|
![]() |
#81722 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Inace kad se uzima novi kompresor, ide i garancija na njega. Ako se sustav ne ispire, nitko normalan nece ni dati garanciju jer je sansa da opet zariba velika. Ako ima garu, good! Kad spominjes brujanje, neka provjeri natezace i eventualno remenice vezano uz remen klime. Ovisno o okretajima, ako je los natezac, imas zvukove brujanja i vibracije. Meni je natezac brujao na leru, promjenio dva komada, nula bodova. Na kraju vratio onog starog originalnog i kgj. Remenice isto treba provjeriti dal su dobre, ali ne znam kako se one ponasaju kad su lose. Mene bi ovdje najvise brinulo sta su napravili oko kompresora. I sam sam bio u situaciji za promjenu kompresora, imao opcije reparirani ili novi, ali s novim osim vece cijene je islo i puno vise rada zbog ciscenja sustava jer tu ide i garancija itd...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81723 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Čuj to, trgam aute. Trgam, ali i popravljam. Na octaviji sam tri puta strgao nosač motora. Nestale su mi dvije lopatice u turbu. Ali složio sam nosač, turbinu reparirao, Muha mapirao i lomiš auto dalje. Imao sam Golfa 1, mulde sam razvalio. 😂 Godišnje sam trošio jednu glavu i set ventila na njemu. Nisam uspio ubit Golfa 2 1.8 16v, Lanciu 1.6 HF Turbo, Unića Turbo i.e., Kadeta GSIja digitalca, Subaru Legacy 2.0, Audi 100 2.8. Bilo je još tu svega i svačega, ali nikad nisam imao BMWeja, Mrcedesa, Korejca i Japanca.
![]() |
#81724 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Neću ja ništa njemu govoriti da pogleda, ja očekujem od njega da to zna. Moje pitanje je, da li je auto ispravan za vožnju sljedećih 7 dana, da ne napravimo veću štetu. Ima garanciju kompresor, dobila je sve papire i stari kompresor. Novi je uzela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81726 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81729 |
49%winner
|
Ako je ovlasteni, nemas sta puno mozgati, vozis ga nazad al to vec znate. Mislio sam da se ganja s nekim Mehom u garazi s obzirom na stariji auto. Ja se osobno ne bi vozio pri tim brzinama/okretajima gdje se dogadjaju vibracije, ako iste dolaze od natezaca. Dosta mi je sto sam vidio kako natezac skace po remenu u leru kad sam imao taj problem. Vozio bi ga sporije u ovom njenom slucaju, sve dok ne vibrira. Nemoj to uzeti kao mehanicarski savjet, jasno ![]()
![]() |
![]() |
#81730 |
Premium
|
Ma moje iskustvo je uvijek bolje s lokalcima nego s ovlaštenim, ali dobro, to je priča za drugi neki puta. Ajde, hvala, reći ću joj da smanji vožnju ove dane. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81731 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima li ko iskustva s Bmw X2 (M sport), Xdrive, 2.0d, 150/190KS, automatik, 2022/2023. god? Pitam za frenda... Zanima me jel motor pouzdan, jel troši ulja, jel auto udoban s obzirom da većina modela koja se njemu sviđaju imaju M opremu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81733 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Je octavija ti je toliko popravljena da trune u dvorištu. U meduvremenu si kupio oplo, a do tada si gonjao fabiju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81734 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
edit: sad gledam malo detaljnijie, mulac se preracunao, taman kad mu se na prvom raskrscu promijenilo iz zelenog u crveno, lik je bio na pola ceste. Racunao je da ima jos fore preci i drugi dio ceste, eh :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81736 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Mene moja srednja kcerka vec mjesecima maltretira da joj kupim to cudo, ali sam joj obecao da ce prije poloziti vozacki i dobiti svoj auto nego sto ce stati na to. ![]() Mrznja je uzasna emocija, ali sam jako blizu toga da mogu priznati da mrzim romobile. Iako su bicikli i biciklisti ipak na prvom mjestu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81737 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Netreba osiguranje jer su izjednaceni sa biciklima. Ima tih romobila po cesti, imas aplikaciju i samo si ga uzmes i odfuras se di hoces. Grad Bec ih financira. Ali trebas imati pratnju ako si ispod 12 npr: https://www.bmimi.gv.at/en/topics/mo.../escooter.html Ali tu se biciklisti voze kulturno, daju "zmigavce" i nejdu na crveno tako da nisu posast kao na balkanu ![]() Upravo to, zasprehaj ju i kupi joj auto, sigurnije je nego to cudo |
![]() |
![]() |
![]() |
#81738 |
Premium
|
Da, i ovamo ima tih na aplikaciju, ali svi imaju registarske plocice i osiguranje. Ne ide bez toga koliko znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81740 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ma sta na pola ceste, zuto gori dvije sekunde prije nego on dodje do raskrizja uopce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81743 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Vrlo vjerojatno. Uvijek se sjetimo te dogodovštine kad prolazimo. 😂 Nije da ne volim bicikliste. 😂 https://www.facebook.com/share/r/18GUTo52Fm/
![]() |
#81745 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Eto malo oko ulja u gepeku, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81746 |
The mighty pirate
|
Vid’ rođe. Nema predugačkog ni preširokog za prenijeti https://www.facebook.com/share/v/16g...ibextid=wwXIfr
![]() |
#81747 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Zaboravil si bukov štafl u vratima oktavije koji ti drži staklo ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81748 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81749 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
No Dobra štafla uvjek nađe primjenu ![]()
![]() |
#81750 |
Premium
|
Ima li tko da voli stare rijetke Ople? https://suchen.mobile.de/auto-insera...17883303670634 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|