|
![]() |
#82831 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ko kada u fest’n’fjuriusu odvrne ventil pa se cuje psssssttt ko kad bocu cole otvoris. Vrm vrm bajeriše powah. Sjetih se tebe i varga neki dan. Neki bemve junak zacadjzio cijelu ljubljansku od antunovica do ccw. Vozi jasno ko kreten lijevo desno gas nabijanje. ![]() Veli zena…gle cudo…bmw. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82832 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Duplich
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#82833 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zakaj mene, ja ne vozim cadzu ko ti. Iskreno u zadnje vrijeme puno pacijenata takvih vidim u VRS skodama.
![]() |
#82834 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Mučki provokator ni nema auto. Ima citrača, francuski poluproizvod i dva radna stroja. Na Češkoj hrački ima kuku i prikolicu za gnjoj vozit, a u onom Istočnom stroju vozi motike, štihače i frezu.
![]() |
#82835 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ljudi, vozih se ja danas svojim vlastitim teritorijem (istarski ipsilon), vani ugodnih 35-36*C, klima ručna, potenciometar na max., znači na brojci "4", potenciometar za "toplotu" na najhladnije, a u prometnoj piše kia ceed iz 2016. i hiljadu i četiri stotine kubičnih centimetara a onda samo odjednom, iz frižiderske kabine, odjedanaput - topao vazduh, gasim/palim AC, otvaram prostor motora, gledam cijevi, gledam kompresor, naizgled, sve se čini OK, nema nigdje masnog, nigdje ništa. Ugasim kompresor, upalim, čuje se KLIK. A hladnoće nema, pa nema, kao da sam u kabini kanadera CL-415. Kompresor riknuo? Pa klika. Nema ni trunke hladnoće, samo vanjskog zraka. Odjedanput iscurilo sav plin? Samo odjedanput prestalo puhati hladno, nije malo po malo po malo - postajao manji intenzitet hladnog zraka postepeno... Meho na G.O.
![]() |
#82836 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Probaj maknuti plastični čep gdje se puni klima i malo s odvijačem stisni pipak, pa budeš vidio da li ima pritiska u sistemu klime odnosno plina (samo nemoj baš biti blizu s glavom za slučaj da ima pritiska ![]() Može ti biti da kompresor ne može nabiti pritisak, pa ne radi. Ili imaš rupu u sustavu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|