|
![]() |
#8101 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#8102 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Vec 3 dana ne uspijevam zavrsiti TD-12 (napravi stetu protivniku prije nego bilo tko u tvom teamu primi stetu) misiju, forsiram E-25 i mos se plakat, sve puno crvenih scouta, koji uspiju pokupit sut prije nego ja sa E-25 stignem nekoga vidjeti, pa se samoostete u sudarima ili padovima, strasno... I onda ovaj zadnji pokusaj, 100% sam siguran da nitko od mojih nije izgubio niti HP prije nego sam ja okinuo tigra, i nista, nije mi priznalo misiju... Da, misija je bila aktivirana... http://wotreplays.com/site/1540223#malinovka-mr_ti-e_25
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8103 |
Never Forgetti
|
![]() uploading images Kako da im ne napise da dobiju rak i sl? Kako? WZ-111 skupi me 2 arte cim san gusjenice napravio.
![]() |
#8104 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
WZ-111 1-4, i dalje jedan od odvratnijih tenkova s kojima sam igrao. 70 borbi, 36% winrate, redovno me baca u afk ekipu, ili crvendaće. Ne znam jel WG očekuje da nosim borbu il kaj? EDIT : Ove misije nimalo ne pomažu, kak napraviti random bitku od 30 tenkova gdje svatko radi svoju misiju i nitko ne igra ono što treba igrati. Bravo WG ,vrhunski potez.
![]() |
#8105 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A sta tek rec kad me na Himmelsdorfu jedina granata u E100 osteti bude M50/53. Pa jeben ti sve. ![]() ![]() u 3PM ![]() picture hosting GET CANCER, CANCER
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 19.01.2015. u 14:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8107 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ne moraš furati artye, ali u tom slučaju moras riješiti sve sekundarne misije od ovih ostalih.
![]() |
#8110 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8111 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#8112 |
[CTN]Mr.Ti
|
Znam, i dozivio sam to kad mi je lik na startu skinuo 1 HP i bye, bye, ali u ovoj gore partiji vrtio sam replay sa velike visine, imao od modova onaj sto ti pokazuje ukupni HP pool od tvoje i protivnicke ekipe, i nikome nije falio niti jedan HP... Ali nebitno, sat vremena kasnije, iako sam poprilicno siguran da da sam ja primio prvi sut prije nego sam pogodio lika mi je priznalo. A onda dosao sljedeci zadatak, napravi najvise stete u svojoj ekipi, a najmanje duplo vise od drugoga (oboje je pod primary): ja napravim 3800 sa Jagdpantherom, drugi ima 2000, i prizna mi misiju??? Vise mi nije jasno...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#8113 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
Eto dogodilo se... nakon 22.500 borbi igra je obrisana. Nema više zabave i opuštanja kod ove igre. Što će se dogoditi sa nalogom nakon vrlo duge neaktivnosti? Ne zanima me. Nebih se čudio da ga obrišu. Ono što te psihički ubija je prokleti XVM.Ebem onoga tko ga je dopustio u igri. Kada na početku bitke znaš da će izgubiti.Koliko sam puta napravio ogroman DMG ali ¨ljudi¨(ako su to ljudi?) nisu sposobni ubiti tenk na 13HP-a. MM odavno poznat da je loš, kažnjava dobrog igrača.Koliko sam puta u klanskim bitkama i ostalim bitkama imao Ghost shell u ključnim trenutcima. O arty klikerima ne želim niti pricati. Igri je u 3-4 godina postajanja i polako se vidi da je u fazi igračke zasičenosti. Wargaming je odavno dokazao da ga jedino zanima zarada.Vikanje igrača na ogromne propuste u igri je minimalno nebitno. Igranje ove igre vikendima je ravno lupanjem glavom u zid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8114 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma ima nade za tebe jos, ja sam igru brisao jedno deset (najmanje) puta do sada, 4 acc sam i prodao, ovaj peti (ili sesti) igram na mahove, igra ima svoje nebuloze, ali kad vidim da je tim retardiran ja stanem iza, odem po pivu, vratim se za 5minuta i ako nisam poginuo napravim dar mar, obavezno par killova i brdo stete naprvim, ali nekad me i crveni suigraci iznenade pa pregaze protivnika... Sve u svemu WoT nije simulacija, treba je igrati kao arkadu i onda nema problema... a zivcirati se ne vrijedi... narocito radi WoTa
![]() |
#8115 |
Never Forgetti
|
2 minute Enska (inace mrzin to sranje do mape), s WZ-111 napravio samo 1200dmg, 1-13 score. Sta reci. BTW poceo san se malo bolje kuzit u WZ-111 i zna stvarno bit trolerski. Ali zna i falit na 33.5m cili tenk (iman crew + combat + GLD + VSTAB + VENT), ali generelano ako je na T8 i nema artija (a otvorena je mapa) lagano se natuce 2000+. Definitivno je drugaciji playstyle od voljenih svaba (pritom su iskljuceni retardirani E75/100) i britanaca.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 21.01.2015. u 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8116 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
WOT ide na pauzu. Moram priznati, dosta sam naživcirao zbog timskog igranja. Ma koliko ja trudio nanijeti štetu i i samo više bježi pobjeda. U istom timu nitko ne surađuje i samo kempaju ,kempaju sa strane. Ne da spominjem artya u timu koju odbija surađivati, heavy tenk idu zadnji. Samo poraz ,poraz i poraz. Gotovo nema suradnje u timu. Igru ću upaliti kad nabavim grafičku ( tko zna kada i biti će dobro da zaliječim živce ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8117 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bas sam gledao zadnji video od quickybabyja i sretan sam sto jesam ![]() Ono sto smo pricali za misije ima jedan jaaaako zgodan detalj, nije potrebno sve secondary zadatke napravit da bi se izbjeglo igrat sa jednim tipom tenka, potrebno je SAMO zadnju 15 misiju napravit i primary i secondary i onda se dobije 5 onih bodova. Ali bilo bi dobro odigrat sa svima jer zenske koje dobijemo dolaze sa 2 puna skilla. Zakon ![]() P.S. rjesavanje secondary zadataka ce samo donijet extra lovu.
![]() |
#8118 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
uffff kako me zivcira is3...crew ima 4 skilla, 100% svi, i smece je tenk...al doslovno sa kv-1 san rastura, sa IS san ima average dmg 1400, prisa na is3,ma koje smece...kenjac kakva je ru heavy linija nakon is3? t9 i t10... ako je ovakvo smece pribacit cu posadu u ru td il nesto... i pitanje...iti jedan dobar britanski tenk a da nije cromwell? t7+ ...iman posadu,neznan na koji tenk ic...cita san o hevijima,kazu da su smece...AT mi se riga,nebi to nikad igra...ostaje ova nova linija,o kojoj nezz nista, i mt,di imam cromwella,i nenamjeravam dalje,jer san cita da su svi smece |
![]() |
![]() |
![]() |
#8120 |
Guest
|
Šta ti čovječe čitaš? ![]() Comet je u top 3 mediuma na svom tieru, vrlo dobar tenk, a ni Centurioni nisu za baciti. Od ostalih britanaca FV215b je odličan, pa onda AT15, AT7 i Charioteer. IS-3 ti je najbolji tier 8 tenk, ako ti s njim ne ide onda IS-8 ne trebaš ni kupovati. ![]() |
![]() |
![]() |
#8121 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8122 |
Sandy!!!
|
ajd kad svi tako kazete dat cu priliku is3.... ma samo me danas nazivcira, mm uvik t10 , nemogu pennat skoro nista, a njega busi sve u onu suplju prednju plohu.... is3moze bit stronk,ali ima ogromne weakpointse...ja ih znan napamet,i sa ISon san bez problema busia IS3 1 na 1,samo da je malo gluplji igrac xd top nije jos na zadnjem,pa ima low pen, 170...vjer je do toga... triban se naviknit...jer volin hevije, kv-1 mi je jedan od najdrazih u igri,iman preko 2k partija samo s njime....IS je isto bia extra, bez zamjerke a za british cu jos vidit...triba doc do tog fv t10 hevija...a cromwell mi je jebn jeben tenk,al cita san da je comet onako bze, a centurioni ok,al nista special...a i nevidjam ih vele u igri znam samo da me jagdpanther II idalje odusevljava, kupia san jagdtigra,stoji u garazi,i nezelin se pribacit na njega xD svaka peta bitka iman priko 4k dmga,a nema bitke,makar sa t10,a da ne napravi bar 3 pena...cak i mapa nebitna,sve mu pase....moze bit napadacki td,moze snajpat...dosad najbolji all-arounder u igri sta san srea garaza izgleda ovako: jagdpantherII , 4 skilla crew jagdtigar... u cekanju za crew sa jpII is3 , 4 skilla crew cromwell, 3 skilla crew arty je na usa, m12... crew 2 skilla t37 je light,ic ce na buldoga, bilda crew s35ca je francuski td ,trenutno traina crew,neide nigdi dalje,zasad is2 kineski heavi,trenutno traina crew,neide nigdi dalje,zasad japanac je t5 chi-nu...plan je doc do chi-ri tog :dive:ahoy: xd crew 2 skilla lagano popunjavan sve zemlje da bude za predstojece misije...sad nisan dobia wz-111 jer su mi falili francuzi i japanci, sve ostalo dovrsia,nisan stiga doc do t5 sa njih dvoje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8124 |
Strichek Moderator
|
Is3 najbolja osmica a britanska heavy linija bar 9 i 10 su meni mozda cak i najbolji ht tenkovi. Brzi, okretni, fenomenalan top, najbolji od svih ht u igri. Ne znam di ti to citas al krivo citas ![]() 268 je sranje, svi ga buse kak im se svidi, 263 najzabavniji td u igri, troll armor i brz i okretan, jedino je top slabiji bar sto se alpha dmg tice.
![]() |
#8125 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
268 los? Otkad to? Pa imam preko 3000 dmg s njim po partiji u prosjeku. I to na uzorku od 1033 partije s njim. Dok se recimo ti opjevani britanci uopće ne koriste za CW. Samo kad moraš jer je sve drugo zaledjeno. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 22.01.2015. u 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8126 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
isto i za francuze,s tim da je s35 ca odlican |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8127 |
[CTN]Mr.Ti
|
IS3, barem meni, je BIO najbolja heavy 8-ica. Sad na drugom accu sam ga bas igrao kao jedinog heavy-a, i zalim sto sam isao na njega, buduci da mi je u sjecanju bio kao odlican tenk. Buse me druge 8-ice ko od sale, cak frontalno u kupolu (sa standardnim AP), i u preko 80% partija mi jednom ili 2x ode ammo rack...
![]() |
![]() |
![]() |
#8128 |
Guest
|
Pa naravno da će IS-3 biti loš kad je stock, pogotovo sad kad MM često baca 8-ice u T10. Samo polako i strpljivo, kad nabaviš BL-9 top to će biti druga priča. ![]() Vrh kupole na IS-3 ima samo 30mm oklopa. Svaki >90mm top u igri će vrh te kupole bušiti iz bilo kojeg kuta. Upoznajte se s oklopom tenkova i overmatch mehanikom: VK4502B s početka videa je u međuvremenu dobio bolju kupolu i sad mu je vrh 60mm pa taj overmatch više nije moguć. |
![]() |
![]() |
#8129 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
A kaj se britanaca tice govorim za random, zna se kaj se koristi u cwu ![]()
![]() |
![]() |
#8130 |
Guest
|
Pa FV215b se koristi. Možda ne u svakom klanu, ali u ovih par purple klanova da. Brz je, dinga ponešto, ima mnogo HP-a i dobar DPM. Odličan je counter medium tenkovima na mapama koje nisu previše otvorene. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|