Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.02.2015., 02:06   #8341
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Odlučio sam malo provozati onu staru Furnjaču na Jade Doc-u.
Rezultat nije ni tako loš.

41 ide solo bez beda, 42 bi još i mogao proći a za 43 mi nedostaje još koji ancient dio opreme (za sada imam samo čizme i rukavice na Jade-u) ili bi mi trebao uletiti stvarno dobar rift.
Još sam tek kasnije skužio da u Paragonu nisam stavio ništa u Maximum Mana, a bilo mi čudno zašto mi stalno ponestaje

Nažalost nisam imao ključeva, morati ću nekoga uhvatiti da mi pomogne nafarmati barem 10 42jki da imam za Solo play.

Što se builda tiče: Klasični Jade Doc sa kerovima na Life Link runi.
Jedina razlika je što valja rolati +% na poison skillove na bracese i amulet i koristiti poison runu na Hauntu, što opet nije loše jer i Locust Swarm svakako profitira od +% na poison damage.
Od gemova Toxin, Trapped i Powerful.

Probam još sutra ako budem imao volje, lako bi mogao doći u Top 100 solo WD-a dok prije nisam mogao dalje od 38ice.

BTW: Jeste li primijetili da igra grozno šteka kad pokupite Shield Pylon?
Po novome Shield ima i neki reflect na monstere pa se igra gadno uzjebe kad ima 10ak ili više monstera na ekranu.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot1934.jpg‎
Views:	201
Size:	165.4 kB
ID:	14484  

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 08.02.2015. u 02:23.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2015., 09:08   #8342
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Igra se gadno uzjebe svako malo. Da vidis komedije sa 3-4 DH i CA spamom. To je slide show.
Nesto su gadno zajebali u ovom patchu, performanse su gore nego ikad.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.02.2015., 09:25   #8343
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Da da , DH-ov ice dmg napravi toliki fps drop da je to neigrivo -.-
Fire dmg i ne toliko koliko radi ice.
Nadam se da ce to rijesit ubrzo...
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2015., 10:54   #8344
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma ekipa se zali na forumu naveliko, blizz samo sere da im se posalje traceroute i to je to. Al nije problem u pingu. Igra ispada iz synca, ono sta vidis na ekranu nije ono sta je na serveru, tako pogines od nicega il od nekog napada sta te uopce ne pogodi.

Jos su vise usrali da ti ne vidis sentrye od drugih likova (ok, vidis samo mali obris) al zato totalno vidis 5 miliona raketa sta svako napravi. I onda FPS ode u 3 krasne pokrajine, a igra toliko uspori da je neigrivo. Vise puta preko TS psujemo sve zivo blizzardu, jer vidis ice il meteor da ide na tebe, tuces vault 3-4 puta, lik stoji na mjestu i pogine. Uzas.

Staro 08.02.2015., 21:21   #8345
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Rank 73 Solo WD / Greater Rift 43
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot1936.jpg‎
Views:	210
Size:	293.9 kB
ID:	14492  
Staro 08.02.2015., 22:03   #8346
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Rank 73 Solo WD / Greater Rift 43
Cestitke
Daj link na diabloprogress ili neki site da bacin oko na iteme i skillove.
Staro 08.02.2015., 22:08   #8347
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Imaš link na profil u mome potpisu. spaljotka
Klasičan Jade build sa Furnačom u rukama.
Staro 10.02.2015., 19:41   #8348
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Pogledao sam, tako je nekako i moj Jade build isto sa Furnaceom. Samo nikad nisam bas previse igrao griftove solo sa witchom. Nisam imao neki osjecaj za Jade i visoke riftove, mogao bi bas probati jer mi je gear mrak
Staro 10.02.2015., 20:06   #8349
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Ma ekipa se zali na forumu naveliko, blizz samo sere da im se posalje traceroute i to je to. Al nije problem u pingu. Igra ispada iz synca, ono sta vidis na ekranu nije ono sta je na serveru, tako pogines od nicega il od nekog napada sta te uopce ne pogodi.
Tako mi lik poginuo na HC, poludio sam, igru sam prodao nakon toga. Sad se odvikavam od igranja na PC-u, osim povremenog vozanja tenkica u WoT-u kad kolegi zafali drustva.
Staro 10.02.2015., 21:20   #8350
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova

I tu se ekipa sjetila nekih legacy itema koji smanjuju cooldown na zombie kerove na svega par sekundi.
Bez ovoga je nemoguće ići na više od GR 54 / 55, a rokaju likovi i 58-60 sa ovakvim buildom.

