|
![]() |
#8281 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8282 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Dosao mi necak pa ade da baci koju, sve u svemu, pogledao sam video kasnije, vice on AT2 i AT7 odlicno odigrali, po meni jako ljepa partija od maloprije pa ajde da podjelim s ostalima... narocito mali AT2... fin TD video
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8283 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Uglavnom svi ce trazit jake hulldown tenkove tipa T62 i sl. Zaboravi odstrel ATova i gadjanja u "bojler" ![]() Sve vise se svodi na close combat sta meni kao igracu svaba i brita dize tlak, jer se moran borit s brzim i tvrdim rujanom na blizu. Kako da ne ![]()
![]() |
![]() |
#8286 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
opet skida update ko lemming train |
![]() |
![]() |
![]() |
#8287 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma skinio se update u roku odmah, ali kolicina idiota u igri je nevjerojatna, 0/12 trenutni omjer, u svakoj svi na jednu stranu, i svi izginose naravno, evo samo zadnja s arty ... video ... odustajem danas od misije, nije vrijedno zivciranja... i dalje se pitam sto uopste pokusavam igrati ovu igru...
![]() |
#8288 |
Never Forgetti
|
Bacio prvu na vanila igri, odma RHM 3500k, 3 lajta, i remain unspotted odradjen. ![]() Cekam Aslaina ili Odem da proban...
![]() |
#8290 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Blago vama, ja evo probao, 0/5 u zadnih 35 minuta, nece pa nece, i sto je najzalosnije svi izginose u roku odmah, napadao, branio se, nevrijedi, svi njubeki izpuzali iz jazbina danas.. video
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8291 |
Never Forgetti
|
WR 83.3% WN8 3300 Manje vise sve borsig i T28 HTC, zavrsavam misije. HTC je ruganje kad upadne na zatvorenu mapu i T7. T8 ima problema, 9 je vec lagana. 3800WN8 avg na njemu... ![]() Timovi se i dalje prosjecno brzo tope i ako nema 2 dobra igraca pusite, tako da nista novo. Evo sad prva minuta, taman se ugledali 1-6 ![]()
![]() |
#8293 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8294 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
na t9 i 10 su redovito kamperi koji samo nabijaju wn8 sa snajpanjem i kupljenjem kilova. bolje mi odigra ekipa u 8-icama koja je prosjek nego neki plavi plavi su mi najgori igrači, ne bi te podržo ili zaštitio ako si na šutu ma nema šanse jer ne daj bože da si sjebe statistiku.
![]() |
#8295 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Njihove kalkulacije i toboze buduci unicum status ih toliko pegla da znaju bit toliko sjebani za team. Iskreno mi nekad dodje da ukljucim chat i jeben sve po spisku jer su dementi teski. Nema mi nista gore nego kad dodju likovi na T10 i nemaju ideju di ic (ovisno o tenku), ili kad vidis da je igra teski fail kad jedan flank padne za 3 sekunde... Ili kad se ekipa naguzi na jedno misto i to izgube, zna se dogadjat na El Halufu, Redshieru i sl mapama di ima jedna "dominantna" strana.
![]() |
![]() |
#8296 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma meni je fascinantno kad 12 do 14 igraca krene na jednu stranu, i onda nalete na 5 ili uvrh glave 7 tenkova, i onda izginu za 3 minute. Radi toga XVM vise ne koristim, tj. nist od modova vise ne koristim. Ali to je ono sto cini ovu igru zanimljivom, ja maloprije uzeo arty, iz trece rijesio misiju, 3/3, jucer, nema sanse. Kad te hoce onda hoce, a kad nece bolje preskociti taj dan. ![]() edit: evo probao jos jednu, stvarno dan kad hoce onda hoce, protivnicki tim odigrao super a opet mi pobjedili... video
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 12.02.2015. u 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8297 |
Never Forgetti
|
8 killova, 6500dmg, idem resetirat bazu za 9 kill SPG, i da da, connection interrupted. Kad sad nisan cilu konfu bacio vanka necu nikad. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8298 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Skinoh i ja update, bacih koju rundu i...nije lose, za sada. Mislim da ce upadte ici na ruku igracima koji igraju brze tenkove. Sad u zadnjoj partiji potrosio svu municiju sto se ne sjecam zadnji put kad mi se je desilo, i neki me onda njubek ubio. Ace je pao i u porazu 4900k dmg s Typom59 ![]() http://wotreplays.com/site/1616889#team |
![]() |
![]() |
![]() |
#8299 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja znam nekad pokriti neku siemku, ali rjedje nego prije. Puno puta mi se dogodilo da ga zastitim, a onda on umjesto da puca po neprijateljima okrene dupe i pobjegne, nakon cega mene ubiju. Sad samo ako vidim da je neki normalan onda pomazem stat ispred primit sut. naravno to se ne odnosi na platoone i ostale timske partije gdje je normalno podrzat svoje, kad znas da ce i oni tebi pomoci.
![]() |
#8300 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Sto volim ove zadatke ponekad, kampiram, ISU-152 je zakon, 3 hica i misija rijesena, i jos mi protivnik spominje na chatu sto pucam APCR, pa sto njega briga s cim ja pucam ![]()
![]() |
#8301 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8302 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Citiraj:
U stvari gold ammo radi kako treba samo na E50M i Leopardu. Na drugim tenkovima ga vise uopce I ne koristim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8303 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Jozica - pa u biti čudno je da koristiš gold na isu 152 jer 276 pena prolazi kroz sve živo bez ikakvog problema... Na ISU rokaš gold npr. za neke kupole na desetkama,ali za to ti treba gold na svim tenkovima.Sve ostalo buši ko' adam evu ![]()
![]() |
![]() |
#8304 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A koja je razlika između shella na njemačkom i ruskom mediumu kod premium ammoa? Jedini gold bullšit je na FVu, jer granata ima manji pen a veći dmg. ![]()
![]() |
![]() |
#8307 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8308 |
Never Forgetti
|
Sve arty seronje tribaju progucat svoj jezik. Koji retardi. 5 hiteva, od toga 4 arty, i jedan Leo 1 da me dovrsi. ![]()
![]() |
#8310 | |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() BTW, ovaj RanZAr je bas za tebe ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MDdcSaYmwtM
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|