|
![]() |
#781 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
tocno i meni na t shitu isto steka net cijeli dan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
jedino na kaj se mogu zaliti kod amisa .. mislim da zvuk na telefonu nije jednako kvalitetan kod onog od t-coma. ili sam si ja to umislio, nisam siguran. i kod igranja.. igram starcraft na netu.. kad sam otvorio portove ponovo ako udjem u igru sa 4 igraca laga.. jedino ako ja budem host onda nema laga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala , nisam znao , ne pratim aktualnosti sa rozom bandom , sinoc skoro 3 sata i danas vec jedno sat vremena sam bio odsjecen od svijeta , polagano mi se puni prag tolerancije , a onda dalje cemo drasticno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
upgrading...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
korisnik > DSLAM > Amis > lokalni softswitch Znaci nije problemi sa internetom = problemi sa telefonom. Ali ako se pocne drmat po centralama onda ta konekcija vise nije savrsena. Treba pricekat par dana mozda napokon rijese to. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
T-comovci nemaju sto drmati po paricama od AMIS-a, ako oni povecavaju brzine...AMIS ima samo kolokaciju svoje opreme u t-com centrali, ali je potpuno odvojeni port, nema veze jedno s drugim. Kad je pala centrala T-com-u na kojoj sam ja bio preko njih spojen, ja sam imao uredno telefon i net, dok svi koji su na t-comu su cekali, tako da ovo ne stoji... A i sad nemam nikakvih problema vecih, osim sto se dogadja, kao sto je Ladybug rekla, da je kvaliteta glasa na telefonu tu i tamo losija...na tome moraju poraditi...
![]() |
![]() |
#792 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
A sto se tice kvalitete razgovora bilo je problema sa onima sto opice full puno konekcija recimo na torrent pa dolazi do problema sa telefonom jer procesor u modemu nije toliko jak da moze sve "handlati" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | ||
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
To mi je jasno, i sumnjao sam na to, pa sam ugasio komp, tako da nije bilo nikakvih konekcija prema netu, ali je telefon svejedno imao neke svoje musice (prekidi u razogovru) ![]()
![]() |
![]() |
#794 | |
upgrading...
|
Citiraj:
nego, ja nemam problema, brzina nekad na torrentu potegne i 254KB/s (inace 234 u prosjeku, a znam da bi teoretski trebalo bit 256) sto je super, cak i kad ogranicim uplaod na 10KB/s, a telefon radi uredno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
wtf, odkako je t-com poceo povecavati brzine (a i tjedan dana prije) sve samo neke pizdarijice, danas poslije ponoci net i tel. krepali i proradili tek oko 6 sati ujutro, download s 2mbps pao na 1mbps a i IP adresa mi pocinje s 90.157... (tj. slovenija)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
neznam ali meni je ok, jedino danas malo veza pala na 0.9mit-a inace imam 1mbit ali i to je popravljeno kasnije, pingovi su super, maribor je cca 20ms EDIT: takoder Kustosija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Uptime 99.99%
|
Ajde valjda ce zavrsiti T-com uskoro svoje proklete radove, kad sam vec bio na telefonu sa SZK saznao sam da bi krajem godine ili pocetkom iduce IPTV mogao biti dostupan. Jedva cekam ako ce raditi dobro da otkantam adriatic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Uptime 99.99%
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
pa amis u sloveniji nudi iptv , valjda će i kod nas
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nije problem zbog povećanja T-Comovih brzina nego međunarodni link u Austriji šteka... To se taman dogodilo u isto vrijeme pa izgleda da je zbog toga... ali nije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A bogme taj link šteka do bola.... ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Eto, puko i meni film, pa se odlučih prebaciti na AMIS. No, prvo sam išao pročitat ugovor i naletio na stavak koje mi se nimalo ne sviđa: Citiraj:
Također, kakvi su dojmovi s tim VOiP-om? Da li ima laga u razgovoru, ili općenito nekakvih problema? I koji router uzeti? Iako nemam laptop, da li se isplati uzimati wifi router? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Premium
|
Citiraj:
raskid ugovora se placa 400kn ![]() VOIP je ok, nema nicega sve ok, samo koji puta ima malo jeke ja mislim da se neisplati uzimat wif, jer tako i onako nije u tvojem vlasnistvu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pozdrav svima! -evo nakon dugo vremena ja se jos uvijek ne mogu odluciti od koga da uzmem ADSL ali sve mi nekako vuce na amis. -procitao sam bezbroj postova (99% beskorisnih) jer svi provideri imaju nekakve mane i nedostatke -volio bi da mi skroz ukratko napisete dali mi se isplati (u odnosu na druge ponude ostalih providera i cijenu) uzeti AMIS 2u1, tocnije 2Mbps/384kbps, sad daju prvih 6mj. u pola cijene - i koliko se realno ceka da me spoje (imam obicnu 56k vezu od t-com zasad) |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A čekanje - kad podmiriš sve račune t-comu i one koji su izdani a još nisu dospijeli - podneseš papire za prijenos broja i ostalo - meni su riješili u roku 7 dana. Dobio sam doma modem City Expressom... 0800 50 10 BESPLATNI INFO TELEFON pa će ti sve reči...
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
|
ne samo da je internet jeftiniji nego i telefonski račun. mi smo doma smanjili sa 500-600 kn na 250-300 kn za telefon. nema onih glupih pretplata i naknada kao kod t-scuma + kaj su sve moguće tarife jeftinije 25-50 %
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|