|
![]() |
#781 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Fini objektiv, raspon je idealan za portrete na cropped senzorima ![]() Što se tiče kvalitete, ama baš svi aftermarket objektivi su bolji od onog Canonovog stock govanca, iako ovaj novi nije loš (IS). MF je manual focus, tj sam određuješ izoštravanje, iako sam mišljenja da za to nema nikakve potrebe kraj današnjih ultra-brzih AF senzora. (jedino za qurchenje a'la Glupino ![]() Baci full size slikice kad nesto kvalitetno uslikas ![]()
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ma dobro je i ono ˝govance˝ a kaj se tiće fulsize slike, stiže već sutra navečer, ali bojim se da neće biti atraktivna kao ona koju si predložio! Takve se ipak ostavljaju za privatnu kolekciju ![]()
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
|
Upozorenje, FUL SIZE slike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Evo mene nakon jučerašnjeg posjeta baki u Međimurju, i prilika da isprobam malo objektiv! Evo na ovoj slici se vidi kronični nedostatak IS-a, ili jednostavno nedostatak mirne ruke ![]() ![]() Evo na ovoj sam uspio uloviti Kvačicu gotovo bez zamučenja! ![]() A na ovoj sam malo probao biti kreativan, ali........ ![]() Sve u svemu, jako sam zadovoljan konstantnim otvorom bledne kroz cijelu fokalnu duljinu i siguran sam da ću se uz malo prakse i malo više svijetla moje slike poboljšati(kvalitete glede) s vremenom! Eto toliko od mene za sada!
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 25.09.2008. u 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Suit up!
|
![]() |
#787 |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Polako nam stiže jesen, pa sam danas nakon dugo vremena opalio slikicu http://s1.pticica.com/pticica/foto/0...l_0_udsuw5.jpg Zanima me gdje bi kod nas mogao potražiti polovnih objektiva, a da ideu na moj EOS 400 D? Hvala ![]()
![]() |
#789 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
njuzi, hr.ponuda.fotoaparati
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Suit up!
|
Bokeh = Zamućenje pozadine, tj objekata van fokusa. http://en.wikipedia.org/wiki/Bokeh To je svojstveno svim objektivima pri velikom otvoru blende. Evo od jucer, Srednjovjekovni sajam u Šibeniku: ![]() ![]()
![]() |
#793 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#798 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
Hvala! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Neki ovdje ce prepoznati fotku s jednog drugog foruma (za koji sam i resizeao na 640x480)... ![]() http://img517.imageshack.us/img517/3906/p9260370fp8.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Suit up!
|
Tokina stigla!
Evo da se pohvalim, baš mi je danas iz Šwabije došao objektiv. Tokina AT-X 100-300mm F4 Prvi dojmovi: masivno železo ![]() Sutra bacim malo slika. Evo usporedbe: Tamron vs. Tokina (28-75 <> 100-300mm) - više puta je teža nego šta je duža ![]() ![]() ![]()
![]() |
#807 |
Suit up!
|
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 04.10.2008. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
|
Kongratuliram MAR Ja skupljam marljivo pare za svoj primjerak sigme 100-300, ali najviše se nadam nekom značajnijem padu dolara tako da prođem što jeftinije, jerbo ipak moram skeširati oko 1000$ +-50$ ![]() Ali mislim da se isplati!!!!
![]() |
#810 |
Premium
|
@MAR Krasne fotke, stvarno dobro ulovljeno, nego reci jesi li si možda nabavio koji Extender pa da podjeliš dojmove ili možda imaš u planu!!!!!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|