|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
@Ice Demon ? ![]() btw. drago mi je kaj imaš najbrži net... ![]() EDIT: mogu znat kako svakim editiranjem imaš sve više / veću brzinu? prvo si stavio 16, pa 24, pa 48, sad si već 72? |
![]() |
![]() |
#787 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja neznam čemu se isčuđujete...ko da vam speedtest nikad nije bacao glupe rezultate ![]()
#789 |
/
|
|
![]() |
![]() |
#790 | ||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo jedna mala info
od danas sam na ADSL2 jupiiiii ![]() |
||||||||||||||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
koliko sam se veselio "podizanju" toliko sad pucam po savovima zbog pucanja veze i to svakih 10 - 30 min...... u subotu zvao SZK objasnio im stvar i javio mi se tehnicar u nedjelju da ce dofurat novog zyxel-a i novi spllitteerrr, ali nikog jos kod mene.... waiting kills people |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#795 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
#797 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Eto i mene sa sličnim problemom, nemam riječi kojima bi opisao njihovu bezobraznost. Imam problema s vezom već 2 tjedna, veza konstantno puca(2Mbita) i radi tek od 00 do ujutro, u popodnevnim satima nemam uopce DSL signal. Jedva sam dobio skužbu za korisnike(nakon 7 dana zivkanja), nakon toga je rečeno da su izašli na teren i problem riješili. Veza i dalje puca, i nakon što sam se opet žalio zove me danas tehničar i ovo je tijek razgovora: --------------------------------------------------------------- T : DDan, di se nalazite blala ,je još puca veza? JA : da idalje imam problema danas ujutro sam isto bio bez net-a T : Dobro, dobro dočemo pogledat, aha aha, koji modem ono imate vidim da vam je isteko ugovor i da nemate garancije vise JA: Imam siemens C-10 stari onaj, jer je KASDA riknula T: AAAAAAAAAA, paaaaa ništa čudno to je onaj "mali" siemens, jooojj pa to vam nikako ne može radit, "ne podržava on te brzine" JA: ????????????????????????????????? ![]() T: Ne ne nemože vam to nikako radi, odite ljepo kod nas, produžite ugovor i dobit ćete novi D-Link skojim će vam sve radit, doviđenja -------------------------------------------------------------- Ako nisam htio ubit tipa ..........djubrad lopovska odvratna......umjesto da se bore za korisnike oni ih odbacuju, razmišljam si da je to bio netko tko se nerazumije a takvih je 90% jadni ljudi odu dole i opet ih uhvate u svoju mrežu. Frend mi ima isti taj simens i 8mbita i fkors da radi sve uredno, za INAT idem kod bratica koji je nedavno dobio DSL i uzet njegov D-LINK i stavit kod sebe, da vidimo oće li onda rješavat moje probleme. PRVOM PRILIKOM(dostupnost) SE MIČEM S GAMADI ![]()
#805 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
evo opet mi digli brzinu ^^ Citiraj:
![]() |
#806 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
bolje van je da ne gledate onda u ovo sta se veceras dogada ![]() http://www.speedtest.net/result/204932555.png
#808 | |
Registered User
|
Citiraj:
p.s trebate svatiti da jednom ocito nije dovoljno prijaviti kvar, t-com nije bas poznat po brizi za korisnike,ocito da se da puno toga posloziti kad im dosadis. Zadnje izmijenjeno od: cromen. 23.11.2007. u 01:09. |
|
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
evo jedna zanimljiva slikica koju sam od jucer do danas napravio ![]() ![]() to je odprilike maximum sa 7.6mbs/s |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|