|
![]() |
#8341 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8342 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ako mozes,svakako izbjegni uredjaj sa mehanickom home tipkom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8343 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma mala se navikla na mehaniku, ima samsunga sad. Al opet, kinez je to, mogla bi kihnut brzo. Vidjet ću još, w100s ili jiayu. Mada me više vuče na jiayu, ak niš, ima veću rezu. Rvacki nije pod mus.
#8344 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Nego, pomognite seljacini... Prckao sam nesto na svom jiayu g4s i nestao mi root. Ne mogu ga vise rebootati u recovery. Sve se desilo nakon busybox instalacije, cini mi se. U system->security mi je enebliran superuser. Titanium mi javlja da mob nije rootan... Znam.. Nije zvaka za seljaka... Uh uh... Nesto mi se smrdalo nakon instalacije dvije superuser aplikacije. Rijeseno downloadom supersu.zip i updateom iz cwm-a. Sta ces, ucim... Inace primjetio sam na g4s da nema bas precizan touch kao sgs2. Ili treba kalibrirati ili pricekati update rom-a jer vele da je u romu problem. Nije to sad nesto jako izrazeno ali par puta sam morao ponoviti touch... mod: molim koristiti edit ili/i multiquote Zadnje izmijenjeno od: Brko. 30.05.2014. u 06:59. |
![]() |
![]() |
#8345 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#8346 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako stoji situacija sa Mi3 i njegovim MIUI-em? Našao sam ga povoljnog s dostavom iz EU. Ima neku multilanguage developer verziju KK-a, a sjećam se da se ovdje pisalo i o njoj. Čekam samo da mi jave kamo ga šaljem na RMA u slučaju problema. Ako bude i to u EU, nemam šta puno razmišljati nego si ga nabaviti.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 30.05.2014. u 06:16. |
![]() |
![]() |
#8348 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Sudeci po slikama THL 4400 na to2c.com u drugom sim slotu telefon ima crveno dugme za reset, sto znaci da bateriju ipak nije moguce ukloniti. E sad da li rizikovati ili ne... |
![]() |
![]() |
#8349 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
A čuj, onda ljudi na THL supportu muljaju. Mislim da ju je sigurno moguće ukloniti/zamijeniti/izvaditi, ako možeš na iPhonu onda ovdje sigurno možeš. http://www.youtube.com/watch?v=qysYDdhUZ3s btw. Baš sam pročitao da THL 4400/5000 koriste američke Amprus baterije, koje, kako kažu, mogu produžiti ciklus između punjenja za 25%. Navodno im je THL jedan od prvih komercijalnih partnera. http://tiny.cc/amprus |
![]() |
![]() |
#8350 |
Registered User
|
pogledao sam i ja taj video, uglavnom da bi izvadio bateriju moras rasturiti telefon... Da ne spominjem da su meni pravili problem prilikom slanja p780 u kinu zbog integrisane baterije... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8351 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Hm, debljina ista, sirina mozda malcice veca i duzina malcice veca od moje baterije koja ima 3000mAh. Ako uzmemo da je ipak rijec o 5000mAh, ovo cudo bi MORALO izdrzat jedno 80ak sati na bateriji i 12h SOTa. E sad, kad ga netko kupi i potvrdi ovo, mislim da je isplativa kupnja za sve one kojima je 5incha maksimum |
![]() |
![]() |
#8352 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
@3oka, taj video ne prikazuje samo vađenje baterije već "rastavljanje" telefona, koliko vidim za bateriju je dovoljno odšarafiti bijelu zaštitnu plastiku. @pokra89, meni T5S sa svojih 1950mAh izdrži skoro 60 sati na bateriji sa nešto preko 3h SOTa, tako da bi ovi trebali rasturati po tom pitanju. Postavit ću battery screenove navečer, kad ženi otmem telefon. |
![]() |
![]() |
#8354 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Žaomi paverbenk
Ja imam 5200mAh verziju i drugačija je od ove dvije u usporedbi. Ima svjetliji otisak "mi" , plastični dio USBa je tamno sivi ili crni (nije ni bijeli ni žučkasti) , ledice svjetle jednakim intenzitetom, nema nikakav bar kod ispod. Nemam pojma jel original ili kopija, ali ako je kopija onda je vraški ![]() Punim mobitele po 3-4 puta i to u velikim razmacima pa stoji po tjedan dana nekorišten (što bi značilo da ima i veći kapacitet od navedenog) i još ima juicea. Izrada je vrhunska (metal) i tijekom punjenja mu se ne podigne temperatura niti za 1 stupanj, te je uvijek baš hladan na dodir. Jedina "mana" ( i to pod veeelikim navodnicima) je to što je prilično velik i težak pa nije džepni uređaj da ga možeš nositi okolo i ne znat za njega. Znači mora u pederušu ili ruksak. S obzirom na to koliko struje nudi ne mogu mu to baš okarakterizirati kao manu, ali nekoga bi moglo smetati pa eto, da znate. |
![]() |
![]() |
#8355 |
lip ka slika
Datum registracije: Dec 2013
|
|
![]() |
![]() |
#8357 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ja ga imam i koristim vec tjedan dana sto se tice Edge, 3g i H signala prezadovoljan. Zivim 10 km istocno od Čakovca i pokrivenost ovdje 3g signalom je uzasna. Uglavnom nema ga lovi samo na odredenim lokacijama, sad s coolpadom primjecujem da puno bolje lovi signal (3g,H) nego što je prije moj Sony, a i uspoređujem ga i s mobitelima od frendova, mogu reci da se coolpad ugodno istice signalom ![]() Mreza koju koristim je t-mobile |
|
![]() |
![]() |
#8359 |
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Taj THL 5000 izgleda kao dobitna kombinacija...odlična baterija...kamera f1.8 ...dobar audio sustav...cornilla glass...da o ostatku specki ne pričam ![]() Nadam se da će uskoro biti u stocku ![]() |
![]() |
![]() |
#8360 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Definitivno cu pricekat sa ovim misljenjima o f1/g4s kraj ovoga thl 5000. Jos tolike urbane legende o kvaliteti izrade thl uredaja, ovo ne bi trebalo bit lose. Zadnje izmijenjeno od: prileee. 30.05.2014. u 15:04. |
![]() |
![]() |
#8361 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
#8362 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Citiraj:
pregovara se s kinezima o jednom web shopu, garancija na uređaje, servisni centar u bugarskoj itd ostaje vidjeti dal će to zaživjeti
![]() |
#8363 |
Registrirao User
|
Kad smo već kod MIUI-ja i Coolpada F1 vani su već 2 izdanja s hrvatskim UI-jem. Siguran sam da je i Masva jedan od zaslužnih ![]() Coolpad opet ima i nekakvu dokumentaciju iz koje se vide nekakvi podaci. Npr: ...Specifična stopa apsorpcije (SAR) elektromagnetskog zračenja u maksimalnoj vrijednosti od 0.226W/kg, u skladu s nacionalnim standardom GB 21.288 iz 2007. Tu su i podaci o prisustvu opasnih tvari (PBB, olovo, živa, kadmij, krom...) u pojedinim dijelovima mobitela (PCB, baterija, metalni i plastični dijelovi) i izjava da je njihov sadržaj ispod standardnog minimuma. Uostalom, evo letak, pa pročitaj. ![]() Imaš li za Jiayu kakav podatak o SAR-u?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8365 |
Registrirao User
|
Ajde priznaj, ubacio sam ti sad bubu u uho pa se pitaš - zuji li to buba ili 1800MHz-a ![]()
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8366 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013
|
Al mene zanima dal postoji kakva sluzbena dokumentacija za jiayu... ![]() |
![]() |
![]() |
#8367 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#8368 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#8369 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://en.miui.com/thread-16366-1-1.html |
|
![]() |
![]() |
#8370 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Slikano s Dakeleom,po defaultu,bez ikakvog prckanja po opcijama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw ovo je prvi kinez za kojeg se moze reci da "slika" pod slabim svjetlom. @fora,uskoro cu neki mini review napraviti ![]() @goodlooker,kao sto rece kolega Dakok,narucen je s JD-a u drugu drzavu.Cijena je 175$,plus 29$ shipping,plus pdv 25% pa racunaj ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|