I što je Blizzard napravio u vezi ovoga?
Lupili su account bound na sve legacy iteme.
Napravili još veće sranje nego je bilo u početku.
Sada i ako ste znali nekoga tko je igrao Witcha od samog početka D3, ne možete više ni pokupiti iteme od njega ukoliko je odustao od igre.
Hm, ja sam našao lika i uzeo od njega 3 od 4 komada - prsten, amulet i homunculus. Bez ikakvih problema, ali kacigu mi nije mogao prebaciti - ona je bila account bound.
Tako da, malo je čudno. Sad sam na 2 sec cooldown za pse, ali mozda nabavim skull grasp. Ne znam je li uopće mogu ići na stvarnih 0 sekundi, ili će ostati 1 u najboljem slučaju.
Samo se treba naučiti igrati sa wd ispočetka, kad izgubiš 20 milijuna toughnessa samo sa homunculusom, i još i cdr sa drugim stvarima...
Kratkius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.02.2015., 22:05   #8351
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Neki legacy itemi su account bound jer je netko radio transmog na njima. Kad se odradi transmog i/ili promjena boje, itemi postaju account bound.
Staro 11.02.2015., 21:30   #8352
Ares07
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2015
Pozz svima, molim za malo pomoci, igram s barbarom za sad paragon 200 i sitno, nosim reakor, jedan dio mi jos fali da mogu maknut rorg, imam soj ali cini mi se los, od oruzja furnace sa 50% za elite, sad me zanima kak postavit skilove i sve za reakora? Sa sobom vodim templara, e sad gdje najprije dobit relic da on ne umire i gdje dobiti unity prsten ili da mi kazete ako je to pogresan smjer kojim sam krenuo. Hvala
Ares07 je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2015., 22:04   #8353
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Nemaš gdje "najprije dobiti" Unity i Relic jer ti mogu pasti bilo gdje i bilo kada.
Ovo nisu itemi koji se farmaju u Actu xy, niti se mogu dobiti od Kadale (Unity može, ali je skup sport i ima vrijednijih stvari za koje valja trošiti sharde)
Možda ti je najbolja šansa da ih nađeš igrati T6 riftove ako si spreman za njih sa 200 i sitno paragona, a po opisu zvuči kao da jesi.

Templar relic da ne može umrijeti je najrjeđi relic koji postoji u igri, barem je bilo tako prije...
Sad je još jedan relic u igri (onaj iz sezone što smanjuje cooldowne) koji dropa nonstop što stvar čini još težom.
Staro 11.02.2015., 22:57   #8354
Ares07
Registered User
Moj komp

Evo link od lika mog, jbg bio sam na poslu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/S.../hero/51158529
E sad ti meni ako imas volje reci sta nije dobro i sta moze bolje. uglavnom na ovo si mi odg, a valjda ce kroz igru pasti jos, ako zelis slobodno me dodaj...
Staro 11.02.2015., 23:23   #8355
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Od opreme trebaš ganjat:

helm: leoric's crown + max diamond (dupli bonus na cooldown)
shoulders: Vile ward
chest: raekor
boots: raekor
belt: pride of cassius

Follower:
napisao je spaljeni nekoliko postova gore detaljno, azurewrath, freeze of deflection, max mogući cooldown reduction i heal spell obavezno. Ess of johan za povremeni pull ili amulet s trećeg acta i naravno, unity i na followeru.

Za sve vrijedi kad ti padne, padne

profil na mog barbu
Staro 11.02.2015., 23:28   #8356
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Citiraj:
Autor Ares07 Pregled postova
Evo link od lika mog, jbg bio sam na poslu. http://eu.battle.net/d3/en/profile/S.../hero/51158529
E sad ti meni ako imas volje reci sta nije dobro i sta moze bolje. uglavnom na ovo si mi odg, a valjda ce kroz igru pasti jos, ako zelis slobodno me dodaj...
Ovo ti je moj barb za t6 riftanje:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/f.../hero/48260620
S obzirom da imas furnace, onda koristi physical kao elemental damage. Za pocetak kod kod kadale pokusaj dobiti prsa, jer ce ti ona biti uvijek na tebi ili cizme, tako da mozes maknuti Raekor ramena, a da imas 5 set bonus. Nakon toga kod Kadale ramena pokusaj dobiti ovaj Vile Ward jer su strasan damage boost.
Tako za pocetak napravi, a onda pokusaj sloziti za t6 ovako nekako kako je kod mene.
Kad igram griftove, umjesto Leoric krune stavim Raekor helm da mi ostane set bonus, maknem RoRG i stavim unity.
Ovdje su ti dobro objasnjene neke taktike kod barba i kako ga sloziti za grift.
http://www.diablofans.com/builds/302...1-2-gr42-build
Sto se tice farmanja unitya i relica ili igraj public servere u cetvero ili ako imas ekipu igrajte. To uvijek netko dobije pa ce ti i dati ako ti padnu itemi. Do sada sam vec dao valjda deset unitya i isto toliko relica.
Nadam se da sam bar malo pomogao
Staro 11.02.2015., 23:34   #8357
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Sa tim phy buildom raekora nema nikakav generator, što znači da će se na rift ili greater rift bossu zadržati par puta dulje nego kroz cijeli rift.

Cold i fire su mi najbolji, kod oba koristiš anciente, a ovisno o rift levelu koristiš ili lightning rune za 50% dmg reduction (veći rift leveli) ili element koji ti odgovara: cold daje 10% CC, fire dodaje 100% dmg koji ancienti rade.

Koje prednosti ima phy build, neam pojma, eventualno movement speed of frenzya, ali ništa drugo. Ima neki poseban razlog zašto ganjaju phy?
Staro 11.02.2015., 23:44   #8358
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Sa tim phy buildom raekora nema nikakav generator, što znači da će se na rift ili greater rift bossu zadržati par puta dulje nego kroz cijeli rift.

Cold i fire su mi najbolji, kod oba koristiš anciente, a ovisno o rift levelu koristiš ili lightning rune za 50% dmg reduction (veći rift leveli) ili element koji ti odgovara: cold daje 10% CC, fire dodaje 100% dmg koji ancienti rade.

Koje prednosti ima phy build, neam pojma, eventualno movement speed of frenzya, ali ništa drugo. Ima neki poseban razlog zašto ganjaju phy?
Radi bloodsheeda koji je physical, i onda svaki enemy na kojem critaš jos sve oko sebe opali sa physical damageom i jos se stacka to sve. Dobijes lancanu reakciju, pa je AoE damage ogroman. Pocistis grift 45, pa na vise za doslovno 5 minuta. Ti generatori tako i tako ne rade nikakav damage, pa ih nema smisla niti koristiti. Jedini koji ima nesto smisla skill je onaj Ground stomp, pa si grupiras enemye.
Ubijanje guardiana sa barbom je kao i sa wizardom, manje vise ga ubijas sa DoT-om od Bul katos ringa i sa Ancientima kad ti prode cooldown i svaku sekundu dvije.ga roknes.chargeom.
Ovi riftovi do 40 idu relativno lagano sa ovim mojim setupom za t6.
Za sve vise je taj build sa generatorom, ala frenzy nista posebno.
Barb je tako i tako specifican lik i uvijek guardian traje dugo, dok rift pocistis cas posla
Staro 12.02.2015., 00:41   #8359
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Follower:
napisao je spaljeni nekoliko postova gore detaljno, azurewrath, freeze of deflection, max mogući cooldown reduction i heal spell obavezno. Ess of johan za povremeni pull ili amulet s trećeg acta i naravno, unity i na followeru.
Dodao bi i attack speed na sve iteme i što više % šanse za freeze na Azurewrathu i što više šanse za block jerbo što više follower lupa i blocka, više i freeza ali to je to u suštini

Anyway... link na post i link na moga WD-a pa si prekopiraj followera.

Nisam siguran vrijedi li rolati Vit na followera i ima li to kakvog učinka. Iz mog iskustva nema.
Crit Damage ima cap na 150%, a max mogući roll za crit šansu ti je ionako 22% i damage od followera je minimalan u većim Greaterima pa i nema nekoga smisla ganjati ove statse.
Korisniji je kao healer i kao cc nego što ćeš se od njega usrećiti sa DPS-om.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 12.02.2015. u 03:38.
Staro 12.02.2015., 08:46   #8360
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor fooK Pregled postova
Radi bloodsheeda koji je physical, i onda svaki enemy na kojem critaš jos sve oko sebe opali sa physical damageom i jos se stacka to sve. Dobijes lancanu reakciju, pa je AoE damage ogroman. Pocistis grift 45, pa na vise za doslovno 5 minuta. Ti generatori tako i tako ne rade nikakav damage, pa ih nema smisla niti koristiti. Jedini koji ima nesto smisla skill je onaj Ground stomp, pa si grupiras enemye.
Ubijanje guardiana sa barbom je kao i sa wizardom, manje vise ga ubijas sa DoT-om od Bul katos ringa i sa Ancientima kad ti prode cooldown i svaku sekundu dvije.ga roknes.chargeom.
Ovi riftovi do 40 idu relativno lagano sa ovim mojim setupom za t6.
Za sve vise je taj build sa generatorom, ala frenzy nista posebno.
Barb je tako i tako specifican lik i uvijek guardian traje dugo, dok rift pocistis cas posla
Eh sad nemrem pogledat, mislio sam da eksplozije od bloodsheda dmg rade tek kad monster umre, a ne kad kritneš.

Fire frenzy generator za svaki stack diže 2.5% dmg što je u konačnici 12.5% dmg više i na guardianu se itekako osjeti, pogotovo jer pravilnim timingom chargea i frenzya možeš konstantno držati frenzy i gogok aktivnima.
Staro 12.02.2015., 14:26   #8361
Ares07
Registered User
Moj komp

Hvala decki za pomoc, sad treba pokusat skupit neke barem od tih dijelova opreme ak hocete dodajte me pa da mi pomognete kad budete imali volje, ide meni na torment6, ali puno vremena izgubim...
Evo dobio na bountyu ess of johan

Zadnje izmijenjeno od: Ares07. 12.02.2015. u 19:25.
Staro 12.02.2015., 21:30   #8362
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Jel tko gledao live chat developera diabla? Ja vecu kolicinu uobrazenih budala nisam jos vidio.

Ekipa na live chat postavlja pitanja, oni odgovaraju toliko glupo da se zgrozis.

Chat/twitter/twitch/forums:
PVP?
2.2/new sets/ruins of sesch?
2nd expansion?
Blood shard limit?
Gold sink?
Endgame content?
Lore?
More online player interaction?

Tavern talk answers info:
-1 new item per class per ~6 months/season
-500 shards is cap so that you misunderstand RNG as best possible/manage player expectations when looking for an item
-trials are convenient/staying
-Picking up mats, whites blues and yellows is fun/engaging

U prevodu, od contenta nisa, cijela sezona je 3 nova itema, i neznaju ni samo koliko ce trajat. Idioti nemaju ni neki plan za buducnost, a kad su poceli da je trade tesko implementirat tehnicki, to je bio vrhunac....kao da nije trade postojao prije.
A odgovor za autopickup matsa je da ih je zabavno kupit sa poda....WTF? Ko boga vas molim, hocu se zabavit kupljenjem helt potova sa poda, kad vec moram sve drugo, izgasite to.

Jos jedan dokaz zasto treba legalizirat egzegucije debila kad ovakve idiotarije izvaljuju.

Staro 12.02.2015., 22:23   #8363
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
-Picking up mats, whites blues and yellows is fun/engaging
A pa jeste...
Ludilo od zabave kad ti baci sve na jednu hrpu i moraš pokupiti sve i onda iz inventorya izbacati žute koji ti ne trebaju na pod, ili pak farmati battlefieldse na Normal težini radi bijelih itema / materijala

Mah, Blizzard boli k... za Diablo i to je i više nego očito.

Iz moga iskustva nakon patcha...
Drop set itema je smanjen na minimum, drop od shardi također i još su uvedeni Ancient itemi...
Dobiti Ancient set item ili pak masku za WD-a je viša filozofija.
Igrao sam spomenute 35+ GR i trošio po nekoliko tisuća shardi dnevno rolajući samo maske i 0 bodova ako ne računamo jedan beskorisni Ancient Carnevil. Zadnjih nekoliko dana sam odustao od maski i počeo rolati chest armore... isti k... red žutih i pokoji plavi, a tu i tamo zaluta koji blackthorne ili helltooth onako slučajno.

Jedino na Demon Hunteru dropa sve kao blesavo, sve što možeš poželiti, samo da igraš najdebilniju klasu od svih. Skoro pa sve imam ancient na njemu, a najmanje sati ga igram.

Lag također nije rješen. Zapravo je još i gore nego je bilo.
Na lightningu si mogao predvidjeti lag i barem pobjeći u grad, sad ne možeš ni to
Staro 12.02.2015., 22:30   #8364
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Pa jos nije pusten S2 u pogon, ocekuje se patch i za to, sta ce donijet nove probleme.
Ja sam farmam BoE za bjele, usput rijesio i one ancient corpse i taj scroll quest, skupio par tisuca bjelih u kratko vrijeme.
I eto u sta se D3 pretvorio, skupljam matse sa poda, i to bjele i plave ko da radim u gradskoj cistoci, jer onoga sta ti najvise treba, kao common i uncommon matsa...pada najmanje....logika.

Staro 12.02.2015., 22:42   #8365
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Za bijele matse barem imaš BoE, za plave si osuđen na škrinje iliti rondanje po kantama ako ćemo već koristiti takve usporedbe

Čak i oni mats goblini bace samo 20ak bijelih, nešto više plavih i hrpu žutih matsa.

BTW: ako ti ponestane onih Death's Breathova, ima set koji ti dropa još jedan svaki puta kad jedan takav padne i crafta se (Mislim da je Sage set).
Koristili su ga neki već.
Staro 12.02.2015., 23:21   #8366
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Nešto se priča da su "razvojni tim" diabla 3 prebacili na drugu igru, ostaju samo neki nadrlji-programeri koji će raditi polupatcheve. Neslužbena informacija

I onda se čudite što ne žele ništa promijeniti. Brdo tvrdoglavih budala.
Staro 13.02.2015., 10:59   #8367
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Lako za to destro, to se vidi iz prilozenog od vanile, RoSa s1 i s2. Al bit toliko jebeno pun sebe, ko da su direktori svemira i sta god poseru da je pozlaceno. Bahatost do boli.
Lijepo je jedan lik sve to stavio u video.

Staro 13.02.2015., 20:14   #8368
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

A jesam se nasmijao ovome, al ona verzija o 970 je još krvavija
Što je najbolje vjerujem da nije daleko od istine.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 13.02.2015. u 20:38.
Staro 14.02.2015., 01:23   #8369
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Neki legacy itemi su account bound jer je netko radio transmog na njima. Kad se odradi transmog i/ili promjena boje, itemi postaju account bound.
E da, na kraju je ispalo da sam dobio i kacigu! Nije baš bila acc bound. Nisam uopće gledao prije par dana, imao je gem u kacigi - koji je naravno acc bound. I bacio mi tip lijepo kacigu sa gemom unutra... Naravno da je nisam mogao uzeti. Ali danas sam konačno upalio mozak, i nazvao ga! Eto, imam 0doga.
Odradili smo 50-icu iz šale, i još je iza nas ostajalo po podu hrpe i hrpe bočica sa zdravljem...
Ali još uvijek mi fali skull grasp
Zasad moram imati Visage of Giuya na glavi da bih imao podizanje nove serije peseka u treptaju oka
Savršen setup za trialse.
Vjerovatno ću morati ići u 2 WD i 2 DH partiju, za 57 - tako smo i ovu 50-icu odradili. Više od toga bez drugog prstena, teško. Bar po tvrdnjama ekipe koja ima bolje složene wd 0dog.
Ja se svejedno nadam kombinaciji sa perma serenity monkom, ali to ću sve znati za par dana.
Sada su svi poludili za sezonom, pa nemam sa kim igrati
Kratkius je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2015., 02:24   #8370
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor Kratkius Pregled postova
E da, na kraju je ispalo da sam dobio i kacigu! Nije baš bila acc bound. Nisam uopće gledao prije par dana, imao je gem u kacigi - koji je naravno acc bound. I bacio mi tip lijepo kacigu sa gemom unutra... Naravno da je nisam mogao uzeti. Ali danas sam konačno upalio mozak, i nazvao ga! Eto, imam 0doga.
Odradili smo 50-icu iz šale, i još je iza nas ostajalo po podu hrpe i hrpe bočica sa zdravljem...
Ali još uvijek mi fali skull grasp
Zasad moram imati Visage of Giuya na glavi da bih imao podizanje nove serije peseka u treptaju oka
Savršen setup za trialse.
Vjerovatno ću morati ići u 2 WD i 2 DH partiju, za 57 - tako smo i ovu 50-icu odradili. Više od toga bez drugog prstena, teško. Bar po tvrdnjama ekipe koja ima bolje složene wd 0dog.
Ja se svejedno nadam kombinaciji sa perma serenity monkom, ali to ću sve znati za par dana.
Sada su svi poludili za sezonom, pa nemam sa kim igrati
Zbog tog 0dog sranja sam i ja uzeo igrati sezonu
Čestitke na itemima i puno sreće

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 14.02.2015. u 02:41.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno