|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Thoroughbred B...hm..mogao bih te pratiti sa nba-om danas na narodnom. Barem sa Billsima i Lakersima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
to su po meni čisti ziceri a na narodni treba stavit city f2 i washington nhl,liverpoolu neće biti dovoljan gerrard kao protiv newcastla da iščupa pobjedu ili remi protiv najbolje momčadi premierlige,city se sigurno želi iskupiti za poraz od sunderlanda u gostima i medvescak je postao stalan value,dokazali su da mogu svih pobjedit pa ih često pratim na svim listićima
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
ja chicago KI, city 1x + dimitrov |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Premium
|
Citiraj:
Ziceraški je ukupan tečaj bio 9.509 a narodni 57.744, danas pauza ![]()
![]() |
![]() |
#786 |
Guest
|
danas ima zihera , vraća se Rooney , -1(Newcastle)-United -2 @ 2.75 Barcelona -Osasuna 3+ gola @ 1.65 , Everton-Bolton , oba daju @1.8 , Real-Barcelona , košarka , 1@ 2.00 , Barcelona loša u gostima Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 04.01.2012. u 11:02. |
![]() |
![]() |
#788 |
Banned
|
danas chicago i knicksi konacan ishod, ulog - el grande ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
|
Sinoć jako loše,htio sam singlirat Boltona 2 ali je u ss-u koef. bio 7,pa spojio Boltona da uzmem ss i na kraju puko' na manchesteru x2! http://www.imagebam.com/image/4b4683168098298
![]() |
#790 |
Neradnik
|
singlirao bi medvjede danas no nisam bas 100% siguran? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Premium
|
![]() |
#793 | |
Premium
|
Fuenlabr-Unicaja Málaga x2 Porto daje gol P ili K na Inter danas(Fali Forlan i Sneijder)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
|
18 parova pogodit je doslovno nemoguće,ja bi tih 17 pogođenih slavio kao dobitak! ![]() Glavni listići su mi do 3 najsigurnija para i visoki ulozi,krećem s 1600kn (tako sam počeo) i idem do 20 000kn (ovaj put,inače do 10 000)... Prvi ulog je bio dio od plaće,došao na 3200kn - vratio si ulog i ostavio 1600kn za igru,kad dižem dobitak ne dižem u cijelosti već si ostavim točno 1600kn... Koef. su 1.10 - 1.15 Sutra još samo Barca za 3400kn,prvi granica s 1000kn dobitka,idući dobitak 1300kn,pa idući 1800,itd...ukupan koef. uvijek isti. Ovo je jedini sistem koji mi donosi popriličan plus,ali treba biti mega oprezan s odabirom parova. http://www.imagebam.com/image/12b5d7169756417
![]() |
#796 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kad si na 1600kn, ulazes sve ili jedan dio i koliki? Naravno, ako smijem znati ![]()
![]() |
#798 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Lijep rizik ![]() Sretno ![]()
![]() |
#799 |
Premium
|
Rizik ti je dok ne stvoriš banku...kada podigneš 1,2,3 puta više ti i nije toliki "bed",a postotak prolaznosti 1.10 i 1.15,pametno odabranih,je više od 95%... (karikiram). I igra se samo kad nađeš 3 para,ne igra se svaki dan...ponekad se pauzira i 3-4 dana,ponekad se odigra i za iduća 3 dana (3 para kroz 3 dana),ali to jako rijetko ovisno šta je u ponudi,jer osobno uplaćujem što kasnije da izbjegnem eventualna iznenađenja oko sastava,izostanaka,itd... Hvala ![]()
![]() |
#800 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
@Thoroughbred B pratim engleze vec dosta dugo,sve duple šanse sa konačnim koeficijentom cca 200-250 i ulozi tipa 200njak kuna,nije to tako strašno za pogodit.još sam imao predosjećaj neki da će me favoriti sjebati i baš sam bacao sumnju na totham ili chelsea i bio je to totham.jebiga dešava se,kujemo kombinaciju za sljedeću subotu.što bi se reklo od vikenda do vikenda ![]() baš gledam malo tekmu,koja je to bunkerijada ljudi moji ..svi u 16ercu i ZID.tako je to,većina momčadi tako igra kad dođu u goste gornjem domu Zadnje izmijenjeno od: microsoft66. 14.01.2012. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Premium
