|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
odo gledat.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#785 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Švica pobjedila Portugal 2:0 A Česi...bože koje su to panjine ![]()
![]() |
#789 |
Super Moderators
|
Turcima je danas bio dobar dan...zveknuli tri gola Česima i Yakin dva komada Portugalu ![]()
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
mislim da nismo mogli bolje proći...imamo slabijeg protivnika,ostali bez golmana,kreatora igre aurelia i još im je jedan ozlijeđen...3 prvotimca manje + psihički i fizički umor. E to se zove temelj za optimističnu prognozu ![]() Eto nas u polufinalu...mogli bi ih razbit.Objektivno su Česi puno kvalitetnija momčad...no stisli su ih Turci,psihički su pali i naguzili ih s 3 komada u mreži.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovo je tekma bila!!! Kakva borbenost Turaka, jedino mi nije jasno zakaj je Baroš dobio žuti... Gotovi su kada ćemo igrati s njima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Premium
|
Ja stvarno neznam zašto se Turci vesele ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.06.2008. u 23:04. Razlog: strašno ga buni pojam multiquote :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
|
![]() |
#797 |
Guest
|
Hrvatska - Turska Beč ![]() 1683, ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Odlična utakmica bila, onaj zadnji gol Turaka je stvarno potez i po' dana, a Cech - jebga događaju se i najboljima. A i lopta je bila skliska. Nije da ga branim ali dobro je zaje.o stvar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#801 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
tekma je bila predobra,s 2:0 na 3:2 se ne dogadja svaki dan,mislim da je čehe zezno čeh,zbog drugog gola,a samim time je pala i cijela momcad...turci nemaju golmana i dosta su se umorili i imamo vise sanse da ih pobjedimo... ovakvu tekmu nisam jos dugo gledal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
15 minuta 3 gola nevjerojatno. Istina predobra je tekma, gledao sam samo kraj i imam osjećaj ko da sam cijelu tekmu gledo. Predobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ponešto o mjerenju pretrčanih kilometara: http://www.ep-2008.com/clanak/kako-i...re-nogometasa/ dakle, kamere prate igrače... |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Super Moderators
|
Austrijanci kure vatricu po novinama ![]() Napadač Martin Harnik: " Čini mi se da će doći do trenutka kada će se usrati u gaće. Ako iskoristimo prilike, Nijemci će obući odijela i krenuti kući" Član stručnog stožera komentira 5 mjesto Njemačke na Fifinoj ljetvici : "Mogu si to zabiti u guzicu" ![]() Brijem da bude veselo na tekmi a budući da dolazi još barem 50-ak tisuća švaba imati će i murja posla. Pootovo ako švabe popuše ![]()
![]() |
#806 |
Premium
|
ja bi htio da austrija prođe i da pobijedi portugal i da ih onda mi razbijemo u polufinalu ![]() ma zapravo austriju smo već pobijdeli, bolje da razbijemo portugal ![]() al prvo da turke dobijemo 3:0 ![]() btw. danas ne prognoziram, nemogu dati realnu prognozu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Neradnik
|
Ovi turci nakon tekme su previse u nebo otisli, istina nepredaju se lako ali uz nedostatak prvog vratara ozljedjenih i pozutjeli tesko da mogu nesta napraviti protiv nas. Isto tako su se i svabe uzdizali pred tekmu no brzo su pali. Kao sto se kaze , ko visoko leti taj obicno nisko pada. Nadam se da tako bude i u petak . U novinama su izjavili nitko ih sada nemoze zaustaviti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
igra-li-se-slaven-bilic-povjerenjem-navijaca/ Našim novinarima nikad ništa ne valja. Samo da je kritizirati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|