Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2010., 08:57   #781
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
no, ako igraš complete mod 2009, onda ti možda grob (stash) bude prazan, jer igra ima neki glupi smisao za humor. Stashevi su prazni ako nemaš PDA log od nekog ubijenog. a sada, koga treba ubit/tražit, ne znam. 5 puta sam igrao, i svih 5 puta mi je bio na radaru.
Kod mene bilo prazno, mislio sam da je to zato što nisam razgovarao s Guideom u Cordonu

No može biti i da je do moda.

Uglavnom, sad je više nebitno.

Pripyat mi se sve skupa učinio laganim. Prvo dođeš s onom ekipom STALKERA i snajpere skidaš s lijeva i s desna, pa onda ijh bude na desno par komada i eto te na parkingu.

Nakon toga je jedino zajeban dio u onoj zgradi prije nego dođeš do stadiona - tamo ima cca 20 monolithovaca. No sreća je u tome što ih je 6-7 u ekstazi i klanjaju se monolithu pa ih riješiš s dvije kašikare.

@Roberto, pretpostavljam da si u toj zgradi našao mono suite, ja sam ga tamo vidio u podrumu zgrade, skupa s još nešto municije.

Stadion je isto bio piece of cake, tri lika s RPG-ovima koje skineš sa snajperom i to je to.

Zato je sad zayeban dio do ulaza u CNPP, čini mi se da se mono ekipa respawna konstantno, nisam uspio proći prije blow outa a ostao sam bez municije (imao hrpu), tako da ću slijedeći puta dat petama vjetra i pojurit

Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 31.03.2010. u 10:10.
Jerry Drake je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2010., 09:21   #782
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
pametno. kad dođeš do CNPP, nemoj se puno obračunavati, tu i tamo baš kad te neko primjeti, nahrani ga olovom, pusti neka se armija i monolithovci kolju. samo se muvaj tamo uz kraj, kraj onih trafoa ili šta već.

u protivnom, izgubit ćeš vremena i/ili ostat bez metaka kako si i ostao i još će te zahvatiti blowout.

monolithovci se ne respawnaju, jednostavno ih ima hrpa, oko 100.
Brko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.03.2010., 10:11   #783
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
monolithovci se ne respawnaju, jednostavno ih ima hrpa, oko 100.
Majko mila, šteta što je misija vremenski ograničena, baš bi volio doći tamo s hrpom naoružanja i prebrojiti gamad
Staro 31.03.2010., 10:14   #784
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
jel moze pomoc oko jednog questa...?
ovako zapeo sam na dijelu kada moram ici u onaj wild teritory odmah pored 100rads bara...
e sada poginuo mi onaj znanstvenik mission failed,ne obazirem se na to previse vec nekome liku moram pokupiti family assault rifle(onaj u 100rads baru sto trazi svoji obiteljski assault rifle)
nalazi se na mapi odmah ispod vagona ali tamo nema nista,tj.prosao sam to 100 puta i nemogu naci oruzje...
i,da cujem zvukove nekakve zivine,da nije bloodsucker u blizini...
Staro 31.03.2010., 10:40   #785
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

u onom pothodniku dolje. kat ispod one lokomotive dolje ti je hrpa nekakvih kontejnera i autiju i, nebi vjerovao Gordon Freeman (vjerojatno zato HL2EP3 kasni jer su ga anomalije došle glave). Freemanu uzmeš Black Kite ili Big Boy, što je u biti Desert Eagle. Malo podalje iza, imaš kontejner u kojeg ulaziš sa stražnje strane. i puškica ti je tamo unutra.

Moguće da je tamo negdje bloodsucker, ja sam na tom području 2-3 ucmekao sinoć
-->
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
jel moze pomoc oko jednog questa...?
ovako zapeo sam na dijelu kada moram ici u onaj wild teritory odmah pored 100rads bara...
e sada poginuo mi onaj znanstvenik mission failed,ne obazirem se na to previse vec nekome liku moram pokupiti family assault rifle(onaj u 100rads baru sto trazi svoji obiteljski assault rifle)
nalazi se na mapi odmah ispod vagona ali tamo nema nista,tj.prosao sam to 100 puta i nemogu naci oruzje...
i,da cujem zvukove nekakve zivine,da nije bloodsucker u blizini...
Da, Kruglov ti je poginuo. nema neke velike štete na tijek igre, osim toga kaj nećeš unovčiti njegov USB za dobru paru kod Barmena. i nećeš čuti nešto o Zoni što u biti već znaš.

