Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.02.2015., 13:04   #8281
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
I rješenje je jednostavno, možete farmati niže riftove; 32 do 35 recimo ili koji vam već idu brzo.

Opet je brže i bolje od T6 (više shardi i xp-a) a ako rondate po T6 nonstop ionako imate trial ključeva koji vam stoje bezveze, samo je bitno da jedan lik otvara a drugi sakriju ključeve da ih ne trošite svi bezveze.

A razlika je osjetna vjerovao ti ili ne, čak i među igračima u partyu gdje smo svi sličan level.
Isprobano, radi, probajte sami.

Što se pak ancient upgradeova tiče: sretno s time.
Nakon neznam koliko Sharda još uvijek nisam vidio poštenu ancient masku za WD-a, a nisam se usrećio ni na T6 ni u Greater riftovima (ako ne računamo Craftane iteme, Furnace koji je meni dropao i smeće koje sam pokupio od suigrača kao npr Ancient Cluckeye kojega koristim na DH)

A o prepotentnosti nećemo sada, igrao sam s vama u par navrata. Bez komentara.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 01.02.2015. u 16:11.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2015., 14:02   #8282
drazac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Igram SOLO Monka, Paragon lvl 580. Ne igram multiplayer. Ono sto zelim jest rijesiti sto veci GR

Trenutno sam na GR45. Na 46ici sam nekoliko puta failo.

Prvi put mi se zadesila Zombie mapa koju sam izmasakrirao. Timer mi je bio na nekih 3 minute a popunjenost na 70%. Cim sam izasao iz mape zadesile su me najgore moguce bestije i elite, tako da mi je trebalo jos 20 minuta da popunim ostalih 30tak% sto mi je ostalo i ubijem guardiana. Poludio sam.

Uspio sam u trialasima otvoriti do 48ice, no 20 minuta mi je trebalo za ciscenje.

Ono sto primjecujem u svojoj igri jest, ako fajtam elite vise izgubim vremena nego sto mi ga daju njihovi purple orbovi. U nekoliko navrata potrefila mi se ok mapa i cistim ju solidno i bez umiranja, no uvijek mi zafali ta zadnja minuta da rijesim guardiana.

Tako da, za solo igranje, konkretno monk, postoji li neka pravila (pretpostavljam da ih nema, nego je vecinom luck factor) kako ucinkovito rijesavati GR45+ ovisno o mapi, monsterima i elite packovima koji se generiraju.
drazac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.02.2015., 14:17   #8283
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Ako te zadese mušice i oni summoned archeri savjet je da odmah izađeš jer ne daju nikakav progress.

Undead daju odličan progress.
Uglavnom sva velika đubrad ti daje po 1% progressa po kill-u (Unburied, Golgor, Punisher, oni bikovi što se zalijeću nemogu se sjetiti imena, oni košćati bikovi isto)
Vjerovatno već znaš, ali ipak za svaki slučaj. One Cultiste (Dark Vessel mislim da se zovu) pustiš da se pretvore u Unholy Thrallove. Ovako ne daju neki progress, a svaki thrall ti vrijedi 0.5% kad se pretvore.

Za elite vrijedi isto. Ako je Unburied ili Golgor etc. dobiješ 1% po killu i 3% od globesa.
Malo je to glupavo napravljeno da elita vrijedi isto kao i obični mob kada ga ubiješ, osim što baci 3 globe-a.

Ako dobiješ Halls of Agony mapu ne zatvaraš one spike traps nego pustiš zombiće da izađu i svakako posjeti onu rupu iz koje ih izađe mali milijun.

Nemesis bracesi također pomažu. Sad nisam siguran vrijede li za Monka i da li ih se uopće može staviti.

Ukoliko se sjetim još nekog načina za nabijanje progressa postam ovdje.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 01.02.2015. u 16:04.
Staro 01.02.2015., 14:20   #8284
VanHelsing
Registered User
Moj komp

VanHelsing's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Pa nisam se rodio sa 800 paragona, zaradio sam ga.

BTW 4 playera 48icu sam odigrao sa paragonom 630

Od tada je 48 4 playera postao svakodnevica i tu sam nabio dosta paragona, ali sa lightning buildom smo najviše uspjevali odigrati 50-51 u vremenu.

Odmah nakon Patcha ganjali smo 52+ i odigrali 53, a kasnije i 54 i to bez neke posebne ancient opreme (craftao se ancient Arcane Barb i Reapers Wraps)

Osim toga, ponavljam, čovjek nije rekao da li bi igrao 45 solo ili u grupi.
Ako misli igrati Solo i loviti Conduit, ta priča je propala nakon patcha.

Solo nisam nešto posebno igrao. Xp je nikakav, dosadno je i zamorno i sa većinom si klasa ovisio o tome da nađeš taj conduit na kraju ako si htio doći visoko na leaderboard.
Znam lika koji je danima pokušavao sa barbom odigrati solo i nikad ga nije posrao Conduit nakraju.

A što se tiče sati Gameplaya... imam 700 sati na jednom, 622 sata na drugom WD-u, 136 sati na Wizardu, 100tinjak na Crusaderu i 181 na DH; znači oko 1700 sati do paragona 800.

s obzirom na paragon levele ekipe s kojom igraš i sate koje ste utukli u igru, i niste nešto visoko otišli...mi smo svi ispod 700 paragona, crus i dh su nam čak i ispod 550 paragona, a skidamo 52 u 4 playera bez ikakvih problema bez obzira na mobove i pylone...ja na dh sam 680, kolega na wd-u 600
VanHelsing je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2015., 14:43   #8285
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor VanHelsing Pregled postova
s obzirom na paragon levele ekipe s kojom igraš i sate koje ste utukli u igru, i niste nešto visoko otišli...mi smo svi ispod 700 paragona, crus i dh su nam čak i ispod 550 paragona, a skidamo 52 u 4 playera bez ikakvih problema bez obzira na mobove i pylone...ja na dh sam 680, kolega na wd-u 600
Za WD-a je potpuno nebitan paragon, samo da ima dobar gear i da zna što radi.
Isto vrijedi i za Crusadera.

Nakon patcha 52 više nije nikakav problem, pa ni 54 nije bed, a odigrali bi i 55+ al nema ni smisla tući više kad nikad nećemo doseći rang sa ekipom koja ima 0dog Witch Doctora.
Staro 01.02.2015., 15:33   #8286
G.ost
Premium
Moj komp

G.ost's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
vidim da se piše o 0dog WD, ja ga imam,doduše nisam ga igrao ima pol godine najmanje, pa ak netko ima koji friški link da vidim kako, šta i gdje trenutno sa njim
G.ost je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2015., 15:36   #8287
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Kolko sam shvatio, bez legacy homunculusa nemaš što tražiti, to je 20sec cooldowna. Dalje je pretpostavljam samo spawn, despawn/stun, spawn itd.
Staro 01.02.2015., 15:40   #8288
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Linkao ja već jednoga na prošloj stranici.
Ideš na "Final Gift" kerove i na Sacrifice.
Ako ti zafali cooldown-a uzmeš "Next of Kin" runu na sacrifice.
I samo rokaš kerove u masu i hraniš Demon Huntere health globovima.
Sretno

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 01.02.2015. u 15:47.
Staro 02.02.2015., 05:42   #8289
ehohr
Premium
Moj komp

ehohr's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ne znam zasto je svima cudno da je 800 paragon u non season, ja sam 530 na sezoni a ukupno na svim likovima imam 280 sati u 4 mjeseca, pogotovo sad kad je reward na grfitovima puno veci po pitanju xp i golda kad se zavrsi rift.

Ali grift 48+ kao solo lik nije uopce lagan ne ovisno o gearu i klasi, kao solo 42-44 je bas lagano i moze se proc, ali vecina likova na leaderboardu se vrti oko 49-51 ( ne racunam barbove prije "nerfa" raekora ).
ehohr je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2015., 07:29   #8290
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

2 od 3 raekor barba na season leaderboards su dosli na gr53 nakon zadnjeg raekor buffa. Dal je postojao kakav glitch/exploit, ne znam.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 02.02.2015. u 13:16.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.02.2015., 12:54   #8291
drazac
Premium
Moj komp

Hvala na savjetima... dosta stvari nisam znao
Staro 02.02.2015., 13:45   #8292
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor drazac Pregled postova
Hvala na savjetima... dosta stvari nisam znao
Np, trebao si odmah reći da igraš solo
Možda ti ovo pomogne:

Ne mogu ti vidjeti profil pa neznam kojeg followera vodiš sa sobom.
Templar ti je zakon BTW.

Ono što želiš staviti na njega, osim relica da nemože umrijeti, je Azurewrath, Shield of Deflection i Ess of Johann amulet i statsi koje želiš napucati su attack speed, block chance i cooldown.
Jedino nisam siguran hoće ti Ess of Johann smetati ako igraš monka.
U tome slučaju bolje staviti Overwhelming Desire (Act 3 cache) umjesto njega, iako je proc rate minimalan.

Azurewrath gledaj da ima barem 24-25% šanse za freeze on hit i da možeš rolati 10% cooldown-a, a na Shieldu da ima trajanje freeze-a barem 1 sekundu (max je 1.5 sec, a idu od 0.5-1.5) i što više block šanse.
Na Relic rolaj 16% šanse za block ako ti već ne padne unaprijed.
Na shield ne možeš rolati cooldown, ali ako nema block šanse rolaj to gore.

Neki savjetuju i Thunderfury mač ali nisam baš siguran u to.
Ako napucaš cooldown na max imaš heal otprilike svakih 20 sekundi

Traži Justice Lantern ring sa 16% block šanse i da ima i cooldown i attack speed ili da se može rolati barem jedno od ta 2. Potrebna su ti sva tri stata na prstenu.

Ovako opremljeni Templar ti može freezati i Bossa što zna biti vrlo korisno

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 12.02.2015. u 01:03.
Staro 02.02.2015., 18:34   #8293
drazac
Premium
Moj komp

GR46 riješen. Govno mi spavna Voracitija, no sva sreca pa mi je ostalo nekih 6 minuta vremena za njegovo rjesavanje.

GR47 here we go!

Staro 03.02.2015., 01:24   #8294
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

GZ
Vidim poslušao si me kako opermiti followera, nadam se da je pomoglo.
Meni je dobro došao kad sam išao igrati Solo WDa
Staro 03.02.2015., 14:23   #8295
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Glupavog li rolla
Damage ide do 1700, a ni ovih 8% mi ne vrijedi dirati jerbo nemam puno koristi od njih.
Što bi valjalo prerolati na ovom Bow-u i kako igrati s njime?
Da li stavim onaj skill da mi puni 4 hatreda po hitu i da li moram klikati taj skill ili radi automatski pošto ovaj Bow marka sve?
Nadalje, je li mi bolje igrati sa Multishot ili da ostavim Cluster Arrow, ili da se pak prebacim na Cold? (nemam baš iskustva sa DH )

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 03.02.2015. u 14:30.
Staro 03.02.2015., 15:59   #8296
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ako ces non stop pucat, a nije da sad bas imas izbora sa novim M6 buildom, vitality u attack speed.
Glede MoDa, ne treba ti uopce skill equipan, barem mislim da nije prije trebao, samo rokas u njih i sve se taga ukombinaciji sa gemom, mislim da je pain enhancer gem, kako pet udre tako marka moba.
Glede multishota il clustera....pa ja sam za CA, za multishot stize novi set u sezoni 2.

Kako igrat sa Calamityem, plus je 20% dmga sta radis ti i cijeli party na markanog moba, moras imat neki generator equipan a za aoe i markanje je dobar evasive fire, em je dobar generator pogotovo sa Focus runom, 7 hatreda po shotu, a marka sve zivo.

DH je, ma sta god ljudi govorili, nerfan poprilicno. Ako ides na fire build, cindercoat za +fire dmg i 30ak% manje trosi resourcea ako je fire je must have. Na papiru fire ima najveci dmg.
Cold u stvarnosti radi nekako bolje radi Cull of the weak i Bane of Trapped gema bonusa, al ako opalis CA, malestorm runa rakete se raspu u 3pm pa nije neki fokusiran dmg nego gadjaju sta se njima svidi, makat tu tuces bossa.

Meni vise DH nije uopce zabavan za igranje, nakon M6 nerfa, a onda i dodatnog nerfa nerfanog seta na PTRu, sad je lik naporan. Ako naletis na reflex mobove, ubijes se u sec, ako ne pucas ne radis dmg nit generiras hatred tako da si lagana meta svima, a jailer te ubije kako ti se sjeti.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2015., 16:12   #8297
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Jasno mi je da Marka sve i da daje +20% damage, samo me zanimalo da li da ostavim Preparation/Punishment ili je možda bolji izbor umjesto njega staviti Mark for Death/Mortal Enemy runu.
Isprobao sam i ovo. Kad pucam Evasive Fire u skupljeni mob puni se ko ludo. Znači 7 od EF + još 4 po hitu i mobu.
Oke onda isprobam i sa Pain Enhancerom

Jedini je problem kad je Guardian ili solo žuti, onda dobijam 11 po hitu sa EF, što opet nije loše. U svakom slučaju brže.
Staro 03.02.2015., 18:12   #8298
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Posto calamity vec applaya MoD, stavit opet MoD umjesto jednog skilla je gubitak korisnog slota. Calamity vec baca osnovni MoD, a ti bi onda trebao rucno bacat drugi MoD a neznam jel ti se to isplati.
3 standardna skila su vault/smoke screen za GTFO situacije, petovi i sentry.
Ja koristim jos preparation/punishment za dodatni boost hatreda + pet buff sismis daje jos 50 hatreda, to kombinirano sa EF/focus i imas sta pucat, jos reaper wraps na sve to.. Jos ako na opremi imas sta za resource cost to se fino stacka, meni CA kosta 22 hatreda ( IIRC ).

Staro 03.02.2015., 19:31   #8299
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Da da, mislio sam da će MoD od Calamitya bacati onu runu koju ja stavim.
Sad vidim da nije tako, baca ipak samo osnovni mark.

Petovi ne tagaju mob, već se taga samo kada ga ja direktno roknem. Ova priča sa Pain Enhancerom je očito pokrpana.

Na Calamity sam ipak rolao Resource Cost. Dobio sam 10% u par klikova. Možda kasnije rolam DMG na elite ako bude isplativo ili ako se build promijeni ali za sada neka stoji ovako.

Za peta inače koristim vuka. Svaki dodatni damage je dobrodošao u GR.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 03.02.2015. u 19:44.
Staro 03.02.2015., 20:05   #8300
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Nisam znao da su patchali gem, to cu bas ic testirat. Da, MoD baca osnovni mark, bez rune.
Sta se tice pet buffa, kad aktiviras pet buff, dobijes sve pet buffove, bez obzira jel primaran sismis il vuk. Znaci sve zivo proca, vuk za dps, svinja za taunt, sismis za jos hatreda, pauk za slow, ferreti da skupe sve pare i potove u 60y oko tebe, ma bas svi, tako da se itekako isplati.

Edit - yup, ne radi vise gem na auto-MoD.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 03.02.2015. u 20:18.
Staro 03.02.2015., 20:09   #8301
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

E blade, ne igram DH više, ali kažu ljudi da sad ak imaš šišmiš runu na petovima, kad ih stisneš dobiješ duplo hatreda. Jesu li to neistine?
Staro 03.02.2015., 20:31   #8302
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Sta se tice pet buffa, kad aktiviras pet buff, dobijes sve pet buffove, bez obzira jel primaran sismis il vuk. Znaci sve zivo proca, vuk za dps, svinja za taunt, sismis za jos hatreda, pauk za slow, ferreti da skupe sve pare i potove u 60y oko tebe, ma bas svi, tako da se itekako isplati.
Isprobao i ovo. Bio Vuk ili Šišmiš DPS skoči za 30% gore i Hatred se puni.
Sad je pitanje da li companion buffa cijelu ekipu ako je na drugoj runi.
U svakom slučaju neka ostane Vuk jerbo je najglasniji, a i da ekipa (tj drugi DH u grupi) čuje kad je aktiviran da ne bi aktivirali svi u isto vrijeme jerbo ionako ne stacka

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
E blade, ne igram DH više, ali kažu ljudi da sad ak imaš šišmiš runu na petovima, kad ih stisneš dobiješ duplo hatreda. Jesu li to neistine?
Nisam primijetio da daje duplo više. Bit će da su neistine. Ali nisam baš ni zagledao koliko hatreda daje.
Staro 03.02.2015., 20:37   #8303
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Je baš je blade ingame probao, svejedno je koju runu imaš ili uopće nemaš rune. Sve bonuse imaš.
Staro 03.02.2015., 20:58   #8304
Bishop
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Gdje najpovoljnije nabavit key za D3?
Staro 03.02.2015., 21:01   #8305
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Oke, tnx.

I meni je DH bezveze. Bio mi je i prije, ali eto moraš biti fleksibilan u igri.
Osim toga dosadi igrati jednu klasu cijelo vrijeme.

Ako idem na Greater rift sada imam zDPS Crusadera, Tiki WD-a i po novome DH.

Za farmanje Keywardena i bountije Crusader je majka jer nema ništa brže od njega.

A jadni WD je totalno pao u Support.
Doduše nisam igrao Jade build već duže vrijeme ali vjerovatno bi morao prebaciti sve na poison zbog nove rune na Hauntu i Furnace u ruke.
Što se pak petova tiče, odustao sam od toga. Najviši critovi koje sam uspio dobiti su oko 90-100 mil od fetisha na elite, ali problem je što im treba 100 godina da ubiju nešto, pogotovo ako ima hrpa mobova na ekranu.
Phalanx Crusader istu stvar napravi u 2-3 hita i trči dalje
Igrao sam se malo i sa poison dartom: nije loše, ali build je 0 bodova ako nije mapa otvorenog tipa, osim toga ako prestaneš pucati Fetishi trče na mob i nema nikakve koristi od Zei-a.
A Wizard je ostao na T6 Iako vidim da ljudi igraju solo Wizarda uspješno u Greater Riftovima ali u partyju ne funkcionira.

Ostaje mi još isprobati Monk-a, a možda i Barba iako me ta klasa ni najmanje ne privlači.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 03.02.2015. u 21:06.
Staro 03.02.2015., 21:33   #8306
igrac33
Premium
Moj komp

igrac33's Avatar

Datum registracije: Apr 2012
Evo nakon dugog vremena nastavljam igrati Diablo 3 ROS, ako je netko raspoložen pa da odigramo skupa nek mi se javi na PM.
obično igram 16-19h neki put i do 22h.

Demon hunter mi je najdraži, al imam i ostale
igrac33 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2015., 21:34   #8307
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Tinky Winky WD
Staro 04.02.2015., 02:48   #8308
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Ako ces non stop pucat, a nije da sad bas imas izbora sa novim M6 buildom, vitality u attack speed.
Pitanje...
Nije li attack speed samo bespotrebno napucavanje DPS-a na papiru?

Za neke klase i buildove ili pak followere možda može biti od koristi, ali ne vidim neku korist konkretno na Demon Hunteru u ovome buildu (oke, možda bi dobio +0.1 attack per second više ali ne vidim neki značaj u tome pogotovo na 1-handeru koji ionako ima veći aps od 2-hand Bowa)

Uvijek mi se na weaponu, osim +% na damage, činilo korisnije rolati +% cooldowna ili +% damage na elite ili u ovom slučaju resource cost koji je postao must za Demon Huntera.
Staro 04.02.2015., 09:55   #8309
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ako koristis EF/Focus, onda sta brze pucas to brze generiras hatred. I attack speed sluzi samo tome, ostalo je kao sta kazes, paper dps.
Al nece toliko bit problem dmg koliko ce prezivljavanje u GRiftovima.
Resource reduction zvuci dobro, al ovisno o buildu i koliko ga uspijes nabit. Svakako ces u 2 sec potrosit sav hatred i provest 10+ sec skupljajuc ga za novi rafal.

Staro 04.02.2015., 13:13   #8310
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Ako koristis EF/Focus, onda sta brze pucas to brze generiras hatred. I attack speed sluzi samo tome, ostalo je kao sta kazes, paper dps.
Al nece toliko bit problem dmg koliko ce prezivljavanje u GRiftovima.
Resource reduction zvuci dobro, al ovisno o buildu i koliko ga uspijes nabit. Svakako ces u 2 sec potrosit sav hatred i provest 10+ sec skupljajuc ga za novi rafal.
Istina, ali ću bolje u te 2 sec opaliti jedanput ili dvaput više.
Osim toga bow već ima 1.60 aps (2.3 aps ukupno na liku u XP buildu), računam i na health globese, a tu je i taj preparation koji mogu kliknuti povremeno.
Neznam, dalo bi se računati i raspravljati o ovome

Morati ću malo škicnuti što drugi DH rolaju.
Počeli su neki rolati i Area Damage nakon patcha. Može biti korisno ako su mobovi skupljeni ili uleti boss tipa Saxtris / Perendi / Orlash sa hrpetinom miniona.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno