|
![]() |
#8102 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Rješen mu je acc sad može igrat ![]() Fala ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8105 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Pff ovi Greater Riftovi.... Znači Demon Hunteri caruju, support WD-a malo tko zna složiti da valja a naći Monka koji zna igrati je također viša filozofija. Uglavnom sa svojim support WD-om (permastun/permavoodoo) dođoh do 45-ice rješene iz trećeg ili četvrtog pokušaja (ovi neuspjeli pokušaji su bili ili A3 barake pune A5 monstera ili ona glupava mapa sa uskim vijugavim stazama kojoj neznaš naći kraja) Kod A5 monstera je nemoguće reći što vas točno ubija. Da li Xephirian ne djeluje 100% na lightning koji spamaju ili je riječ o nečem drugome ni meni nije jasno. Grotesque/Horror i slična debela đubrad koja eksplodira kada krepa je također zlo za support WD-a. Ili pobjeći ili aktivirati spirit walk u pravo vrijeme (isto vrijedi i za arcane sentryje: nekako se taman poklopi cooldown na spirit walk dok sentry odradi krug) Fire Chains... najčešće instakill Nightmarish... što više redukcije na control impairing efekte, to bolje Nadalje guardiani: Saxtris.... spawnovi su imuni na SVE, nemoguće ih je zamrznuti Crusader King (iliti Skeleton King)... moguće je zamrznuti spawnove, također se govno teleportira gdje god da bacim BBV Man Carver (iliti Butcher)... blackthorne ne pomaže protiv ground effecta od ovog bossa (onih Fire runa koje baca na pod) Voracity (iliti Larder)... ukratko rečeno: popušili ste 40+ rift ako Vam spawna ovog guardiana na kraju a nekim slučajem niste nabacili Mara's Kaleidoscope na svog lika Perendi (mallet lord)... nerfan, ne ubija mi više fetishe i kerove u jednom šutu, ali damage od kamenja koje baca je i dalje grozan Također jedna zanimljivost: ako igrate solo i kojim slučajem naletite na žutog elitu i pobijete sve osim jednoga miniona i krepate; Bane of the Powerful gem će vam proraditi ako ubijete samo tog zadnjeg monstera koji je ostao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8106 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
I tu je novo sta? Pa znamo odavno da je Grift samo RNG sa layoutom, denstyem mobova i tipom mobova + boss na kraju i slag na sve, random pylon. Tako da ili wipeas na 35 sa nemogucom kombinacijom mobova, il dodjes od 40+ jer dobijes undeadove koji ne rade nista nego ginu i pune progress bar. Competitive igra sa leaderbordom. Dobro je lik rekao, imamo leaderboard gdje svak igra drugu disciplinu, netko maraton, netko 100m dash i sva vremena su pomjesana. Da nisu bili retardirani, mogli su narapvit i normalni progressive grift sa uvjek istim layoutom al sve teze i teze, i sadasnji RNGrift gdje ti na 40+ levelu ne baci ni leg. Koja nagrada za progress... I zaboravio si Bloodmaw-a koji se enragea i skace i svaki skok stuna i oneshota, i jos casta avalange kad sleti. A na 25% heltha totalno poludi i skace vise-manje non stop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8107 |
Silence
|
A dobro sad Bloodmaw svi znamo šta radi... Kao i Cold Snap kad počne spamati frozen kao blesav, ali on i nije neki problem Također i Sand Shaper... kamenje koje pada odozgo nejčešće rezultira instakillom na 43-44 Nije mi jasna ova selekcija: kod većine guardiana možeš smrznuti spawnove dok kod Saxtrisa koji ih spama najviše nemožeš, a ima i još takvih idiotarija koje nemaju baš nekog smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8108 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
@Spaljeni Neznam kako stojis s ekipom tj ako imas ti kakvu ekipu za griftove 40+ al evo ja sa svojom ekipom igram i nazalost rekord nam za sad tek lvl 42 al nismo imali WD vec igrali monk (ja ) + 2 dh + wizard. Posto lagano dolazi wow vjerovatno ce ova lik sta je napokon gearo svog WD ( a i vecina ostale ekipe )preci na wow pa ako zelis nam se mozes pridruzit nekad =) . Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#8109 |
Silence
|
Najviše 45 za sada. Nemam neku stalnu ekipu ali skupilo se dosta kvalitetnih igrača za 44+ Dodaj me ingame pa probamo dokle ide (spaljeni#2300) Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 13.10.2014. u 22:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8110 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dajte mi savjete kako igrati s sorceress na normal difficulty za početak... Da vidim kako su iskusni igrali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8111 |
Silence
|
Pitanje: Ima li ovdje nekoga tko zna igrati monka? Ali ozbiljno igrati, znači da mi ne razbacuje mobove okolo kao đubrad već netko tko zna šta radi (da mi ne ostane onaj jedan mortar ili reflect minion sa strane koji će sjebati sav trud i da mi ne ne razbaca fire chains mob okolo izvan svakog dometa) Igram sa likom koji je DH 44 Solo, pokušavamo odigrati tier 46-47 već nekih tjedan dana i uvijek smo skoro na cilju ali tko god igra Monka uvijek sjebe stvar. Najdalje što smo dugurali je 45ica. Tko igra DH neka mi se ne javlja, takvih ima ko blata, a ako se netko ozbiljno uhvatio igrati Monka neka mi se javi pa probamo. Hoću na leaderboard ![]() EDIT: Nađoh nekoga malo poslije ovog posta, nije neki rez ali bolje nego ništa ![]() EDIT EDIT: Srokali i 47icu ![]() Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 17.10.2014. u 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8112 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8113 |
Silence
|
Hm, sad vidim da su Crusaderi postali popularni umjesto monka u GR. Uglavnom stukli smo 47 opet, ovaj puta sa drugačijom postavom i malo boljim rezultatom (top 500) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8114 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav, odigrao sam igru sa Crusaderom (Lvl 70, paragon 12) i sad bi htio opet proc HC mode ali sa drugim likom, kojeg mi preporucate kao najlakseg za HardCore ? Na drugim forumima nisam dobrio odg, mozda ovdje netko pomogne ![]() BTW rijec je o PS4 verziji, a ne PC (ne volim always online foru i nepodrzavanje gamepada na PC verziji). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8115 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8116 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#8117 |
Prvoklasni Krkan
|
A cuj, napisao sam zasto sam se odlucio za konzolitis verziju ![]() Fino se zavalim u kauc, gamepad u ruke i lupaj misko po cijeli dan, strahota jedna kako je ovo zarazna igra! Iz istog razloga cekam neki mozebitni remaster Mass Effecta, ni to cudo ne podrzava gamepad, nisu mi jasni devovi koji to zanemaruju na PC-u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8118 |
Silence
|
Nije mi jasno kako igrati Diablo bez štakora u ruci, ne bih se nikad naviknio na to. Uzmeš klasu s kojom najbolje znaš igrati. Ja sam uzeo WD jer znam već napamet kako funkcionira ali sam odustao vrlo brzo. Nemam volje ponovo sve prelaziti i izgubiti lika zbog disconnecta. BTW: pala i 48ica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8119 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Vidim da to mnoge muci, neznam, ipak je to Blizz, funkcionira savrseno! ![]() Uzmi u obzir da je na DS4, OPTIONS tipka za game menu, a jedna polovica touchpada su skillovi, a druga character (unutra imas naravno jos menija, ali u ova dva ulazis odmah). Inace nemam omiljenog lika jer sam pred neki dan prvi puta zaigrao ovo i zavrsio sa crusaderom, a posto postoji trofej koji dobijes ako svih 6 likova doguras na LVL 70, zelim HC odigrat sa nekim drugim likom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8121 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Za ovaj trofej nema veze HC i SC, ja imam 5 likova 70 LVL na SC i jednog lika na HC i dobio sam trofej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8122 |
Silence
|
Hm... jesu li to odnedavno nerfali RoRG na: - prim stat - att speed - life on hit - 1 random stat Zadnjih 10 komada svi isti, ovaj jedan random stat je uglavnom vitality, ponekad cc/chd a pao je i jedan sa socketom. Uglavnom ono što meni treba mogu zaboraviti. Bravo Blizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8123 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Već duže vrijeme su garantirani rolovi primary/attack speed/LoH. Svi bi sad quadfecte, nema sad tu. Ako imaš sreće te posere socket pa rerolaš LoH u nešto drugo, nema druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8124 |
Silence
|
Netreba mi quadfect, samo Vit i Cdr na istom prstenu, za ostalo me nije briga ali i ovo je očito nemoguće dobiti :/ Ajde, bar nemoram više farmati A1 ![]() Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 30.10.2014. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8125 |
Avocado
|
Oduvijek je tako.
![]() |
#8126 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja sam ih barem 30ak komada nafarmao. Svi odreda isti, main stat, vit, attack speed i life on hit. Svih 30ak+ potpuno isti, da nebi zarolao socket il CD..il CC, ma kakvi. Poludio, i poslao sve u 3pm. Svi totalno neupotrebljivi, da je dobit socket pa rerolat nesto u CD il CC po potrebi, al fixali su drop ringa sad kad je garantiran, stoka usrana. @destro Nije bilo tako prije, imam koji ring sa socketom i CC i CD, tj, padali su normalniji ringovi prije. Imam negdje i trifectu RORG, otkad je garant leg drop na t6 svi ringovi isti, i to ne samo meni, svi sta smo farmali dobijamo isto neupotrebljivo smece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8127 |
Silence
|
I ja mislim da je prije bilo drugačije. Nažalost samljeo sam 15-20 komada starih RoRG koji su mi stajali u stashu jer sam mislio da mi neće nikada trebati. Ostalo mi par komada sa CDR iako se nesjećam koji sam stat rerolao na njima, ali na zadnjih 10 komada koja sam ofarmao u zadnja 2 dana nisam vidio CDR niti na jednome. Jedan je pao sa crit chance, jedan socket, jedan sa damage čak, ostalo sve vit sa ostala 3 stat-a po PS-u. J**** sad, šta je tu je, bolje ne može :/ Htio sam prsten sa Vit / CDR / main stat ili +%life u idealnom slučaju i socket. LoH i AS su mi totalno nepotrebni za build. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8128 |
Avocado
|
Ne, rorg je uvijek padao s garantiranim AS, loh i main statom, tj. jedan je još extra. Trifecta si mogao dobiti isključivo rerollom jednog stata. Da imaš trifecta dropani rorg odavno bi AS rerolo u socket ![]() Ako sam stvarno u krivu molio bih link na profil nekog tko ima CC, CD i socket rorg ![]()
![]() |
#8129 |
Silence
|
A možda si i u pravu, neznam... Čini mi se da su padali kvalitetniji ringovi onomad kad smo jedva nagrecali party za T1/2/3 split pa ti padne legendary u jednom od 10 cache i nije j**** prsten pa si sretan kad ti padne bilo kakav... Iskreno nesjećam se kakvi su bili, farmali smo u to vrijeme maltene cijeli dan, rift bio skup j*** majku, 5 keystonova je košto pa si ti misli :P I onda ti kreten u public-u uđe u igru, zatvori rift i ode pa mu j*** majku na private. A farmalo se brate i bossova za materijale one... pa bijele iteme i tako to... Onu Maghdu sam bio prokleo a neznam ni zašto više A jel se sjećate... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8130 |
Silence
|
100% iliti duplo više više Xp danas, ali samo na killove. Reward od Riftova / Bountija je i dalje isti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|