|
![]() |
#8192 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Atha, 5+ ! Idem na svadbu sad, sutra se vidimo na utakmici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8195 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
![]() |
#8196 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Objavljena su neka pravila lige. Nije nešto ali mislim da sam pohvatao bitno. U budućnosti ću to popraviti da bude kako treba. Sada nemam inspiracije i napisao sam samo zbog hitnosti. Još trebam malo čačkati po modu da svima bude lakše i zanimljivije.
![]() |
#8197 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() eto Bakrana na slici , s ljeva na desno : Alucard , Gemmy , Lemur ![]() eto primjera da su svi kempery GAY EDIT: evo razlog okupljanja... http://forum.pcekspert.com/showthrea...d=1#post450362 Zadnje izmijenjeno od: Alucard. 10.06.2006. u 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8198 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8199 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8200 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8201 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8203 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Sick. Budi sretan jerbo mi jos radimo u paskalu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8204 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
: lol2 : Anal... kako ono ....cek,cek da pogledam.......ahaaaaaaa Invaders znaci Anal Invaders : lol2 : : lol2 : idem ja na ![]() nadam se da cemo igrati kako treba inace ce biti analnih invadera na sve strane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8205 | |
Boba Fett
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kako je ovaj Lemur cool Nasao je cvijece usred Bakra To je pravi Kamper
![]() |
![]() |
#8206 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pravila procitana i usvojena. Za sada su dovoljna i dobra. btw, sto se tice ovoga: Dužnosti timova: Timovi su dužni u određeno vrijeme skupiti se u ukupnom broju na serveru i odigrati match po svim pravilima lige. U slučaju da nisu svi igrači prisutni, pobjednikom matcha se proglašava suprotan tim sa rezultatom 12:0. ...sutra nam fali jedan clan, tako da...
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 10.06.2006. u 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8208 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8209 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ovo je bio jedan od zadataka u testu....kak ovdje formirati while??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8210 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
"Timovi su dužni u određeno vrijeme skupiti se u ukupnom broju na serveru i odigrati match po svim pravilima lige. U slučaju da nedostaje 2 ili više igrača, pobjednikom matcha se proglašava suprotan tim sa rezultatom 12:0. Ako nedostaje samo jedan igrač, match se normalno održava."
![]() |
![]() |
#8211 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Znaš ono kako imaju amateri iz HNL-a, da piše tko je koliko odigrao, koji je pomjer dobivenih i izgubljenih matcheva, koji je omjer izgubljenih i dobivenih rundi, koliko bodova ima i sl. I sve to da se može Copy-Paste na forum, a ne kako sam ja morao sa timovima kemijati da bi ih dobio bez prepisivanja. I sve to daj Zuleu da to vodi kao službeni Fiškal llige.
![]() |
![]() |
#8212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobro ste slozili raspored. Po meni zadnja tekma zadnjeg kola ce odlucit o prvaku (ali ima i ptitajenih favorita pa se mozda neko drugi ubaci)
![]() |
#8213 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Inače je kreirana jedna lista, odmah je odlučena da je probna, koja je bila jako zanimljiva. Uglavnom je u jednom timu bio ovakav raspored igrača Zule MM Gemmy Tomasini Rak KillerSegal Sva sreća da sam i prije "izvlačenja" rekao MM-u da je to samo proba da vidim kako program radi. Već vidim da b bilo govora o namještanju.
![]() |
![]() |
#8214 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8215 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
jedno pitanje za Raka: u pravilima piše da osim igrača, na serveru još mogu biti samo admin i novinar. Znači ostali timovi koji ne igraju nemogu gledati tekmu sa pozicije spectatora?
![]() |
#8216 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Inace ovo su nase boje -Team 3: ^1.::Anal_Invaders::.^3E.T. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8217 |
Premium
|
šteta...sami rezultati mi nisu ni blizu zanimljivi kao sam tijek partije i igra. Valjda će vam novinar biti dorastao zadatku.. spam se sprječi kickanjem, tko je tolika budala da ne sluša nema šta ni raditi na serveru, varanje -uvijek postoji šansa makar nemrem zamisliti ko bi bio toliko jadan da vara na ovaj način :confused: ajde zagušenje servera ti priznam ![]()
![]() |
#8219 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
posalji mi na mail pkusaje zadatka, C i kak zadatak glasi ines imat prolaz vec ces imat 3-4 ![]() mc_fish@net.hr edit andeo je bio brzi=) e andeo daj mi ti onda pliz posalji c?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8220 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
molim admina tj. glavnog čovjeka lige da nađe zamjenu za mene (za team1) jer nedjeljom nemogu igrat (razlog dobite na pm) ![]() tj. neću igrati ovu ligu (nažalost) sry Zadnje izmijenjeno od: thuNdeR. 10.06.2006. u 23:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|