|
![]() |
#781 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=793120 Jebiga dobar je bio,ali ga vrijeme već gazi.Iako respekt jer je bio prvi umts mob.I ona gumica oko kamere odozada je katastrofa.Nisi mogao dovoljno pazit na njega da se ona ne izliže i liči na kurac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Vec jedno vrijeme imam nokiu 2610 kojoj baterija drzi 10-13 dana. Kupovina: uzmes kilu krumpira, piksu krastavci, 20 dkg špeka i jedan mobitel ![]()
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam trenutno Nokiu 2600 ali morat ću je mjenjati već se tolko ofucala da nemrem po danu niti pročitati kaj piše na ekranu kolko je staklo zamagljeno, kad je mrak još i ide ali kad je neko svjetlo gore...
![]() |
#785 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Po neznam koji put imam K800 , ovaj put u allure brown boji , skoro sam zaboravio koliko je dobar - pogotovo fotic na mob , pogotovo sad kad ima genijalnu cijenu kod jednog operatera |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
da...
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kupio jucer nokia e51. odlican mob. uzasna, ali katastrofalno uzasna kamera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Unlocker
Datum registracije: Apr 2008
|
Već duže vrijeme imam SE K750 koji je jegenda od mojbitela. Još mu nije izblijedio zvjezdani sjaj!
![]() |
#790 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
SE W850i
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
N93 - ako ga jos netko posjeduje neka mi se javi na PM da ga nesto pitam.
![]() |
#795 |
Banned
|
Motorola v360v Siemens CV65 - razbijen Sony Ericsson k550i |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Shime Erikson w890 moram priznat da vec duuugoo nisam mob koristio za ama bas nista osim poziva i sms-a znao san to uvik, ali sad sam konacno zakljucio da su mi sve opcije osim 2 navedene na mobu totalno beskorisne, al mobove dobivam tako da se ne zalim, dobro dodje za sminku ![]()
![]() |
#798 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Nokia N73 |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Unlocker
|
Sony Ericsson K750i, koji je inače tako dobar mob da mi ga ne pada na pamet mijenjati još neko vrijeme. Drugi mob je Motorola A1000 PDA Symbian UIQ 2
![]() |
#803 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja ne mogu skinuti poklopac od K750i...ko da se jebote zaljepio..ne znam koji kurac ali doma mi je na stolu P1 kojeg ne mogu koristiti..e pa poludit cu jebo me pas..ni ja ni stari.. da da gledao sam upute ![]() eo jesam...malo nabijanja po podu i po zidu pa radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
Koristim odnedavno sonyericson P1i....ja sam se uberbrzo navikao na njega ala u smislu dan kad sam ga kupio...Stvarno mi je uber mobitel.... fenomenalna kamera....ODLICNA kvaliteta zvuka ,pogotovo sad u kombu sa HMP-82 sluskama i khm...ubacenim Walkmanom 3.0 u njega.wireles koristim gotovo svakodnevno u ombinaciji s operom mini...a super mi je za spojit se i na mess i tako kad mi je dosadno u busu.....glazbu slusam svakodnevno puno....takodjer mi sluzi za gledanje divX-a i GPS navigaciju u autu,loadan je GARMIN XT sa Adriaroute kartom..... dobro dodje na faxu radi pdf- readera i offica u njemu, a pisanje poruka, rucno (stylusom) ili na qwerty tipkovnicu je skroz lako i brzo ![]() Moram rec da sam prezadovoljan.... Prije njega koristio sam P990 koji mi je takodjer bio odlican i jedino su debljina i flip bile mane.
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
koristim MDA Compact i Nokiu 6300... prezadovoljan sam sa oba dva uredjaja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|