|
![]() |
#8191 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Ne, set itemi su isti, samo svaki deseti - dvadeseti, kako kad pade sa većim statsima. Na njemu ne piše ancient legendary, ali ima takve statistike. Trenutno zaista tako padaju u PTR, jer je drop rate legova tamo povećan na 2000%. U 60 su bila su 4 komada koji su pali, i desetak koje sam iskovao, ili dobio od Kadale! Tražim bolje rukavice, i onda dobijem Ancient Gladiator gauntlets ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8192 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Eh sad upasti u dobru grupu... Grupe su također kao da ih je Blizzard programirao ![]() Traže likovi 48+, barem jedan lik nema 48 key, onda jedva izvuku 46 na trialu i onda nemogu završiti spider ili undead GRift na vrijeme ![]() A support WD je bolest, pogotovo taj build. Manje/više ti svejedno igrao 38 ili 48 ![]() Jedini je problem dobiti key veći od 48/49 sa support WD-om. Za to treba Crus i 2 jako dobra DH-a. To je jedini razlog zašto sam složio support Crus-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8193 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Evo sad sam vidio da sam napisao neke pogrešne stvari o PTR, pa da ih ispravim. Dakle, kad imaš Kridershot, ne moraš mijenjati ništa u skilovima. Ostavis i Sentry i Cluster arrow i Elemental i Multishot. Jer oni svi trose Hatred prilikom pucanja, a Kridershot to mijenja u to da generira Hatred. NE TROŠI GA UOPĆE!!! Bez Clustera sam imao max dmg oko 61 milijun, a sa opet uključenim clusterom sam imao najviše 79 milijuna dmg. A kad pustim prst da se iživljava na lijevoj tipki miša, imam po 3-4 klika u sekundi. Znači, UKUPNO puno veći dmg nego ranije... I sa vraćenim Clusterom sam došao na solo trialsima do ključa 44. Edit - a promjenom gema sam došao do 92 mil max DMG. I pogriješio sam, bio sam stavio preparation koji vraca 45 discipline u 15 sekundi, a ne vraća hatred (ta runa). Dalje, kod kovača, kad ideš raditi zelene (set) iteme, SVAKI ima povećane primary i affixe. Samo na njima ne piše ancient. A palo mi je nekoliko Ancient legova za crusa i monka i barbara - svi sa DH. Dalje - 2 - hand weapon ima sljedeće karakteristike - 1440 - 2325 DMG, 1125 - 1465 primary i affix, pa sam dobio Sunder sa 4200 DMG. A pao mi je Ancient crossbow, ali jedan koji nitko nikad više neće koristiti - Danetta spite - kad sam je posložio ima 3200 DMG. Ali ne možeš više korisititi oružje koje ti krade hatred samo za brzo kretanje... Novi ancient legovi (odjeća, obuća i nakit) ne dižu nešto posebno DMG, ali, ZNAČAJNO dižu toughness. Sa DH, sa istom opremom u običnoj igri imao sam 1.73 mil DMG, life 610 000, toughness 10,77 mil, a u PTR imao sam 1,8 mil DMG, life 762 000, toughness 13 mil. Kad sam zamijenio opremu i stavio 4 ancient lega, otišao sam na 2,025 mil DMG, life 900 000, a toughness na 19 milijuna. Znači, očekujem - sa svih 13 ancient legova na sebi 3-4 milijuna BASE DMG i 30 - 45 milijuna toughnessa. Support WD ima sada 30 milijuna toughness, a u PTR ima 37 milijuna. Kad sam stavio 2 nova Borna (sa 650-ak affixima) - otišao je toughness na 41 milijun. Znači, sa kompletom ancient legova, samo nebo je granica - možda i 100 milijuna toughnessa Valjda će slike upasti. A što se tiče trialsa, nevjerovatno, ali oni (u PTR) ovise o levelu na kojem igraš. Pa sam na normalu dobijao 130 do 350 milijuna, na T1 700 milijuna, a a na T6 sam nakon JEDNIH trialsa dobio 2 milijarde XP-a ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kratkius. 22.01.2015. u 15:43. Razlog: Slike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8194 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dakle, sad će uvesti ancient legove. Ne vidim razlog za to osim činjenice da developeri ne mogu ništa novo uvesti u igru da privuku ljude da i dalje nastave igrati. Ovaj način "osvježavanja" igre radi suprotno od onog što su više puta plavci na blizz forumu napisali da ne žele da igra postane: monotona i nenagrađujuća. Baš je lijepo znati da će se svaki item dosad, koje smo skupljali mjesecima, moći jednostavno izbrisati iz postojanja kad postoje ancient legovi koji imaju 10% veći stat po defaultu.Da ne spominjem da će padati 10 puta rjeđe od normalnih legova. Pa ti onda dobij ekvivalente sadašnjih trifecta itema. Kad će htjet idući puta unijeti novi sadržaj u igru povećat će dodatnih 10%. I tako u krug dok mi crit brojevi neće stati više unutar ekrana... ![]() Sezone su bile fin način donošenja onog osjećaja friškog igranja, pogotovo kad nađeš ljude za party pa ih skupa tanjurate™ (potemkin ![]() Meni infinite grindanje odgovara, ali ipak prema nekom konačnom cilju. Ovako me blizzard već drugi put nakon izlaska ekspanzije naguzio što se end game itema tiče, prvo s legendary gemovima, a sad i sa ancient legovima. Dok su leg gemovi ipak neki novitet u igri, ovi ancient legovi su samo odraz gluposti i bezidejnosti koja vlada u D3 dev timu. -- anyhow, dok mi se još da igrati, pokušavam što dalje dogurati s barbom. Zasad na sezoni solo idem na 33-34. Isprobavam različite buildove, a zasad mi se najboljim čini Physical leapquake+ww combo, sa heart slaughter polearmom. Cold leapquake+ss sa fury of the vanished peak nije ni blizu jak koliko gornja kombinacija, a freeze od EQ je goli qrac protiv rare champova i guardiana. Još uvijek ganjam rimeheart, wrath of the bone king2 i furnace, nikak da padnu ![]() Raekora neću igrat, bar ne zasad, nema mi onog fun dijela u guranju monstera kroz cijeli level. Al čekam vile ward da padnu pa će se i to probat ![]()
![]() |
#8195 |
Guest
|
Diablo je ljudi, kod mene, privremeno na produženom bolovanju. 16.12 izlazi ELITE koja je d šit ![]() |
![]() |
![]() |
#8199 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pošto je D3 najaktualnija igra ovdje na forumu, pitat cu nesto vezano uz Battle.Net. Zasto frendove iz igara ne vidim online/offline bas u Battle.Net clientu? Jel to dvoje odvojeno nekako ili? Ne bi trebalo biti jer npr. u D3 vidim ljude na friend listi koje sam dodao u HotS-u npr. Edit: Aaaa, fuck, spojen sam bio na americki server ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 14.12.2014. u 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8200 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Hue hue ![]() ![]() -- Što se šuška o patchu, prati li itko? Ja ne pa pitam. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8201 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Šuškalo se da je spreman za Božić ali nisu htjeli stavit na live jer je ekipa zgibala na godišnji a sad su najavili kraj sezone 1 za najranije 3.02. pa bi dotad trebao i patch. Kažu neki i slijedeći tjedan, e sad živi bili pa vidjeli ali uglavnom tako piskaraju, uskoro će to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8202 |
Silence
|
Ajde neka više bude, ovo je već dojadilo i Bogu i Vragu. Usput povlačim ono što sam rekao o Wizardu. Firebird build jede malu djecu na T6. Jeste da je dobar jedino za T6, ali uvelike ubrzava proces farmanja Keywardena, pogotovo na FoM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8203 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Eto ga, stigla i službena obavijest da će najvjerojatnije patch stići kod nas 14.01. tj. 3 tjedna prije najavljenog seasonal rollovera. Može se pomaknuti ali vjerojatno dolazi slijedeći tjedan. Link na službeni forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8204 |
Silence
|
Greater Rift 58 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8205 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupio danas ovaj nastavak, vidim nema aukcijske ali dobro pa mi ostalo 48 mil golda od prije ![]() 66 sam lvl, igram samo sa barbom, cijelo vrijeme na expert bez problema. Malo mi to lagano ili sam imao bolju opremu od prije? Sad na forume da vidim malo skillove i ostale taktike, pozz svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#8208 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kao sta Destro kaze, igra se sad scalea sa tvojim levelom. Ne sa tvojom opremom, tako da ako nemas srece na dropu, dogodi se da moras spustat level tezine jer je jednostavno nemoguce. Ja soloao sa DH do 70 prije koji dan, prvo t1, pa pola dana za ubit zombija na prvom actu, pa sve nize i nize. Jos nadjes opremu, pa nekoga i ubijes, a cim skocis level sve ponovo. Nabijem im taj scaleing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8212 |
Premium
|
Ma WoW je wow, naplacuju mjesecnu preplatu. D3 je rush na 70 i dalje grind do iznemoglosti za boljom opremom. Evo ja vec par dana igram DH na season (da se prokurvam za achivmente i transmog opreme), i vec sam paragon 70 a nisam skupio ama bas nista. Maraudera da ne spominjem, nemam nijedan dio a bow sam sam craftao jer nista ne pada. Frustrirajuce al tako ti je to. Sta se tice levelanja, ako igras kampanju ide sporije. Fast leveling je da odes odma na bounty radit sam ili sa ekipom i tu na brzinu dobijes exp i par levela. Osim ako te netko ne pulla na T6, onda ide od 0 do 70 za 1h. Al solo zna potrajat, meni je bounty na t1 isao poprilicno brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8216 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
![]() |
#8217 | |
Silence
|
Citiraj:
Preporučio i Custerian bracere koji gold pretvaraju u XP i eto ti recept za gold/xp farming ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8218 |
Premium
|
Evo i dojma za patch. Igrao se malo na startu PTRa i sad kad je pao update na official. Ukratko, u blizzardu su debili. Opsirnije, sad imamo stack gemova/matsa 5000, prije bilo 1k. Ok. Blood shardsa jos uvijek 500. Ako slucajno naletimo na goblina sta sere te shardse, on baci oko 250ak, hint, mi jos uvijek imamo max 500. Sta je ono rekao blizz, da je sve poskupilo da ekipa ne hoarda shardse, i onda dignu drop shardsa al ostave max na 500. Divota. Potove jos kupi sa poda automatski. I nema opcije za to izgasit, dobro da nikome dosad to nije palo na pamet pogotovo kad imamo pun stash endless potova. Genijalci. Auto pickup gemova jos nema, dobro da to nisu predlagali, jer gemovi necemu i koriste. Igrao malo sa DH, sad il su AI popravili (citaj unistili) il nesto, al na GR 38 sve je zivo ignoriralo petove i jurisalo na moje dupe. Tako da DH sa 18m tougha + unity + 850k hpa je ginilo ko muha. A rekli su da je smanjen dmg mobova na griftu preko 35. Jailer jos masakrira, ice orb na podu uzme health u sekund, kao i prije....dobro da to nisu balansirali. Novi M6 set ima dmg, al radi kao i sve od blizzarda, totalno glupo i gluplje. Npr, imamo 2 chargesa za sentrye, 3 ako stavimo custom eng skill, + 2 od bombardier ruksaka i dobijemo? 3, da tri. Jer 3+2 = 3. Tj, kad se pune chargesi za sentrye ne ide preko 3, iako bi trebalo ic do 5. Tako da se bace 3 na pod, ceka da se jos 2 reloadaju i onda se bace 2 zadnja (ta od ruksaka). Em jos uvijek nema ikona koje govore koliko do sentry despawna, jos jedna useless ideja po blizzardu. Igranje sentry builda bez kridera je poprilicna ludost, jer i sa cinderom i resource costom jos uvijek CA kosta po 25-30 hatreda a to je puno na vecim Grifrovima jer nakon 4 udarca nema vise i sad pucaj generator i cekaj (il reaper wraps i health sa poda). Wizza jos nisam probao, al ne vjerujem u veliki napredak. QoL je totalno izostao iz ovog patcha. Osim novog beskonacnog grinda za 10% jace iteme koji su dodatno usrali loot tabele, ne vidim nista privlacno za long term igranje. Edit - Debeli prdonja jos uvijek ima gotovo nevidljivi poison cloud, prava zabava za izbjegavanje kad se ne vidi ni gdje je a udara 250k tick u sekundi. Na svu srecu, prijavljeno je vec ima 6+ mjeseci. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 14.01.2015. u 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8219 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mislim da je potrebna čim prije nova ekspanzija, s hrpom noviteta i dodatnog sadržaja - naravno opet će nam uzeti 30 eura za jedva poluproizvod, ali mjesec-dva ćemo se igrati ... ovako je ova igra postala nešto najdosadnije u povijesti gejmanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8220 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Isprobao malo s novim patchem i GR su mi lakši, prije mi rekord s ovim barbom bio 21, a sada je 23, s tim da sam bez beda mogo otvorit i 24 da sam malo pametniji bio ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/46622629 I budite slobodni komentirat mi lika, što bi se dalo korigirat od opreme,skillova i tak to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|