|
![]() |
#782 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() To ti je onaj zadatak kad riješavaš bloodsuckere u onom tornju, i sad ja vidim rokanje sve u 16...kad tamo ekipa udara, nezna se tko pije tko plaća. Mislim, već sam naišao na takve situacije u Cordonu, ali ovo je za pamćenje bilo, još sam popušio par metaka jer sam unakrsno pretrčavao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Paralelno uz SoC krenuo sam ponovo CS, i to sa Spartan 11:11 modom ![]() (0.65.1 verzija - jedna od novijih. Igrao sam davno isto Spartan mod ali je tada bio nebalansiran i dosta lagan) Opet veteran težina. Swamp je pretežak. 100 puta sam umro. 1 metak i padam, a imao sam samo onaj Stalker jacket. Kad sam našao AK-74 i par armor piercing metaka već je postalo malkoc lakše. Na brzinu sam obavio Swamp i to jedva i brže bolje prešao u COrdon. Imao sam već ušteđeno 20k RU (teglio sam oružja k'o mazga da malo zaradim a traderi i drugi NPC-evi mizerno plačaju oružja) pa sam kod Sidorovića našao Dragunov SVD za 15k ![]() Mod ima "Hire" funkciju da mogu unajmiti druge Stalkere da idu samnom, no vrlo su skupi. Također je fora da mogu razmjeniti svoje oružje sa primarnim oružjem bilo kojeg NPC-a, naravno ako on to hoće. Neće dati Abakan ili Vintorez za Makarova ili sawed off shotgun no dati će recimo VIntorez za Dragunova ili obrnuto. ![]() Swamp je bio malo čudan, odnosno Clear SKy frakcija ![]() ![]() A ovi su mi flareovi dobri: ![]() Inače u modu je najviše porađeno na neprijateljskom AI-u, i to se stvarno vidi. Flankaju, traže zaklone. Posebno su impresivni po noći. Čim skuže da im se neprijatelj (AKA - ja) približavam gase flashlightove i bace mi flareove pa me osvijetle k'o Božično drvce ![]() Tada me obično napune se 2 kile olova pošto sam još kanta za napucavanje bez iole poštenog armora i sa jako malo armor piercing metaka ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.10.2011. u 02:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Zaigrah i ja opet CS s complete modom i jedno me zanima, sjećam se kad sam prvi put igrao CS(bez moda) da su me neki zlotvori zaskočili i pokrali me. Da li je to ikako moguće izbjeć ili je dio igre? Mislim da je bila shema prodaj sve i onda nek te zaskoče ili tako nešto...Pa molim znalce neka pomognu. Hvala!
![]() |
#785 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
ne, opljačkat će te svaki put tamo u onom podrumu. ali roba ti nije daleko, parsto metara na Flea Market u onom sanduku kojeg čuvaju 2-3 bandita. podeliš im par deka olova i vratiš si robu natrag. zašto te to muči? to uopće nije čak ni komplicirano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
al ostaneš bez love kolko se sječam |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
da,ostanes bez love i ne mozes nikako vratiti,bolje potrosi sve pare prije nego odes tamo... btw Wish Granter u Complete modu je pre*eben... kod Machine Yard 30 stalkera vs 4 pseudogiant ( strong ),negdje 20-tak bloodsuckera (night) plus 40 tak pseudog-ova i snork epic jednom rijecju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Nemora potrošiti(do te misije bio sam skoro švorc) ja sam iza tog podruma sve pobaco što sam nakupio oružje/helmet/municiju baš sve e sad ako je ostala koja kinta samo to je ošlo obično bi se podosta ispraznio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Antimićanin
|
jebo pare. ja sam do tada toliko naoružan da mi ne treba više lova za niš. tu i tamo koji dinar za koji metak i to je to ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#792 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
|
cuj,ja to ne koristim,ali me nervira kako bijedno trgovci daju pare,pise vrijednost u inventoriju 13400 RU ( ono Clear Sky + upgrade-ano ) a on daje 4000RU,a ja pi*dim jer sam pobio pola vojske na outpostu i garbage i vučem kao kreten u nadi za boljim armorom. dodam si 3-4k RU i problem rijesen,a ovo cisto iz fore sa Wish Granterom,bude presmijesno,a ja se lijepo popnem na kamion i nitko mi nista ne moze iako naviru ![]() btw.kad ulazim u Cordon ja idem prema vojsci misleci da je tamo dalje Sidorovich i prvi camp,kad ono moram samo protrcati prema lijevo i eto mene 2 dana izgubljena i 2-3L piva pocugano od rageanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
|
znam taj filing,nisi me shvatio,ja sam to koristim eto kad mi zatreba malo novaca,ali majke mi max 3-4k RU,a nikakvu municiju,oruzja niti armor si ne stvaram ovo cisto radim iz zezancije,a kasnije zaigram bez Wish Grantera. ma to nije nista,prava stvar je kad se boris sa pseudogiant i bjezis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Antimićanin
|
ja ne znam, čemu se toliko tovarite. dosta vam je jedno automacko oružje (u CS-u je odličan Abakan ili AK-74 kad se nadograde, barem meni), 1 komad SPAS-12 i neko dobro odelo, recimo ono koje dobiješ na početku kad pomogneš Clear Sky jedinicama u močvari. I neki pištolj, reda radi kad je u drugoj ruci detektor. i naravno, nešto u hrani i lijekovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
|
Tovarim se samo ako u blizini nekih trejdera ima friško palih boraca s pljucama za preprodaju i neku sitnu zaradu ali inače je automat,sačma(trenutno je huntig rifle) i pištolj.
![]() |
#799 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Brko, nepodcjenjuj. Ta TOZ Hunting je prava strava od puške, ja sam s njom baratao skroz do Red Foresta...i dalje. Ako pogodiš upgrade, postaje užasno precizna i jaka + ako se zna gdje nabaviti dart municiju ![]() Doduše abakan...nakrkan svime što se da objesit je onak fina stvar za borbu.
![]() |
#800 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
|
tovarim se jer prodam Sidorovichu,a i od vojske sam nabavio armor-piercing rounds za AK 47 i AK 74u i lijepo svi padaju od 2-3 metka,jos nadogradjen ak 47 i ak 74u sa scopeom i grenade launcherom je brutalno. neznam,jel se isplati popravljati Vintorez i ulagati u ovo ,nasao sa palog stalkera i da li da prodam kalas i ulozim u to ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ta puška ima fantastičnu sniper varijantu, doduše u SoC, ne znam jel feature-ana u sequelima.
![]() |
#804 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
|
Imam pitanje jedno, je li normalno da ekipa treba popiti znatnu količinu olova pa u nekim trenutcima cijeli clip da padne? Trenutno koristim TRs 301, ammo nije BP i ono čudno mi je nekako. Dok sam imao AK-74 jednom sam cijeli clip strusio u gnjidu i nije pala. Bio je merc. Udaljenost nije bila neka ali nije ni bila mala, tu negdje taman da lijepo sjedne na nišan. Uspoređujući CS(complete mod) s SoC(complete mod) imam osjećaj da ekipi treba više "motivacije" za pad. U nečemu griješim ili?
![]() |
#806 |
Premium
|
ne znam za SoC,ali stvarno je nekada potrebno puno da ubijem gamad,mislim ono bandit u leather jacket i treba skoro 30 metaka iz nadogradjenog AK 47 da padne. sa armor-piercing mecima je druga prica,padaju nakon 3-4 metka... sad sam presao sa "Sunrise" suita na Bullat armored suit i pitanje gdje to mogu nadograditi za artefakte i ostalo ? onaj ne zna valjda u Agroprom u stalker bazi,hoce li onaj u cordonu znati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
|
Kao i u svakoj drugoj shooter igri ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas