|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
a koja je wirelless kartica? |
![]() |
![]() |
#782 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
podrzava li uopce celerone hackinotsh? |
![]() |
![]() |
#784 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Instalirao sam Kallway 10.5.2 AMD. Ne radi mi zvuk i Internet. Setup je ovakav: Terratec Aureon 5.1 @ Cambridge 250D i internet/LAN: nForce 430/6150(graficka) Pa me zanima, jel znate dal na drugim /novijim/ izdanjima ove stvari rade normalno? THNX ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Imaš cro keyboard layout par stranica unatrag, sredit će ti y i z. A za zvuk pogledaj točno koji je chip na specifikacijama lapa, i onda potraži driver na internetu. Da te utješim, ni meni nije proradio line out.
![]() |
#786 |
Banned
|
Evo sinoć bacio EFIV9 + Chameleon, mogu reć da izvrsno radi bez problema. Isto tako najnoviji update također. Vi koji možda imate problema sa zvukum, meni je sinoć nakon 10.5.6 trebalo podesiti, OUTPUT na ZVUČNIKE, te je tek onda proradilo. |
![]() |
![]() |
#787 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() evo i stavljam par slika instalacije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju opet ista stvar ![]() you need to restart your computer. hold down the power button for several second or press restart button probao sam i sa Iaktos v5 ali s njim samo stoji ovaj ekran ![]() ![]() Nisam stavljao slike paketa koje sam stavljao jer je bila 1001 kombinacija i nije mi se dalo sve to slikati ![]() |
|
![]() |
![]() |
#789 |
Banned
|
![]() Ovako:
![]() BTW i mene je iAktos zajebava, prvo mu previše treba do setupa, a kasnije se počme vuć ko krepana mačka. Odjeba sam ga na kraju ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Zasto mi je instalacija izbrisala 2 particije, jedna od 2 je bila sa Vistom?? :S Lepo sam formatirao i izabrao FAT32 particiju... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
|
Prvo sam imao problema jer Disk Utility nije ni video moj HDD, no to sam sredio tako sto sam prebacio u AHCI mod, i sad mi je prikazao 4 particije, jedna je bila XP, jedna backup i od ubuntua swap i ext3, te 2 particije nisu ni bile vidljive(Vista, i jos jedna particija) kao ni FAT32 particija koja je bila prazna i spremna za mac. Izasao sam i ponovo napravio FAT32 particiju ali opet nista, onda sam resio da formatiram tu Ubuntu particiju i da na nju instaliram Mac, nju sam formatirao kako treba i izabrao da krene instalacija na nju... Instalacija je trajala 6h i onda mi je na 98% stalo i nije htelo da se mrdne, onda sam ja uradio restart i video sam da nema 2 particije...Moguce je da su particije tu(iako ih ja ne vidim preko bilo koje partition aplikacije) jer je vista jos tu ali mi trazi Vista DVD da uradim repair. btw. DVD je sprzen na 4x, da nije zbog toga instalacija toliko trajala?? |
![]() |
![]() |
#793 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nesto tebi opako ne stima, instalacija OS X-a traje uvrh glave 20 minuta, disk particioniranje prolazi bez problema, tako da mi se cini da ili imas neki hardverski problem ili los medij/disk. Jesi pustio verifikaciju DVD-a u instalaciji?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#794 |
Premium
|
U pitanju je Zephyroth, verifikaciju sam prekinuo jer je 20min. stajalo na 1% verifikacije. Valjda cu povratiti nekako podatke, ali hocu da znam gde sam pogresio da mi se to ne desi opet... |
![]() |
![]() |
#795 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ako radim po ovom vodiču: http://forum.insanelymac.com/index.p...st=0&p=653520& mogu li nešto zeznuti (što se tiče druge particije - podataka) pošto bih ga stavljao (OS X) na prvu particiju gdje su mi sada windowsi? a na drugoj se nalaze podaci - tj. dvije particije na jednom jedinom disku. ako radim sve kako treba (ne pomiješam znakove particija) ne bi trebalo biti problema? ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
#797 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel probao tko novi 1.2b1 driver za Audigy http://www.driverheaven.net/mac-os-x...-2b1-beta.html
#798 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Za zvuk sam već instalirao kextove ali gledam na IM-u da taj line out na HP-ejcima još nisu riješili. To mi je problem jer imam mono zvuk, a sam zvučnik je smeće. Wireless je Broadcomov. Pri instalaciji sam odmah odredio da mi instalira driver za Wireless i grafičku. Ovo potonje je bilo loš izbor jer sam dobio samo 1024x768 rezoluciju. Ponovio instalaciju bez drivera za grafičku i dobio nativnu rezoluciju. Ali sam prezadovoljan kako sve radi. Stvarno se cijeli projekt fino razmahao ![]() |
|
![]() |
![]() |
#799 |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() čudesa ![]() ovo je sa difoltnim kernelom i sa fixovima ![]() tak se smrzne i stoji ajmo dalje..onda sam isao kako si ti rekao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tu nastaje smrzotka evo i setup loga ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
|
Uz pomoc Easy Recovery sam pronasao 2 particije u Unlocated, a uz pomoc Partition Table Doctor sam rebuildovao Unlocated prostor i on mi je povratio 2 particije koje su nekako misticno otisle u taj deo... Nego, sta raditi sad?? Da li da sprzim opet ? I da li opet da stavim 4X ? |
![]() |
![]() |
#804 | |
Banned
|
Citiraj:
Isto tako vidim da neki FIX treba dodatno za taj Vanila kernel. Znači ja bi sada probao:
![]() BTW svi koji lako odustaju (1 - 2 dana, probanja) nisu za Mac, tj nisu spremni za trud & promjenu, za njih samo imam Think Different ![]() |
|
![]() |
![]() |
#805 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
@ Hamm - Probaj samo s kernelom. Ostatak lako dodaš odmah ako ti se boota. Lijepo pretražiš malo instalacijski dvd, instaliraš drivere jedan po jedan i gledaš di će krepat. Imaš par dana posla, ali vrijedi se potruditi ako želiš mac. Meni je dopizdio jer ne mogu na net, a nitko mi neće kupiti podržanu karticu ![]()
#806 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Zanima me kak podesit za OS X G3& G15...naime treba mi nešt ko setpoint za mjenjanje DPI na mišu,probao sam logitech control centar i uopće ne nalazi G3 i G15...Jel ima neki program ili jel se može šta podesit?
#807 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Što se tiče općenito tekih egzotičnih funkcija, nećeš ih dobiti na OSXu bar zasada ![]() |
|
![]() |
![]() |
#808 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Citiraj:
http://forum.insanelymac.com/index.p...l=P5kr&st=480# evo probao sam sa svim kombinacijama...ali evo..do sada nikada nisam disejblao mrežnu...budem probao ![]() |
||
![]() |
![]() |
#809 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
zakacio se ja za njega opet i probao prema ovom vodiču - uzalud. http://forum.insanelymac.com/index.p...pic=91613&st=0 napravim sve kako piše...ali opet "b0 error" ![]() evo slika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
rt2500 je podržan u ideneb-u i radi besprijekorno. moja kartica je od canyon-a wf511 s rt2560f čipsetom. kod prve instalacije nisam odabrao opće taj kext jer nisam ni mislio koristit wireless pa sam instalirao s onim s ralinkove stranice i radi ok ali mi je svaki put kod starta podizao ionaj nepotrebni utility. kod druge instalacije sam odabrao onaj kext iz deneba (isti je s stranice) samo je taj bez utilitia. driver s ralinkove stranice koi sam ja koristio je http://www.ralinktech.com.tw/data/dr...2008_12_04.dmg |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|