|
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Malo se igram wattmetrom. S obzirom na ovo, odlično kad uzmem u obzir OC. E5450-1.32v@4.0ghz p5q-deluxe gtx260 SOC 2x2gb ddr2 1066 2x1tb wd black x-fi music pci wf511 wifi Idle: 104w(sve cpu power saving opcije ugašene) Prime95: 196w
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 07.02.2014. u 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
I.H.S.V.
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo, kod mene definitivno memeorija zeza. Dakle E5440 EO revizija. 455x8,5-prolazi, prime i intelBurn test 460x8,5- ruši se nakon 9min. Probao sam sa manjim množiteljem 460x6 kako bi isključio procesor kao razlog nestabinosti, ali ista stvar. Inače prezadovoljan, evo kao što se vidi iz slika, temperature u loadu odlične, Vcore-1,104-1,130 Čini mi se da ima odličan OCpotencijal... A ovako ga držim za 24/7 436x8.5=3700MHz Vcore-podešeneo u biosu na Normal Stabilan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
jesi ti svjesan da imas 3,8+ ghz sa 1.17 v ![]() da nam je pravi memorijski kit mislim da bi imali 4,4 ili 4,5 ghz na zraku s tim xeonima Di si ih samo naso,tvoj je i veca zvijer od mog ![]() pa svi drugi za 4 ghz trebaju 1,3 v minimalno |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
I.H.S.V.
|
Hehe, izgleda da je lik iz dobre vreće zagrabio ![]() Ima ih još, ali vidim da je dignuo cijenu. Da, stvarno su dobri primjerci. Čekamo samo još da se kolege, sipe i vedranzeman jave sa svojim Xeonima. Moram jedino memoriju nabaviti koja može dobro potegnuti. Nemam više tu memoriju iz siga, imam Apacer 800MHz 2x1 Gb Zadnje izmijenjeno od: yakob22. 07.02.2014. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
muimerP
|
Bemti, ja isto lupam glavom od stol... Gle ti tu E5440 rulju, drmaju sa tim mini naponima 3.7-3.8GHz. Smijeh, kako je ovo profiterstvo sa ovim Xeonima, procesori su otvorili potpuno novu dimenziju ![]() Čudo kak se ozbiljna OC ekipa tu s foruma nije vec zakeljila, pa napravila oldschool OC ili nešto... ![]()
![]() |
#798 | |
I.H.S.V.
|
Citiraj:
![]() Sve je stvar sreće, kako naletiš... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
muimerP
|
Ugl., prestajem bit zadovoljan svojim primjerkom. ![]() Jeli to pogrešno? ![]() Citiraj:
![]() Najbolje odmah razmontiraj ![]() Al ste pogodili sa tim e5440, m***u mu.
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 08.02.2014. u 00:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
I.H.S.V.
|
Citiraj:
![]() Ali sve je to ok, radio on na 3,3 Ghz ili 4Ghz, sasvim svejedno za moje potrebe. Sve je ovo za mene samo zabava za relativno male novce. Konkretno 250kn... ![]() Čekaj malo, još mi se ni adapter nije pošteno razljepio po pinovima.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: yakob22. 07.02.2014. u 23:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |||
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Neka dila dečko, šta ste se okomili. Ja sam prodavao po 30kn/komad i pukli su skoro svi adapteri koje sam imao. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |||||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
pesimisti kraće žive ![]() Citiraj:
dobra slika ![]() Citiraj:
![]() Dečki moji, ja sam također čekao adaptere 3 tjedna kaj me je užasno nerviralo, a CPU mi je došao za 6 dana iz DE, ja sam bio spreman i platiti 50 kn, jer mi se nije dalo čekati. To kaj je nekima dnevni budžet 30 kn pa misle da je to puno novaca, NMP. Citiraj:
![]() Citiraj:
Ja sa svojim setupom mogu na 4.45 GHz, iako su temp pre visoke za svaki dan Citiraj:
![]() Iako ne razumijem čemu sad strka, kaj se ekipa napalila. Ili čekaš mjesec dana+ adaptere ili ODMAH kupiš. Je li te netko tjera da kupiš jedno i drugo? Naravno da ne... Imao sam jednog pacjenta koji me zvao i pitao je li bi mu dostavio na drugi dio grada adapter, ja reko pa do tamo i nazad potrošim preko 50 kn goriva. On meni pa meni se ne isplati ići do tebe to kupiti. LOOOOOOL Kaj dalje da pričam, poštene hrvatine ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Dosta ste nasrali o tim adapterima. Ko oće kupit od Igora za 25kn neka kupi, ko neće, neka kupi od kineza za 28 kuna i neka čeka 2 mjeseca da dođu. Svi bi sve odma, i ako može još da bude jučer. Ista stvar i ovdje i na temi o kineskim mobitelima. Znate svi u šta se upuštate + kineska nova godina traje 2 tjedna (iz siječnja u veljaču). Stoga prekinite ovu nepotrebnu raspravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
ja sam ga uzeo od ospaljenog za 25kn.Gle puno je i nije puno. Kada izracunas koliko dugo treba cekati od nekoga iz vana i ostale zajebancije bolje onda dati 25-30kn i rijesis se muke.Cak kolega sipe mi se ponudio dati ih besplatno kada mu dođu ali bilo mi je dugo cekati pa sam ovako uzeo.I bolje da sam uzeo od ospaljenog nego od nekog kineza za isti novac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
strasnog cekanja muke ti issove svi imate po 7 kompjutera doma, isto mala dica kad in starci obecadu auto na baterje za rodjendan koji je za 10 dana. ja narucio i zaboravi na to, postar donosi vicen mu nista ne potpisujen nema me doma! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |