|
![]() |
#81421 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ima li tko Toyotu Corollu ovu aktualnu 1.8 Hybrid? Gledam si možda nešto uzeti i čini mi se kao dobar izbor. EU marke otpadaju u startu, Koreanci su mi bezveze i generalno nekvalitetni u detaljima i materijalima, a ova Toyota mi se čini kao noviji auto s najmanje problema i najkvalitetnijim provjerenim pogonskim sklopom i mjenjačem (CVT). Alternativa je CMax jer sam super zadovoljan Focusom, ali ne znam što bih rekao za motore. 1.0 je poddimenzioniran za taj auto, a dizeli su problematični jer ne radim pretjerano puno km i ne vozim se po autoputu često.
![]() |
#81422 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je bila u užem izboru. Ispala je iz tog zbog malog gepeka, plastične jeftine unutrašnjosti i ogromnog zadnjeg branika na kojem ćeš potrgati leđa i koljena da nešto teže staviš i ubaciš u gepek. Gledao sam GR sport model koji ima bolja sjedala i izgleda općenito još bolje. Šteta jer auto stvarno odlično izgleda izvana. Oko pouzdanosti sam samo našao hvalospjeve. Taj motor i hibridni sustav su gotovo dovedeni do savršenosti. Ako ti to unutra ne smeta, go for it.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81423 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
M5 by Akrapovič https://www.youtube.com/watch?v=m3h66XE4WHY
![]() |
#81424 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni je došao tayron prošli tj. i DCC pro mi je odličan , imam skroz na comfort najmekše i paše mi, na grabama i neravninama ide lagano tup, a skroz sport mode je bas kruti sve osjetiš.
![]() |
#81425 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
https://www.carscoops.com/2025/06/ge...v-sedan-china/ Ne izgleda loše. Dao bi i duplo za tog Kineza.
![]() |
#81427 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81428 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Kaj ne mogu smislit bolja imena 🫣 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81430 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jbte...nek upogone AI za smislit imena 😁 Radio sam sa dosta kineza. Svi su imali email adrese sa zapadnjačkim imenima, Harry, Mark, Chris, Steve.... Mogli su i tu smislit neko zapadnjačko |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81431 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81432 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81433 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Prosječan vozač bmwa teško da zna čitati, kamoli komunicirati tu neke udbaske kratice ko EGR hehehehehe *rokće prdne usere se*
![]() |
#81434 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Odi i reci im to. Vjerojatno ćeš ga nakon toga i platiti duplo. I svi ostali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81435 |
Premium
|
Geely ima jednu grešku koju su Europljani u međuvremenu ispravili jer su skužili da to ljude nervira - sve komande su na ekranu. Komande klime moraju biti fizičke tipke. Slideri na VW-u su se isto pokazali kao teško s**nje.
![]() |
#81437 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Opoziv ide sporo i to je glavni problem. Miskim da je i manjak dijelova koji su ne falicni. Neka me bmwejovci isprave ako sam u krivu. A gdje ti je grijac volana onda? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81438 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Istina da možeš sve preko screena, ali ne znam jesam možda jednom probao reda radi ![]() Sve je na gumbe, bar meni. Dvozonska klima je na kotačiće koji imaju temperaturu zapisanu na svom malo screenu - jedan za vozača i jedan za suvozača. Grijanje sjedala i hlađenje sjedala također fizički gumbi za sve putnike. Grijanje šoferšajbe i stražnjeg stakla na dedicated gumbima također. Ventilacija također. Grijanje volana fizički gumb na volanu. Evo 'vako: ![]()
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. Danas u 08:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81439 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Tak da, valjda prosječnog BMW vozača boli neka stvar oćito. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81440 |
Premium
|
Mali Mate (TM) je opet uspio. Ne samo da neće vratiti lovu iako je prekoračio sve moguće rokove, nego si je sam (?!) odredio rok do kada će eventualno predstaviti prototipove. https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2680077.aspx
![]() |
#81441 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Najviše izgorjelih auta zadnjih godina su većinom hibridi i električni, BMW nije ni u top 10. Ali jebiga, BMW je svima na meti zbog cijelog scenarija oko "šofera bemveja" i žmigavaca. Isto kao i njegov "tata" Volvo od 2023. na dalje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81442 | |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81444 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
A realno nije to tolika drama ako ne čeprkaš ko dijete non stop po klimi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81445 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imas neku statistiku? Ja moram priznati koliko god nisam fan nazi wagena, ni jednom nisam cuo da je izgorila na cesti. Isto tako nisam cuo ni za hibrida. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81446 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
kakav lažni narativ, susjedu tu u zgradi je izgorija bmw i mom bratiću također zadimija. A to su dvojica od četvorice koje znam da imaju EGR bmw-e. Ili je to jako velika slučajnost ili je popriličan problem koji se umanjuje radi manjka servisa koji to obavljaju/djelova.
![]() |
#81448 |
The mighty pirate
|
Ako vam se sviđa što Sreten radi s BMW-ima, ima i za VW fanove slična priča ![]() https://www.instagram.com/reel/DIvWX...IwdTduYzdqemw3
![]() |
#81449 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81450 |
49%winner
|
Imho problem je ako ne znas kako se klima ponasa ljeti i zimi, a kad se kupuje novi auto tko jos misli o tome. Mislio sam da nikad necu morati cackati po automatskoj (!) klimi pa sam se eto razocarao. Srecom imam fizicke tipke pa se ne sekiram oko toga, ali da je sve na touch upucao bi se -.- Kad moram napraviti pet poteza prstom na infotainmentu tocno osjetim da nisam prisutan za volanom i mrzim taj osjecaj.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|