|
![]() |
#781 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Nije me iznenadila odgoda, nije me ni razočarala... Čekao bih i do kraja godine ako treba, samo da dobijem kvalitetan gotov proizvod, a ne da čekam još 17 patcheva da donekle funkcionira.
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#785 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam rekao da je nova igra, nego je više utrošeno da je optimiziraju za PC. Nije čisti port. Ništa ne tvrdim, to su samo informacije koje su kružile uokolo, a i imaju nekog smisla. Običan port bi izašao brzo nakon PS3 ili PS4 verzije. Da netko iz Rockstara kaže točno što rade, onda bi znali. Ovako možemo samo nagađati...
![]() |
#787 | |
Premium
|
Citiraj:
GTA4 je na PC-u izašao 7 mjeseci nakon što je izašao na konzolama. Je li onda po toj tvojoj bizarnoj logici GTA4 prljavi port, čisti port, neobičan port ili običan port? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Honest advice. ![]() Čovjek je jasno rekao sve. Znamo kakav je GTA IV bio, te koliko mu je patcheva trebalo da dođe na svoje. Upravo zbog toga se nadamo da će GTA V biti pametnije odrađen, što u biti govore i specifikacije koje su izdali za igricu. I kao što Iv@n kaže, ništa nije potvrđeno, možemo samo nagađati i nadati se najboljemu.
![]() |
![]() |
#789 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja uopće ne sumnjam kad stisnem gas do daske da će se texture "malo" sporije učitavat kao i u svakom GTA do sada ![]() Jedini sandbox tip igre di mi brza vožnja nije usporila "kramp" (koji je svaki put bio u okvirima ili iznad preporučenog hardwera), je neki Need For Shit s golemom mapom grada i opcijama di sam biraš misije po mapi (tzv. nelinearnost ![]() Doduše to je bio arkadni tip igre za vožnju (simulacija bi bija nerealno dobar kompliment za NFS serijal), pa bi trzanje radi takvih stvari značilo clean uninstall (GTA ipak nije simulacija vožnje, i zato im opraštam poneku vožnju po goloj mapi dok se zgrade/pješasci/predmeti uokolo učitavaju).
![]() |
#790 | |
Premium
|
Citiraj:
Eppur si muove! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja osim sta se borim sa lošim portovima (star komp) usput se i borim sa hardkodanim kontrolama (igram old-skul sa strelicama i tipkama okolo strelica + numerički dio tipkovnice) pa tako muku mučim i s tim...hrpa igara neda bindat enter ili delete a evo npr ovi zadnji metal gear solid neda bindat nijednu numeričku tipku xD (uz to sta neda bindat enter lol). Nakon svega toga čovjek se upita dal je dotična igra rađena za pc jer kuzim igru za konzolu nemoze ni imat milion tipki al pc moze a oni nedaju ili ko u npr far cry 3 treba editirat fajl da bi moga bindat enter za npr "use" funkciju. Ono, ako developeri trose nezz par godina za razvit igru zar nemogu potrosit 10 minuta na to?? ps; da, jesam kromanjonac i neznam igrat na w,a,s,d i ostalim tipkama ![]() ps2; vidim da mi je komp taman na minimumu zahtjeva xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Split resist itself!
|
Možda će bit malo rezanja detalja na 23" monitoru alene, doduše čisto sumnjam da će te to smetat ![]() Meni više bacaš na livaju sa forsiranjem strelica nego na kromanjonca ![]()
![]() |
#793 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Split resist itself!
|
Ma podaviću ti svu onu perad na "vodopadu" i u Slapa je pojist ![]() CJ is hungry & its back bitches ![]() https://www.youtube.com/watch?v=pjHOvOx5rTU
![]() |
#795 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Posto je GTA modderska zajednica poprilicno ogromna i ima entuzijasticnih moddera,samo zato se radujem PC verziji. Mogu samo zamisliti kako ce ovo na PC-ju biti,puno veci count NPC-jeva,bolji efekti,vise automobila uff |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Jos samo fali OVO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Zadnje izmijenjeno od: nikve. 17.01.2015. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ako nekom treba voucher na green man gamingu, -23% ![]() Your Order Grand Theft Auto V PC Download | This is a Other DRM game more info Release date: March 24, 2015 Key: 59.99 € 23% OFF Voucher SAVE23-PEROFF-MOSANT − 13.79 € Total paid 46.20 €
![]() |
#802 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
Btw moja steam grupa gdje svi spremno čekamo GTA 5 ![]() http://steamcommunity.com/groups/legegta5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ke GTA vani? ![]() Here are the ten top selling titles on Steam for the week as reported by Valve: 1.Grand Theft Auto V
![]() |
#807 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Naravno da je preorder, što drugo.. Nego, oni nisu normalni. Preorder košta 60 eura, pa koliko će koštat kada izađe? Zar nisu Steam igre (i slični servisi) trebale poslužiti za nas gamere da cijenom budu puno puno povoljnije od fizičkih izdanja? Ipak nemaju troškova izrade CD-a, kutije i sličnih stvari? Ovako nove igre koštaju preko 400kn, đizus.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Ovaj preorder donosi samo SP/MP in-game $$$ bonus i igra ce ti bit preloadana (skinuta) par dana prije izlaska, tako da mozes krenit igrat cim je izdaju ![]() Citiraj:
Citiraj:
Why Are Digital Games So Expensive? WHY ARE TRIPLE A GAMES SO BLOODY EXPENSIVE? Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 02.02.2015. u 17:18. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |