|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
je tko slusa Tyr,ok mi ekipa,nista pretjerano ali zanimljivi su evo malo http://www.youtube.com/watch?v=OGZCZ...eature=related |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
E ovako znalci: Treba mi dobra kompilacija NU metala, tipa KoRn, Cavalera Conspiracy, StaticX, Godsmack, Disturbed... Dok me niste popljuvali, samo da se opravdam ![]() ![]() Znaci samo naziv neke sluzbene kompilacije, a ne neki link ili nesto. Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
![]() brijem da cu samo na vadera ici ![]() ![]() jos ako se pogode pjesme this is the war i death in silence ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
svakako zajeban logo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
aj evo i moj popis: metallica (s njom je sve i počelo još tamo početkom rata) motorhead (jedni od prvih zapravo odmah poslije metallice) pantera sepultura morbid angel nailbomb ac/cd i gunsi (to u ponekim prilikama,inače rijetko kad) in flames linkin park uglavnom od svega po malo, prije sam bio ovisnik o tome,sad malo drugačiji ritam života pa se i nema vremena nabavljat nove stvari, a niti mogućnosti. btw, na moru sam od sutra, na braču, jel ide tko na maidene tamo, ja sam definitivno tamo, idem sam samcat pa se možda možemo dogovorit za nekakvog pifkana i te fore?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
This is the war budu, al death nebudeš čuo, nju ne sviraju, ni kad su main stage, a kamoli kao predgrupa This is the war odsviraju da ju skinu sa one stvari, 2 minute pjesma a opet da mogu reći da su imali tolko pjesama Yebes ti sve to, kad ekipa poludi na Wings, Xeper... to bude nešto neopisivo (12. mjesec 2006 Osijek ftw ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#793 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() A nema razloga da te neko popljuje zato kaj slušaš nu-metal, koliko vidim i Sniperwolfu je drag DJ-Tiesto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Pogledaj This is the war na youtubu, predobro napravljeno ![]() IMHO De Profundis i Litany su najbolji albumi
![]() |
![]() |
#798 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ja volim muziku samu po sebi bez obzira bila ona trance, house, metal, rock ili nesto drugo.. to su sve razliciti svijetovi .. nemozes nonstop biti u svijetu ubijanja i klanja (CC) nego te to lupi i pere te 2-3 dana, onda te pusti i tako si mjenjas mjuzu.. sad mi je drugaciji ritam zivota pa mi se ne slusaju uopce - slusam trance i gustam, prava muzika za opuštat um ![]() i ovako od nedavnih albuma mi je odlican Eat me, Drink Me od MM-a. Ima toliko dubine u stihovima i svaki put kad ga slusam nadjem neku novu dimenziju u njemu, favorite mi je "car crash away" kako je genijalno otpjevo .. uf. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
samo steta sto u zgu nece svirat George Kollias |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne znam da li sam ih već spomenuo, ali u zadnje vrijeme su nerazdvojni dio mojih playlista, francuzi "Dagoba" i ameri iz Buffala "Fireborn". Dagoba sviraju...a ne znam nisam sklon etiketiranju, evo pa poslušajte http://www.myspace.com/dagoba a Fireborn rasturaju power solažama, blastbeatovima i melodic death/black vokalima, uvjerite se sami http://www.myspace.com/fireborn |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
|
jel voli tko mocvarni death metal tipa Mortician, Baphomet (New York), i Dying Fetus? evo jedna predobra pjesma od DF - Dying Fetus - Hail Mighty North/Forest Trolls Of Satan iz naslova je ocito koliko vole norsk BM ekipu ![]() no ipak pjesma kao takva bi vas mogla iznenaditi, nije tipican bruuuuuthal death/grind |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
|
tata sto je blastbeat? (Pete "Commando" Sandoval, MA) a sto je hyperblast? (Gary Thomas, The Berzerker, 300BPM ) jebeno, ha? (god and master - Kai Hahto, RS) jebiga, volim da LUPA Zadnje izmijenjeno od: Skorn. 06.08.2008. u 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
sto da napisem ?!
|
![]() koje ime.... dying fetus ![]() ![]() da je taj fetus bez growla, mozda bi ga i poslusao. svirka otraga je cist ok. ovako ta svirka i growl su mi kao dva svijeta ! isto kao i Nunwhore Commando 666 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
|
trance mi se svidjao jedan jako jako kratki period dok nisam znao sto je breakbeat ili ebm, jedino sto mi je priblizno slusljivo od takve muzike su izraelci Dark Soho, SniperWolfu bih preporucio da proba sa Aaronom Spectre-om/Drumcorpsom i sa Combichristom (This is My Rifle), inace vokalist C-|- Andy LaPlegua ima jos dva super benda: Icon of Coil i Panzer AG btw Željac pa nemos jedan cybergrind poput NWC666 trpati u isti kos sa Dying Fetusom, prvenstveno zato jer Dying Fetus doista sviraju svoje instrumente ![]() ergo ako volis cyber, svakako poslusaj pionire zanra, španjolce AVULSED, njihov vokalist Dave Rotten je vlasnik kultnog labela Xtreem Music Zadnje izmijenjeno od: Skorn. 07.08.2008. u 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#810 |
Premium