|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
32 nije bas "debelo" preko, jos uvijek vozi i izvlaci iz bolida sve sto moze. Problem je sto se u ferrariju i nakon ovih promjena (po njegovim rijecima) ne vidi nikakva promjena niti trud da se ide na bolje, nijedan prvak ne zeli trositi vrijeme u takvoj ekipi... Ne znam bas za mclaren, bio je vec tamo i otisao s losim odnosima jer je smatrao (s razlogom) da ekipa forsira louisa. Duga je sezona mozda se jos neka momcad pokaze kao veliki potencijal za sljedece sezone |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Dennis je nedavno rekao da nema ništa protiv Alonsa opet u McLarenu. Daleko je on od starosti, ali nekako sumnjam da će biti duže od 2-3 sezone još.(u slučaju da ne sjedne u dominantan bolid ![]() Zadnje izmijenjeno od: Speedbreaker. 25.05.2014. u 10:57. Razlog: krivi podatak :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Da li tko ima novi link za gledanje...ugasili su ustream link koji mi je radio zadnih par utrlka :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#790 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Vettel sa odličnim startom ispred Ric i onda opet kvar. Za mene je ova utrka završila.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kimi odličan start....al nemaju šanse pratiti ovu dvojcu. Mislim da će biti čudo ako itko uspije pobijediti ove sezove |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema smisla više gledati utrke nakon prvih 10 i prije zadnjih 10 krugova... Kimi nema sreće danas... Sudeći po ovom što se događa kod dodjele, situacija unutar Mercedesa bi mogla biti i gora od Vettel-Webber. Otkad Sherlock Cucumber radi za Sky i intervjuira vozače? ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 25.05.2014. u 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
The mighty pirate
|
Ko fol upalo nešto u oko ![]()
![]() |
#799 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
The mighty pirate
|
Ma vjerujem, šalim se samo. Nije se ni pokušao vaditi na to u razgovoru sa Sherlockom, čak je rekao da nije bitno. Ovo durenje nisam očekivao od njega i nadam se da neće postati kao Vettel u toj kategoriji.
![]() |
#802 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#803 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
presmijesno ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Odlična utrka, Kimi super starta (i moga je bit na podiju) ali jebena guma, sc i karte se promisale... Hamiliton (iako za njega navijan, malo se glupo ponasa) dobro je vozio, ali jebat ga, mala je razlika i tesko da moze sta ucinit. Highlight utrke definitivno opet Sutil koji radi isto pretjecanje kao prosle godine ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Rosberg je do sada pobijedio 2 puta i to kad se Hamilton sjebao i kad je sjebao Hamiltona! U ovom komentaru da nisu prijatelji vidim samo ljutnju s Lewis-ove strane jer i dalje smatra da se Rosberg namjerno "prekočio", a i ono ubacivanje u rikverc i dodatno sjebavanje ljudi na stazi je bilo potpuno nepotrebno. Rosberg mu se navodno ispričao, ali to je kao da te netko stisne šakom u glavu i kaže sorry! Sezona je duga i brži će pobjediti samo da se obojica smire i ne igraju prljavo! Generalno smatram da je Hamilton i dalje u prednosti što se tiče brzine i iskustva, pogotovo u preticanju!
![]() |
#806 | |
Banned
|
Citiraj:
Nije mi jasno zasto kuka na pre SC pit, jer strateg je za OBA vozaca, i prvi ima odluku (isto bi bilo i na prijasnjim utrkama). Iako san Hamiltonov fan, nekako san pod dojmom bio da je prirasta Nicole/Ljut/Zivcan/Rookie sranja, ali izgleda da ga jos to pere i nije mi drago (osobno). Borba da, ali ne i plakanje. Daj ruku kolegi i proslavi zajedno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Banned
|
Ma je, Kimi je bog, sta je sve moga Riciardo srat nakon Aus. Kazne mislio san da ga je Alonso naucio, ali opet se ponasa djetinjasto. Pogotov kad se u timu kolju, ostavite to za stazu a kasnije budite normalni. Najbolje da kuliminra kao RBR 2010 @ Turska. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Banned
|
Da. To stoji. Citiraj:
![]() Kazen opet bi mi bilo drago da na stazi bude fer borba i nakon toga na pice/kurve/skijanje/whatever a ne da se ne gledaju. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|