Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.06.2016., 03:56   #781
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
E moj LeBonBon :/
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 03:57   #782
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
E moj LeBonBon :/
Ima jos jednu cetvrtinu da ostane ziv. Nakon ovakve tekme se vise nece povratit...
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.06.2016., 04:13   #783
vorda22
Guest

nekaj ovdje jeeeeebeno ne stima

Lebron uopce ne igra obranu, Lue vadi Irvinga i Lovea 7 minita do kraja
  Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 04:23   #784
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Šta lebron radi koji k......
Toorop je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 04:25   #785
vorda22
Guest

ja ne znam, ali lik hoda po terenu, dribla loptu uspravnog tijela, ne kuzi uopce kad je sam i kad treba sutnut...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 04:27   #786
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

A i dalje ima tripl-dabl, 26-10-11
Staro 20.06.2016., 04:29   #787
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
ko zabije - prvak!
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 04:30   #788
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Baš haha, stislo ih sve!

Lijepi i klasični LeBron chase down block!
Staro 20.06.2016., 04:32   #789
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Kakva banana, cudno jedno, i sad Irving utrpa tricu preko ruke
rendula je online   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 04:36   #790
vorda22
Guest

BOOM!!!

Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.06.2016., 04:36   #791
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
bogami...
Toorop je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 04:37   #792
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
ggwp.
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 04:38   #793
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

GG CLE!
Staro 20.06.2016., 04:39   #794
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
cestitke cavsima.

zasluzena titula.
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 06:48   #795
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
dobra tekma je bila
ova trica kyria i blokada jamesa pred kraj prelomile tekmu
da green nije bio onako odlicno igrao, (jel imao 5-5 za tricu na prvom poluvremenu?), cavsi bi rijesili tekmu davno prije
clay i steph jako losi
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 07:10   #796
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Meni je sportklub šteko kao blesav, pa sam gledao par minuta i otišao spavat.

Čestitam Vorda, dok ne pogledm snimku neću drugo ništa reći.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 07:30   #797
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Uf. Cestitke Cavsima.Napeta tekma, odlicni Irving, fantasticni James.

Podbacili Curry i Klay, jedino Green na razini kod GSWa.

Forsirali sut, Curry promasio tri trice u zadnjih cca minutu.
Staro 20.06.2016., 07:43   #798
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Čestitam Vorda, dok ne pogledm snimku neću drugo ništa reći.
Potpis
Staro 20.06.2016., 08:26   #799
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Pa u tekmi ćete vidjeti par stvari:
- triple double jamesa u G7 finala, skoro sve je u Cavsima išlo preko njega - respekt
- Kyrie u clutchu odlučio 3 od 4 utakmice za cavse (i ni jedna glas za mvp-a - hmmmm
- kriminalno loš Curry (i GSW općenito), najveće razočaranje igrom MVP-a u finalu još od Jamesa 2011

Sve skupa mislim da se potvrdilo ono što sam pričao tokom sezone - da GSW ne bi smio loviti rekord po svaku cijenu. Hoćeš nećeš, potrošili su se i to se vidlo sad na kraju sezone. Tko će im sad priznati najbolju sezonu ikad kad su sjebali u najvažnijem trenutku?

Ko što su se Cavsi mučili s ozljedama prošle godine, tako su sad ratnici ostali bez Boguta, a Iggy i Curry igrali ozlijeđeni. Nije isprika, ali je tako.
Cavsi su se bome dobro pripremili, a i LeBronovi sidekickovi su dali dobar doprinos, Love i Irving kroz playoff, Irving i u finalu. Tvrdio sam cijelo vrijeme da su i Irving i Love dobri igrači, samo da igra Cavsa nije dobro posložena. Sad se potvrdilo igrom u playoffu, u ovoj seriji Irving je bio LeBronu više nego što je Pippen bio Jordanu.
Staro 20.06.2016., 08:31   #800
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Sve skupa mislim da se potvrdilo ono što sam pričao tokom sezone - da GSW ne bi smio loviti rekord po svaku cijenu. Hoćeš nećeš, potrošili su se i to se vidlo sad na kraju sezone. Tko će im sad priznati najbolju sezonu ikad kad su sjebali u najvažnijem trenutku?
Vrati se nekoliko stranica unatrag i pogledaj šta je rekao MJ,linkao si: Djabe vam to momci ako ne osvojite prsten
Staro 20.06.2016., 08:35   #801
vorda22
Guest

tocno tako. a sad i ovaj pokusaj umanjivanja vaznosto jamesa jer su irving i ostatak dali doprinos? tuzan je dan za lebron hejtere, i od sada, dok su prije mozda i imali neke argumente, samo ispadaju smijesni

apsolutno svi u clevelandu osim lebrona u obrani su odigrali odlicno ali i takav, los u obrani i pomalo rezerviran i spor u napadu je ostvario triple double. lijepo od njega sto nije htio pokupiti sve zasluge

Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 08:44   #802
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Vrati se nekoliko stranica unatrag i pogledaj šta je rekao MJ,linkao si: Djabe vam to momci ako ne osvojite prsten
Yep, apsolutno se slažem
Trubio sam pola godine da zajebu rekord. Bullsi nisu ganajli takve rekorde, jednsoatvno sdu se dopgodili kao posljedica kvalitete.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
tocno tako. a sad i ovaj pokusaj umanjivanja vaznosto jamesa jer su irving i ostatak dali doprinos? tuzan je dan za lebron hejtere, i od sada, dok su prije mozda i imali neke argumente, samo ispadaju smijesni
Nema umanjivanja važnosti, odigrao je James vrhunski. Ali itekako je imao pomoć, pogotovo od Irvinga koji je igrao fantastičan clutch cijelu seriju, to mu se ne može osporiti.

BTW, nisam toliko LBJ hejter koliko hejtam fanboje LBJ-a

Citiraj:
apsolutno svi u clevelandu osim lebrona u obrani su odigrali odlicno ali i takav, los u obrani i pomalo rezerviran i spor u napadu je ostvario triple double. lijepo od njega sto nije htio pokupiti sve zasluge
Osporavana Ljubav je odigrao izvrsnu obranu na Curryu noćas

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 20.06.2016. u 09:55.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 10:23   #803
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Osporavana Ljubav je odigrao izvrsnu obranu na Curryu noćas
Je, bas me iznenadio, odlicno ga je pokrivao na trici. A i Curry je chokeao i usrao se ko grlica u vise situacija
rendula je online   Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 10:49   #804
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

zadnjih minutu i pol je GSW odigrao tolko nonsalantano, ko da su imali jos cijelu cetvrtinu za nadoknaditi zaostatak. Irvingova zadnja trica i ona nebeska blokada LBJ-a su stvarno unistili GSW. nije mi zao kaj sam gledao live i kaj sad mjesecarim na poslu, dugo nije bilo ovak napete tekme. rekli su komentatori tijekom q4 da je bilo 20 izjednacenja i 15 promjena vodstva, ne znam podatke s kraja tekme, al ono, kosarka koju je gust gledati.
Staro 20.06.2016., 10:59   #805
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Je, bas me iznenadio, odlicno ga je pokrivao na trici. A i Curry je chokeao i usrao se ko grlica u vise situacija
Tvrdim cijelo vrijeme da su Love i irving dobri igrači. Nisu idealni ali dobri su. Trebalo je samo vremena da se sve posloži, s time da je LeBron sebe prilagodio drugima koliko god je mogao, da bi momčad funkcionirala.

Curry je začokao totalno. Otkad se vratio nakon ozljede nije u dobroj formi. U zadnja tri poraza je uzimao jednak broj šuteva kao u sezoni, ali nije ulazilo kad je trebalo. A trebao je i više preuzimati odgovornost. Premalo je ulazio u reket jer su ga dobro blokirali, trice još kak tak.

Ništa strašno, desilo se i LeBronu da začoka finale

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
zadnjih minutu i pol je GSW odigrao tolko nonsalantano, ko da su imali jos cijelu cetvrtinu za nadoknaditi zaostatak. Irvingova zadnja trica i ona nebeska blokada LBJ-a su stvarno unistili GSW. nije mi zao kaj sam gledao live i kaj sad mjesecarim na poslu, dugo nije bilo ovak napete tekme. rekli su komentatori tijekom q4 da je bilo 20 izjednacenja i 15 promjena vodstva, ne znam podatke s kraja tekme, al ono, kosarka koju je gust gledati.
U par navarata je GSW vodio 7 razlike, ali nisu se uspjeli odlijepiti.
Mislim da im se i u prošloj ili pretprošloj tekmi dogodilo da nisu u zadnje 4 minute postigli ni koš, ili samo jedan. Totalni momčadski choke

No pokazalo se i da Green ipak nije the man za GSW. Pružio izvrsnu partiju, ali ne die bez Curryevog doprinosa.

Iako - ključni trenutak serije po meni je bio Greenova krivica - hvatanje Lebrona za jaja. Tu je krenulo nizbrdo za GSW.

Ovo bi moglo idućih par godina biti dobro rivalstvo, ako se LBJ nije previše potrošio.

Samo se nadam da se neće dogoditi dvije stvari:
- neki novi the Decision
- dolazak KD-a u GSW (mislim da će ostati u OKC, mada bi ga sad GSW mogao mamiti)

Ovakav FA mogao bi i dodatno razrijediti kvalitetu lige
Staro 20.06.2016., 11:01   #806
vorda22
Guest

Curry je exposed kao indijanac cija igra nije sustainable. To tvrdim vec godinama.

Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 11:07   #807
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Kojim godinama to tvrdiš kad je čovjek u žiži javosti tek drugu godinu?
To si tvrdio i prošle kad su se oni tek pojavili u ozbiljnim pričama (i to kao outsideri), pa je ove odigrao još bolju, nevjerojatnu sezonu, možda i najbolju pojedinačnu ikad.

Choke u jednom finalu nije mjerilo, kao što nije bio ni LeBronu, jel. Pogotovo uzmemo li ozljedu u obzir.
Curry ima 28 godina, mogao bi na visokoj razini odigrati još par godina, pa ćemo onda suditi jel mu igra bila sustainable.
Staro 20.06.2016., 11:08   #808
vorda22
Guest

dve godine. s paljenjem indijanskih trica ne mozes nista postici kad je frka tekma. pa koliko su ih samo ispalili da su bile airballcine samo takve

Reply With Quote
Staro 20.06.2016., 11:10   #809
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

svi znamo da GSW osim Boguta nema klasicnog centra. jucer su 3 visoka igraca (Ezeli, Varejao i Speights) ukupno odigrali 19 minuta, postigli 5 koseva i skupili 2 skoka.

dakle ponavljam, 3 centra (iako ne igraju klasicne centre pa ih je bolje jednostavno nazvati visokim igracima) su imala 2 skoka.

iako mi je Varejao oduvijek drag igrac, on je sinoc bio beskoristan apsolutno u svim segmentima igre, osim u blokovima, odnosno u stvaranju prostora suterima. nije nikakvo cudo da je GSW sinoc izgubio, kao sto nije cudo da je CLE prosle sezone izgubio. kao sto se lani vidjelo kolko fale Love i Irving, po meni je jako jako veliki hendikep GSW-u bio izostanak Boguta. naravno, losa suterska vecer za Currya i Klaya (6/24 za tricu), fenomenalna predstava Kraljice (koju vise nije u redu tak zvati, evo vorda ponovno ga zovem Kralj ) i CLE zasluzeno postala prva ekipa koja je u finalu nadoknadila zaostatak 1:3.

ono sto sam rekao prije koji tjedan dana, Varejao tankao maksimalno jer mu je svejedno, dobiva prsten u svakom slucaju jer je igrao na pocetku sezone za CLE sprasit ce ga iz kluba 100%, nadam se da odlazi igrat u Mianmarsku 8. ligu pa nek tam radi blokove za lokalnog sutera
Staro 20.06.2016., 11:16   #810
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Demantirali su to protiv OKC-a. Okrenuli seriju upravo ispaljivanjem trica.
Niej čak ni protiv Cavsa puno zeznuo s tricama, veći je problem što je premalo ulazio u reket i asistirao. Noćas samo 4 puta pokušao iz reketa.

Tu je Bogut falio u reketu, kao i u obrani, mislim da ga ljudi često podcjenjuju. Iako GSW uglavnom protivnike razbija small ballom, Bogut je važan kotačić u njihovoj igri. I nemaju pravu zamjenu za njega.

GSW se treba riješiti Barnesa, Varejaoa i dofurati jednog solidnog centra.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno