|
![]() |
#781 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() No može biti i da je do moda. Uglavnom, sad je više nebitno. Pripyat mi se sve skupa učinio laganim. Prvo dođeš s onom ekipom STALKERA i snajpere skidaš s lijeva i s desna, pa onda ijh bude na desno par komada i eto te na parkingu. Nakon toga je jedino zajeban dio u onoj zgradi prije nego dođeš do stadiona - tamo ima cca 20 monolithovaca. No sreća je u tome što ih je 6-7 u ekstazi i klanjaju se monolithu pa ih riješiš s dvije kašikare. @Roberto, pretpostavljam da si u toj zgradi našao mono suite, ja sam ga tamo vidio u podrumu zgrade, skupa s još nešto municije. Stadion je isto bio piece of cake, tri lika s RPG-ovima koje skineš sa snajperom i to je to. Zato je sad zayeban dio do ulaza u CNPP, čini mi se da se mono ekipa respawna konstantno, nisam uspio proći prije blow outa a ostao sam bez municije (imao hrpu), tako da ću slijedeći puta dat petama vjetra i pojurit ![]()
let my people go! Zadnje izmijenjeno od: Jerry Drake. 31.03.2010. u 10:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
pametno. kad dođeš do CNPP, nemoj se puno obračunavati, tu i tamo baš kad te neko primjeti, nahrani ga olovom, pusti neka se armija i monolithovci kolju. samo se muvaj tamo uz kraj, kraj onih trafoa ili šta već. u protivnom, izgubit ćeš vremena i/ili ostat bez metaka kako si i ostao i još će te zahvatiti blowout. monolithovci se ne respawnaju, jednostavno ih ima hrpa, oko 100. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
|
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jel moze pomoc oko jednog questa...? ovako zapeo sam na dijelu kada moram ici u onaj wild teritory odmah pored 100rads bara... e sada poginuo mi onaj znanstvenik mission failed,ne obazirem se na to previse vec nekome liku moram pokupiti family assault rifle(onaj u 100rads baru sto trazi svoji obiteljski assault rifle) nalazi se na mapi odmah ispod vagona ali tamo nema nista,tj.prosao sam to 100 puta i nemogu naci oruzje... i,da cujem zvukove nekakve zivine,da nije bloodsucker u blizini... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Antimićanin
|
![]() Citiraj:
Family rifle ti je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
|
e Druze Brko probati cu danas navecer jer me igra prikovala za stolac doslovno ![]() tebe da bace sada u stvarno okruzje Zone,mislim da bi se Duty-evci I Freedom borili za tebe hehe ![]() uglavnom jesam prosao puno ili malo igre? |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
|
![]() |
![]() |
#788 |
Antimićanin
|
|
Autor Blava
e Druze Brko probati cu danas navecer jer me igra prikovala za stolac doslovno
![]() tebe da bace sada u stvarno okruzje Zone,mislim da bi se Duty-evci I Freedom borili za tebe hehe ![]() |
uglavnom jesam prosao puno ili malo igre? |
Autor Blava
e Druze Brko probati cu danas navecer jer me igra prikovala za stolac doslovno
![]() tebe da bace sada u stvarno okruzje Zone,mislim da bi se Duty-evci I Freedom borili za tebe hehe ![]() |
uglavnom jesam prosao puno ili malo igre? |
![]() |
#790 |
Antimićanin
|
--> |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Premium
|
Došo ja do kraja ali mi je pobjegao najbolji završetak
![]()
![]() |
#792 |
Antimićanin
|
jel ti to igraš u complete mod 2009 ili LURK. ako igraš u complete modu, odma nakon što odje8eš C-Con hologram, popni se po stepenicama prema gore, ne vraćaj se natrag. kakav mrtvi Lukash, to tako nema veze, jesi ili nisi. tebe još čeka je*alačka bitka do kraja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Premium
|
Citiraj:
Znam da ima još jedna razina nakon tog završetka, ali nisam ju uspio otvoriti. Inače igram Complete 2009 mod.
![]() |
![]() |
#794 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() IMHO igra bolja od SoC-a, makar je i SoC genijalan, ali mi se više CS sviđa zbog puno večeg radijusa kretanja, više frakcija, duže kampanje itd ![]()
![]() |
![]() |
#795 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
|
Eto, odlučio ja ovih dana krenuti gore po stepenicama nakon što sam popričao s C-con.
Sve skupa mogu reći da mi je ovo najbolja igra koj usma igrao u zadnjih 7-8 godina ![]() Jedino mi je kraj ostao malo nejasan
![]() |
#798 |
Premium
|
|
![]() |
#799 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ajmo malo pomoci LURK-am i dalje (izvrstan mod) ali mi malo smeta premala kilaza tereta kojeg mozes nositi. 39,9 kg i dalje ni makac. Editirao sam u gamedata system.ltx fajl i nasao max_weight kojeg sam promjenio u 60. Ulaz u igru, odmah na info (I) i stvarno sada pise 60. Nakrcam ja nekih 45-50 kg i op. Ne micem se, prekrcan. Znaci samo ono sto sam napravio nije dovoljno, mora biti jos nesto sto treba korigirati da bi to radilo. Zna li neko sto jos treba izvesti ili cu morati cesljati net u potrazi za istinom ? ![]()
![]() |
#800 |
Premium
|
idi trazi weight gdje ti pise ti si vjerojatno stavio koliko mozes nositi,ali u onim fajlovima stoji da si overload preko 40kg(jel,koliko stoji vec u modu) trazi nesto weight,max weight neznam ne mogu se sjetiti kasnije pogledam... ![]() uglavnom yebalo me isto ko i tebe imao pun qurac oruzja kod military warehouses,a nemozes preko 60 kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
herr Flick
|
Citiraj:
treba naci actor.ltx fajl i o njemu promjeniti max_item_mass (60) max_walk_weight (65) zatim treba ici u system.ltx i naci max_weight i promjeniti (60) u zagradama je primjer za promjenu tezine tereta u 60kg. U LURK-u sam tako promjenio i radi pa mislim da vrijedi i za ostale modove
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.04.2010. u 01:31. Razlog: :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
herr Flick
|
![]() |
#803 |
Premium
|
@zippo hvala na settingsima moram probati danas vidjeti da li je isto i u Complete Mod 2009 sto se tice LURK moda i opcenito STALKER serijala mrak je fenomenalan jos kada je grmljavina i oluja,ali za one slaba srca nije bas preporucljivo sto ne stavis night vision makar onaj najlosiji...vidis barem 5mi ispred sebe hehe =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() ![]() Night vision ? Volio bi ali nema. Nisam jos ni jednog nasao a one gnjide od trgovaca ne prodaju. Nema night visiona, nema karte u gornjem lijevom kutu koja te upozori na neprijatelja, vrlo je vazno slusati zvukove oko sebe, hebeni mutanti su puno tezi za koknuti, neprijatelj gadja kao da si magnet za metke itd, itd Meni je LURK najbolji mod do sada za SoC, mozda bi trebao biti integralni dio igre ali onda modanje ne bi bilo zanimljivo ![]()
![]() |
![]() |
#805 | |
Premium
|
Citiraj:
ajde ako se modda tezina do 130kg,ipak treba vuci robu iz military warehouse-s ali ostalo je meni barem bezvezno nhf,samo moje misljenje ![]() u Complete Mod 2009 ima lijepo nightvision,i to uvelike pomaze pri noci... no taj mod ocito uvelike cilja na realnost sto je super probati cu ga i ja a cuj,da je kojim slucajem igra napraviti kao LURK mod,pitaj se koliko bi ljudi igralo... ![]() mozda nas par kojima se svidja tematika i opcenito imamo zivce za takve igre,ali ostalima mislim ne... iako je igra vec po defaultu teska.... btw.zippo ako je dopusteno da moddas lurk,slobodno izbaci zippo verziju lurk moda sa malo vecom dopustenom kilazom,laksim oruzjima itd... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Night vision dolazi ovisno koji suit nosiš (jakne [jacketi] ga nemaju, ali recimo SEVA, exoskeletoni i razni drugi suitovi ga imaju - shortcut N). Skoro sam pola SoC-a prešao bez NV-a i s lampadinom jer sam očekivao da ću jednoga dana tamo negdje u bespućima zone pronaći night goggles i napokon iskoristiti "N" shortcut ![]()
![]() |
![]() |
#807 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#808 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
herr Flick
|
Da ali ga moram najprije naci ili modati izdrzljivost u trcanju (ne mogu naci kako se to zove, damn). Umaram se ko njasvi i svako toliko moram stajati da se snaga napuni a to traje. Brzo je potrosi a sporo puni ![]() ![]()
![]() |
#810 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma kakva noć ![]() Ako mod nema sleeping bag opciju onda skineš sleeping bag mod i prespavaš noć pa u zoru opet Zona open-air fest ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|