|
Citiraj:
Šibaj ove SS-ove od listića ako pogađaš toliko parova s tim koef. da ti ljudi koji su 101% u tome godinama podignu spomenik ![]() Ozbiljno ti govorim počni naplaćivat svoje prognoze jer to što kažeš da nije tak strašno pogodit je nemoguće u svijetu kakvog ga ja znam ![]() Što se tiče favorita,to nije osjećaj to je činjenica da će svaki dan nekoliko favorita sj...,to na kraju krajeva i čini statistiku ![]()
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
netreba nikakv spomenik,barem dok ne pogodim jedan ovakav listic ![]() sto se mene tice fulao 1 ili 10 sasvim isto naravno da je ovo sreća(mada sam imao jos 2 ili 3 puta slican listic gdje je fulano max 2 para) ali i dosta ulogu igra i statistika i brojevi(može se reći da treba i biti numerlog newbie) svi mi imamo neki svoj način igre i klađenja,ja sam se našao u ovome(puno parova,mali koeficijenti tj gdje su najvece vjerovatnosti i srednje uplate) prije sam igrao standrad kao i svi petokunaši 2-3 para obicno lige prvaka za 500njak kuna solidno zarađujem pa si mogu priuštiti ovakve listice(gdje ja gubim) i ako jednom uleti onda ce to biti veselo..a danas je bilo jako blizu klađa mi nikako nije način zarađivanja niti se smatram nekim znalcem(barem dok nedobijem ![]() Zadnje izmijenjeno od: microsoft66. 14.01.2012. u 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Premium
|
Citiraj:
Nekad sam donosio zaključke na temelju statistike,pa sam shvatio da je statistika prošlo svršeno vrijeme i da mi ta ista statistika ne garantira nikakav budući rezultat,zapravo,bude baš suprotno... Teško je bilo što reć i objasnit,na kraju krajeva ovisiš o sreći,sve je to spontanost...naravno osim ako ne pričamo o parovima koji se plaćaju 1.1 - 1.15 koeficijentom ![]() Sretno! ![]()
![]() |
![]() |
#805 |
Banned
|
dobar sistem Thoroughbred slicno i ja igram , kvota 2 dva dana zaredom, npr danas 1000 na kvotu 2, sutra 2 tisuce na kvotu 2 = 3 tisuce cistog profita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
|
Svako ima svoje primjere i gledanja na kladionicu, ja i dalje sve gledam isključivo sa matematičke strane, tako sam se naučio igrat rulet, tako sada igram kladionicu, polako, strpljen spašen. Tenis i hokej su majka ![]()
![]() |
#807 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#808 |
Guest
|
ja shvatio da su talijani i supernalotto 6/90 jedino što vrijedi u tim kladama. nema analiza , pametovanja ...2 x 5 kn na 1/2, 2/2 ..jedna broj 17 kn , 2 -490 kn. Sva pametovanja i analize ovog svijeta ne mogu utjecat na "zihere" pa taman da igra United-Vinogradar , ako United dobi 3 crvena i ovi zabiju iz penala...ode "ziher" i "veći ulog" ovako je svaki put ista vjerojatnost , gubtak neosjetan i mirna Bosna |
![]() |
![]() |
#809 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja se ne kladim. Ali evo slika jednog listića koji je prije par godina sastavio jedan drug. Dan danas ga čuva i proklinje dan kad je u zadnjim minutama popušio listić. Uložio je 1KM (malo manje od 4 kn), dobitak je 5200 kn. http://www.dodaj.rs/f/35/pt/1Xduh9KC/slika.jpg
![]() |
#810 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato kazem, ljudi se trebaju znat kladiti, pritom ne mislim na "znat kolko ce golovo mancester utrpat", vec na sisteme, progrese, banke i slicno, jer samo tako se moze zivjeti od kladionice, i ostati u plusu. Pracenjem i analizom si povecavas prividne sanse, dok su matematicke uvijek jednake, ali zato pravilnim vodenjem banke dovedes do toga da nemozes bankrotirati...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|