |
![]() |
#832 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ovak,posto mi komp prdnuo na rosu,uzecu E8400 ili 8500,2gb DDra,Radeonku 4850(il kak se vec zove) te mi treba pripadajuca ploca,netrebam ju za nikakve bijesne podvige po kojima ce me svijet pamtiti vec samo da radi a da se cijena krece od 500kn do 100€ mozete i pripadajuce napajanje napomenut mada nije rijec o tome tu,ni zgorega ![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Moderator
|
Citiraj:
Kad si se već ulovio tog famoznog 6-lazer PCB-a iskreno ne znam koliko slojeva ima Abit ali brate mili povećan broj slojeva nije tu zbog čvrstoće nego zbog smanjenja intereferencija Mislim, daj radije reci "mrzim DFI i zato velim da je šit" i sve će bit OK Nećemo se obazirat na tvoje provale vezane za ploče tog proizvođača i to je to
![]() |
#834 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...o kome o cemu dizel o abitu,jos uvijek..... ![]()
#835 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Koliko ja znam matične ploče odavno imaju i do 9 layera(na svakom layeru su vodovi jer na jednom recimo nebi bilo mjesta). Ili sam u krivu?
#836 |
3.14zda ®
|
Opet ti o Abitu iako govorimo opcenito o X38 plocama. Nemam predrasuda niti prema jednom proizvodjacu(mozda Matsonic, ali ga vise nema hvala kurcu) i za ovu konkretnu plocu tvrdim da ne vrijedi tih 1400kn i to je to. @julka; jel ti imas problema u citanju s razumijevanjem? |
![]() |
![]() |
#837 |
Moderator
|
#838 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
#839 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
@Wolw; ajde nek ti bude kad si se uhvatio ko' pijan plota, malo sam iskarikirao, ali nekoliko zamjerki se nadje na tu cijenu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#840 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo neki dan sam uzeo dotičnu DFI. Ploča me nije toliko oduševila. BIOS je odličan, ono 8fazna regulacija fore su bezveze, jer mi i AB9 quadGT daje isti napon ![]() Što se tiče layouta dobar, je a i obožvam zelenu boju. Inače sama ploča je OK, ali po meni nevrijedi toliko, jer imam sve isto kao na abitu. Što se tiče FSBa ako se cilja na to, moj E6300 ima zid na 470MHz, tako ni da mu DFI od 1k+ kn nemože pomoć ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|