Family rifle ti je

u onom pothodniku dolje. kat ispod one lokomotive dolje ti je hrpa nekakvih kontejnera i autiju i, nebi vjerovao Gordon Freeman (vjerojatno zato HL2EP3 kasni jer su ga anomalije došle glave). Freemanu uzmeš Black Kite ili Big Boy, što je u biti Desert Eagle. Malo podalje iza, imaš kontejner u kojeg ulaziš sa stražnje strane. i puškica ti je tamo unutra.

Staro 31.03.2010., 10:51   #786
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

e Druze Brko probati cu danas navecer jer me igra prikovala za stolac doslovno
tebe da bace sada u stvarno okruzje Zone,mislim da bi se Duty-evci I Freedom borili za tebe hehe
uglavnom jesam prosao puno ili malo igre?
Staro 31.03.2010., 11:50   #787
Jerry Drake
Premium

G. Freeman?

Izuzev par bloodsuckera i obiteljske puške nisam našao ništa dolje...

-->
Citiraj:

Family rifle ti je

G. Freeman?

Staro 31.03.2010., 12:33   #788
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

G. Freeman?

da, Gordon Freeman leži mrtav. kad ga ideš pretraživati, piše ti gore Freeman i pokupiš njegov PDA. pa malo vidi o čemu se radi i šta je napisao "First Black Mesa, and now this shit in Russia"

mora bit dolje. leži ti u kontejneru

Citiraj:
Autor Blava
tebe da bace sada u stvarno okruzje Zone,mislim da bi se Duty-evci I Freedom borili za tebe hehe
e da, to je igra ta učinila i meni i totalno mi uništila sve ostale igre koje su izlazile u ovo vrijeme, jer mi ništa nije dobro
hahaha, pa da je stvarna lokacija, jedino bi me malo oni cucki prestravili, ovo drugo lako

Citiraj:
e sada, teško je to reći, pošto ona ima nekakav main story-line, ali ima i free-mode širinu sa usputnim questovima i more stasheva po terenima, tako da ju fakat možeš igrat ono, do besvjesti. uglavnom, ako već možeš do exoskeletona, onda si 50% prešao. ko zna šta još tamo sve ima a da se malo zna o tome. možda nisam ni ja još sve vidio

neki pričaju u famoznoj rupi punoj artefakata, onih rijetkih Urchina i Mama's Beards, ima ih na desetke... sad jel to patka, ili fakat negdje ima, ne znam. i u priypatu ima puno zgrada i secret stashova, tak da mislim da toga ima još dosta za naći i otkriti
-->
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova

G. Freeman?

da, Gordon Freeman leži mrtav. kad ga ideš pretraživati, piše ti gore Freeman i pokupiš njegov PDA. pa malo vidi o čemu se radi i šta je napisao "First Black Mesa, and now this shit in Russia"

mora bit dolje. leži ti u kontejneru

Citiraj:
Autor Blava
e da, to je igra ta učinila i meni i totalno mi uništila sve ostale igre koje su izlazile u ovo vrijeme, jer mi ništa nije dobro
hahaha, pa da je stvarna lokacija, jedino bi me malo oni cucki prestravili, ovo drugo lako

Citiraj:
e sada, teško je to reći, pošto ona ima nekakav main story-line, ali ima i free-mode širinu sa usputnim questovima i more stasheva po terenima, tako da ju fakat možeš igrat ono, do besvjesti. uglavnom, ako već možeš do exoskeletona, onda si 50% prešao. ko zna šta još tamo sve ima a da se malo zna o tome. možda nisam ni ja još sve vidio

neki pričaju u famoznoj rupi punoj artefakata, onih rijetkih Urchina i Mama's Beards, ima ih na desetke... sad jel to patka, ili fakat negdje ima, ne znam. i u priypatu ima puno zgrada i secret stashova, tak da mislim da toga ima još dosta za naći i otkriti
Staro 31.03.2010., 12:44   #789
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Poznavajući cijelu triologiju Stalker mogao bi ti napraviti 4-ti dio istog serijala
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2010., 12:48   #790
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

-->
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Poznavajući cijelu triologiju Stalker mogao bi ti napraviti 4-ti dio istog serijala
Clear Sky nisam baš detaljno razradio, ali isključivo zbog togha što moraš ispucati 60 metaka u ČOVJEKA da bi ga ubio ali SoC i CoP i nastavak istih bi se već dalo

BTW, za Jerry Drakea i Blavu

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.04.2010., 13:24   #791
Jerry Drake
Premium

Naime, išao sam prvo do Wish Grantera i imao sam želju za koju kažu da je najrjeđa - Strelok je poželio besmrtnost i pretvorio se u kamen

Onda sam loadao save prije Wish Grantera i otišao u suprotnom smjeru i došao do C-Con.
I tu je došao do izražaja moj zayeb što nisam donio Lukašu RG6 - naime nakon što odaberem ''najbolji'' kraj da ne želim pristupiti C-Con., izbaci me natrag u prostoriju prije C-con. sa zadatkom da nađem RG6. A trebao bi mi loadati zadnju razinu
također nisam ni popričao s Guideom u Cordonu, ne znam jel to ima veze?

Onaj drugi kraj kad pristupim C-Conu. radi normalno, odvrti mi se odjava s Docom i njegovim ljubimcem.

-->
Došo ja do kraja ali mi je pobjegao najbolji završetak

Naime, išao sam prvo do Wish Grantera i imao sam želju za koju kažu da je najrjeđa - Strelok je poželio besmrtnost i pretvorio se u kamen

Onda sam loadao save prije Wish Grantera i otišao u suprotnom smjeru i došao do C-Con.
I tu je došao do izražaja moj zayeb što nisam donio Lukašu RG6 - naime nakon što odaberem ''najbolji'' kraj da ne želim pristupiti C-Con., izbaci me natrag u prostoriju prije C-con. sa zadatkom da nađem RG6. A trebao bi mi loadati zadnju razinu
također nisam ni popričao s Guideom u Cordonu, ne znam jel to ima veze?

Onaj drugi kraj kad pristupim C-Conu. radi normalno, odvrti mi se odjava s Docom i njegovim ljubimcem.

Staro 01.04.2010., 13:32   #792
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

jel ti to igraš u complete mod 2009 ili LURK.

ako igraš u complete modu, odma nakon što odje8eš C-Con hologram, popni se po stepenicama prema gore, ne vraćaj se natrag.

kakav mrtvi Lukash, to tako nema veze, jesi ili nisi. tebe još čeka je*alačka bitka do kraja nije gotovo...još
Staro 01.04.2010., 13:38   #793
Jerry Drake
Premium

Citiraj:
jel ti to igraš u complete mod 2009 ili LURK.

ako igraš u complete modu, odma nakon što odje8eš C-Con hologram, popni se po stepenicama prema gore, ne vraćaj se natrag.

kakav mrtvi Lukash, to tako nema veze, jesi ili nisi. tebe još čeka je*alačka bitka do kraja nije gotovo...još
Ma čudno mi je bilo, jer nakon što odbijem C-Con loada se crni ekran an par sekundi i onda se nađem ili na stepenicama prema dolje ili u sobi do holograma sa zadatkom da nađem RG6.

Znam da ima još jedna razina nakon tog završetka, ali nisam ju uspio otvoriti.
Inače igram Complete 2009 mod.
Staro 01.04.2010., 13:39   #794
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Clear Sky nisam baš detaljno razradio, ali isključivo zbog togha što moraš ispucati 60 metaka u ČOVJEKA da bi ga ubio ali SoC i CoP i nastavak istih bi se već dalo
Staviš neki od hrpe velikih modova (Spartan, OGSM...) i nemaš takvih problema.

IMHO igra bolja od SoC-a, makar je i SoC genijalan, ali mi se više CS sviđa zbog puno večeg radijusa kretanja, više frakcija, duže kampanje itd
Staro 01.04.2010., 13:51   #795
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ma čudno mi je bilo, jer nakon što odbijem C-Con loada se crni ekran an par sekundi i onda se nađem ili na stepenicama prema dolje ili u sobi do holograma sa zadatkom da nađem RG6.

Znam da ima još jedna razina nakon tog završetka, ali nisam ju uspio otvoriti.
Inače igram Complete 2009 mod.
kao što rekoh, kreni stubištem prema gore, a ne dolje i natrag u control room. Gore po stepenicama FTW

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Staviš neki od hrpe velikih modova (Spartan, OGSM...) i nemaš takvih problema.

IMHO igra bolja od SoC-a, makar je i SoC genijalan, ali mi se više CS sviđa zbog puno večeg radijusa kretanja, više frakcija, duže kampanje itd
ajde, budem baš probao, čim se još malo iživim u SoC-u
Staro 08.04.2010., 09:01   #796
Jerry Drake
Premium

Na kraju kad ubije zanstvenike u odjavnoj špici izgleda kao da je zona nestala, a onda nakon špice, igra me vrati na mapu Cordon i i zona je opet tu, sa svim svojim radostima

-->
Eto, odlučio ja ovih dana krenuti gore po stepenicama nakon što sam popričao s C-con.

Sve skupa mogu reći da mi je ovo najbolja igra koj usma igrao u zadnjih 7-8 godina

Jedino mi je kraj ostao malo nejasan

Na kraju kad ubije zanstvenike u odjavnoj špici izgleda kao da je zona nestala, a onda nakon špice, igra me vrati na mapu Cordon i i zona je opet tu, sa svim svojim radostima

Staro 08.04.2010., 09:46   #797
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nije Zona nestala. on je samo razvalio C-Conse i njihov utjecaj na Monolithovce. i samo se je sunce pokazalo kroz oblake. ništa više.

a ti si se vratio u Cordon zato jer igraš complete mod 2009. da si igrao bez moda, to bi bio kraj

-->
Citiraj:
Eto, odlučio ja ovih dana krenuti gore po stepenicama nakon što sam popričao s C-con.

Sve skupa mogu reći da mi je ovo najbolja igra koj usma igrao u zadnjih 7-8 godina

Jedino mi je kraj ostao malo nejasan

Nije Zona nestala. on je samo razvalio C-Conse i njihov utjecaj na Monolithovce. i samo se je sunce pokazalo kroz oblake. ništa više.

a ti si se vratio u Cordon zato jer igraš complete mod 2009. da si igrao bez moda, to bi bio kraj

Staro 08.04.2010., 09:48   #798
Jerry Drake
Premium

Aaaa, Danke sehr
-->
Citiraj:

Aaaa, Danke sehr
Staro 12.04.2010., 22:56   #799
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Ajmo malo pomoci
LURK-am i dalje (izvrstan mod) ali mi malo smeta premala kilaza tereta kojeg mozes nositi. 39,9 kg i dalje ni makac. Editirao sam u gamedata system.ltx fajl i nasao max_weight kojeg sam promjenio u 60. Ulaz u igru, odmah na info (I) i stvarno sada pise 60. Nakrcam ja nekih 45-50 kg i op. Ne micem se, prekrcan. Znaci samo ono sto sam napravio nije dovoljno, mora biti jos nesto sto treba korigirati da bi to radilo. Zna li neko sto jos treba izvesti ili cu morati cesljati net u potrazi za istinom ?

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2010., 23:02   #800
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

idi trazi weight gdje ti pise ti si vjerojatno stavio koliko mozes nositi,ali u onim fajlovima stoji da si overload preko 40kg(jel,koliko stoji vec u modu)

trazi nesto weight,max weight neznam ne mogu se sjetiti kasnije pogledam...
uglavnom yebalo me isto ko i tebe imao pun qurac oruzja kod military warehouses,a nemozes preko 60 kg
Staro 14.04.2010., 16:32   #801
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
idi trazi weight gdje ti pise ti si vjerojatno stavio koliko mozes nositi,ali u onim fajlovima stoji da si overload preko 40kg(jel,koliko stoji vec u modu)

trazi nesto weight,max weight neznam ne mogu se sjetiti kasnije pogledam...
uglavnom yebalo me isto ko i tebe imao pun qurac oruzja kod military warehouses,a nemozes preko 60 kg
Nasao sam

treba naci actor.ltx fajl i o njemu promjeniti
max_item_mass (60)
max_walk_weight (65)
zatim treba ici u system.ltx i naci
max_weight i promjeniti (60)

u zagradama je primjer za promjenu tezine tereta u 60kg. U LURK-u sam tako promjenio i radi pa mislim da vrijedi i za ostale modove

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.04.2010. u 01:31. Razlog: :-)
Staro 17.04.2010., 18:24   #802
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

@matori

evo da vidis mrakacu u LURK-u (ne vidi se daleko tako da se cesto po zvuku mora ravnati). Instaliraj, neces pozaliti

Staro 17.04.2010., 19:04   #803
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

@zippo
hvala na settingsima moram probati danas vidjeti da li je isto i u Complete Mod 2009
sto se tice LURK moda i opcenito STALKER serijala mrak je fenomenalan jos kada je grmljavina i oluja,ali za one slaba srca nije bas preporucljivo

sto ne stavis night vision makar onaj najlosiji...vidis barem 5mi ispred sebe hehe =D
Staro 17.04.2010., 20:26   #804
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
@zippo
hvala na settingsima moram probati danas vidjeti da li je isto i u Complete Mod 2009
sto se tice LURK moda i opcenito STALKER serijala mrak je fenomenalan jos kada je grmljavina i oluja,ali za one slaba srca nije bas preporucljivo

sto ne stavis night vision makar onaj najlosiji...vidis barem 5mi ispred sebe hehe =D
NP, moram jos malo salabajzati netom jer ima jos par stvari koje me zanimaju npr. veca izdrzljivost u trcanju kada si nakrcan kao konj , smanjenje tezine oruzja itd. Samo ne znam je li bas u redu modati modove ali ionako nisu za javnu distribuciju pa valjda nece niko gundjati
Night vision ? Volio bi ali nema. Nisam jos ni jednog nasao a one gnjide od trgovaca ne prodaju. Nema night visiona, nema karte u gornjem lijevom kutu koja te upozori na neprijatelja, vrlo je vazno slusati zvukove oko sebe, hebeni mutanti su puno tezi za koknuti, neprijatelj gadja kao da si magnet za metke itd, itd
Meni je LURK najbolji mod do sada za SoC, mozda bi trebao biti integralni dio igre ali onda modanje ne bi bilo zanimljivo

Staro 17.04.2010., 21:03   #805
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
NP, moram jos malo salabajzati netom jer ima jos par stvari koje me zanimaju npr. veca izdrzljivost u trcanju kada si nakrcan kao konj , smanjenje tezine oruzja itd. Samo ne znam je li bas u redu modati modove ali ionako nisu za javnu distribuciju pa valjda nece niko gundjati
Night vision ? Volio bi ali nema. Nisam jos ni jednog nasao a one gnjide od trgovaca ne prodaju. Nema night visiona, nema karte u gornjem lijevom kutu koja te upozori na neprijatelja, vrlo je vazno slusati zvukove oko sebe, hebeni mutanti su puno tezi za koknuti, neprijatelj gadja kao da si magnet za metke itd, itd
Meni je LURK najbolji mod do sada za SoC, mozda bi trebao biti integralni dio igre ali onda modanje ne bi bilo zanimljivo
ne bi ti prigovarao niti se pravio pametan,no ako moddas ono sto je moddano da napravi igru realniju zar ti igra ne gubi car mislim...
ajde ako se modda tezina do 130kg,ipak treba vuci robu iz military warehouse-s ali ostalo je meni barem bezvezno
nhf,samo moje misljenje

u Complete Mod 2009 ima lijepo nightvision,i to uvelike pomaze pri noci...
no taj mod ocito uvelike cilja na realnost sto je super
probati cu ga i ja
a cuj,da je kojim slucajem igra napraviti kao LURK mod,pitaj se koliko bi ljudi igralo...

