|
![]() |
#8341 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
da budem pošten nisam učekivao pobjedu ali izgleda da su danas anđeli bili na našoj strani: CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#8342 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Jaka partija,napeta do boli Napetost se mogla rezati nozem ![]() Ali ipak,igrac vise je presudio ![]() Cestitke oba dvije ekipe na sjajnoj partiji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8343 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Imamo ga imamo prvo iznernađenje turnira slabiji Fallen Angels po nasem neustrasivom sefu dobio je dvoboj protiv Die Wuestenratten uteskom dvoboju koji je zavrsio 11:12 za anđele zahvaljujuci nasm sefu ali ipak je protivnicima falio Mitzek koji nije mogo doci
![]() |
#8344 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
We are the champions!!! [img=http://img2.freeimagehosting.net/uploads/th.7f0f4130ad.jpg] Za najbolji NICK STYLE IZABRAN JE .:[FA]:.XXXXX Fallen Angels :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8345 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Cestitke mojim teammateovima - nazalost mapa nije bila blagonaklona za snajp (sto mozda i nije lose) - KHHMfishHMM, ali je vrlo dobro balansirana za sva oruzija.
![]() |
#8346 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8347 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8349 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Čestitke svim igračima večeras - tako se kuje srce junačko. ![]() ![]() Oni - nemam riječi - koji se nisu udostojili na vrijeme javiti da ne mogu igrati - sram vas bilo. ![]() ![]() Protivnicima mojeg tima - čestitke ![]() Mojem timu - igral sam ko da sam član Bečkih dječaka a ne COD 2 servera ![]() ![]() Mitzek jako si nam sfalil ![]() P.S. reci samo da urazumimo šefa ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8350 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kak ste zakon, dečki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8352 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
: lol2 : zao mi je sto nismo mogli sudjelovati ali bila je to visa sila. Medjutim ne doci uopce i ne opravdati je neshvatljivo. koji ste se k...... prijavljivali ako mislite tako. Sada su 2 teama na ledu, pogotovo nas. Upitno je i daljnje sudjelovanje ![]() @edit jos notorius da pa kako tako, barem se izvinuo ali drugi....
![]() |
#8353 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
gle ne salim se...ja osobno mislim da sam igrazo za qrac i to je to...mogo sma bolje i to je najgore...znam da mogu a nisam -_- za mene su lige gotove...just 4 funn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kaj brijes vi ste sad kad nema erora najveci favoriti
![]() |
#8355 |
the luda ribetna
|
ja?brijem da sam vise smetao neg pomoga eto...sto je i istina...nije me islo pa eto necu ima radit opet takvu blamazu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8356 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8357 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
a vise od par puta sam tak shebao da bi i moja sestra to pogodila -_- razocaran sam sobom...pogotvo tad kad zatreba...ono 5 ili 4 napsram mene...ostane jedan i skine me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8358 |
Premium
|
Ma daj bude bolje,jednostavno danas nije bio tvoj dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8359 |
Premium
|
Evo upravo sam banan od strane Raka zbog teamkilla. Prognan sam do srijede, ali je zbog prigovora produženo do petka. Nenamjerno sam bacio bombu kad smo se respawnali i ubio sebe i jednog kolegu. Radi se o tome da sam na kraju runde išao bacit bombu i kad sam izvukao osigurač počela je sljedeća runda. Ovo mi je prvi takav incident, i sam on mi je kao razumnom biću bio sasvim dovoljan da odlučim prestat bacat bombe koje mi ostanu na kraju runde. Svoje mišljenje o kazni ću zadržat za sebe, a volio bih čut vaša mišljenja. Vidimo se u petak.
![]() |
#8360 |
Guest
|
a svakom se dogodi nekaka glupost.... rak, daj mladiću da igra ![]() |
![]() |
![]() |
#8361 |
Premium
|
tomasini pravila i samo pravila,ajd samo tiho da nam do sljedeceg kola budes tu.
![]() |
#8362 | ||
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ja bi ovo smatraqo uvredom. Nazivati nekoga favoritom zato jer je ispala ekipa koja ni kvorum ne može sastaviti. Kakav je tek ostatak ekipa? Citiraj:
Odsluži kaznu i ne cmizdri. Kazna do srijede i nije neka. Samo si morao mirno otići i sve bi bilo u redu. Ali ne. Moraš izigravati Kalimera. A to kod mene ne pali, kao ni kod nogometnih sudaca. Možeš me samo naljutiti.
![]() |
![]() |
#8363 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8364 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eto bilo je dobro veceras.... nema sta! Malo smo se koji put medusobno pokokali medu timovima ali sve je to u zaru igre i ok je s moje strane..desi se.nije namjerno. Steta sta sta se na turniru nisu pojavili svi clanovi i time prislili Admina da upotri***************i Mp44 i razori ta dva tima..valjda bude nesto od toga ha Rak? Mislis da bude bolje ako ima manje timova i vise igraca u svakome od njih? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8365 | |
Neradnik
|
Citiraj:
BTW nemo se pokusavat spojit jer ces zavrsit kao bare ...odgulis tih 5 dana i opet sve super!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8366 |
1oo1 NooB
|
Jutro poslije ![]() Dakle bilo je dobrih borbi, bilo je primadona, bilo je svađa...mmda... i neki su spušli ban - sve u svemu klasičan vikend na našem COD 2 serveru ![]() Ode ja raditi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8370 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Dobra izvjesca Darth, postao si sluzbeni novinar PcE Lige. No, takodjer se trazi jos jedan ili cak i dva novinara da ne bude sve na jednoj osobi. Zainteresirani?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|