mozda nas par kojima se svidja tematika i opcenito imamo zivce za takve igre,ali ostalima mislim ne...
iako je igra vec po defaultu teska....

btw.zippo ako je dopusteno da moddas lurk,slobodno izbaci zippo verziju lurk moda sa malo vecom dopustenom kilazom,laksim oruzjima itd...
Staro 17.04.2010., 22:11   #806
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Night vision dolazi ovisno koji suit nosiš (jakne [jacketi] ga nemaju, ali recimo SEVA, exoskeletoni i razni drugi suitovi ga imaju - shortcut N).

Skoro sam pola SoC-a prešao bez NV-a i s lampadinom jer sam očekivao da ću jednoga dana tamo negdje u bespućima zone pronaći night goggles i napokon iskoristiti "N" shortcut
Staro 18.04.2010., 00:36   #807
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Night vision dolazi ovisno koji suit nosiš (jakne [jacketi] ga nemaju, ali recimo SEVA, exoskeletoni i razni drugi suitovi ga imaju - shortcut N).
E da. Skuzio sam kod Profesora u Yantaru i kupio lijepo novo odjelo sa leptir masnom i naprednim Night Visionom za 90000 RU . Matori pljackas ali ajde. Uvalio sam mu artefakata, oruzja i svekolike robe za 5 takvih. Sad cu malo salabajzat po Garbageu, moram trenirati nocne headshotove Dragunovim na Banditima, ima onih skrovista sa raznim djidjama koje moram isprazniti, artefakata koji cekaju samo na mene, bestija koje ne daju mira prolaznicima itd, itd. Moram popuniti malo kasu, istrosio sam se i ostao na mizernih 80 tak tisuca RU. Recesija je a jos moram nabaviti Exoskeleton, ono elektricno cudoviste od puscetine imam, pa valjda ce biti jos kakvog egzoticnog hardwera da se nakrcam

Staro 20.04.2010., 10:38   #808
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor zippo Pregled postova
E da. Skuzio sam kod Profesora u Yantaru i kupio lijepo novo odjelo sa leptir masnom i naprednim Night Visionom za 90000 RU . Matori pljackas ali ajde. Uvalio sam mu artefakata, oruzja i svekolike robe za 5 takvih. Sad cu malo salabajzat po Garbageu, moram trenirati nocne headshotove Dragunovim na Banditima, ima onih skrovista sa raznim djidjama koje moram isprazniti, artefakata koji cekaju samo na mene, bestija koje ne daju mira prolaznicima itd, itd. Moram popuniti malo kasu, istrosio sam se i ostao na mizernih 80 tak tisuca RU. Recesija je a jos moram nabaviti Exoskeleton, ono elektricno cudoviste od puscetine imam, pa valjda ce biti jos kakvog egzoticnog hardwera da se nakrcam
za Exoskeleton ne trebaš potrošiti niti rublja
Staro 20.04.2010., 15:30   #809
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Citiraj:
za Exoskeleton ne trebaš potrošiti niti rublja
Da ali ga moram najprije naci ili modati izdrzljivost u trcanju (ne mogu naci kako se to zove, damn). Umaram se ko njasvi i svako toliko moram stajati da se snaga napuni a to traje. Brzo je potrosi a sporo puni A bas po noci kad te ganjaju bestije bez toga biti nije zabavno

Staro 20.04.2010., 17:51   #810
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ma kakva noć

Ako mod nema sleeping bag opciju onda skineš sleeping bag mod i prespavaš noć pa u zoru opet Zona open-air fest
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno