|
![]() |
#781 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
http://www.links.hr/?naziv=ventilato...kl=050.908.237 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Zar Zalmanov koncept ništa ne valja (osim što je 2X jeftiniji i traži manje prostora)? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
|
Kažu ljudi da bučan je i kada misli da tiho radi, a to mi se kao noise freak personi pomalo gadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Samo taj lian li vuče u sebe zrak, a zalman puše od sebe prema grafi. Iako možda je moguće otvorit kutiju i okrenut vent na tom lianliu. Probat ću potražit di mi je to, pa kažem iz prve ruke. EDIT: Da, može se rastavit i okrenut vent, koji je 14cm
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 28.10.2012. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Tražim 60mmx25mm vent. Najtiša moguća solucija a da "vuče" oko 24-25 cfm. Ne mora biti dostupan u HR....ebay is my friend ![]() Za sada razmišljam o Papstu 612NN...ali po netu nisam našao previše informacija novijeg datuma što se tiče 60mm ventova, a da imaju toliki protok zraka. Tako da pretpostavljam da ima konkurentnih ventova napravljenih u zadnjih 5-6 godina. Svrha venta: zamjena stock venta za heatsinku MACa G4 quicksilver. EDIT: zaboravio, konektor na matičnoj za cpu vent je 2-pin |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
ARCTIC COOLING F14 jel ih tko uspio isprobati, kakvi su? Steta sto nisu PWM model. Zadnje izmijenjeno od: veve. 18.11.2012. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
ISPRICAVAM SE EDIT: Ovako zanima me trebao bih uzeti 3 ventilatora 12 mm za kuciste da vuce van toplinu. Jedan bi isao na graficku posto imam 4850 sa accelero s1 rev2 jedan na vrh kucista i treci ispod napajanja.I mozda bi jos jedan uzeo da stavim na ac freezer 7 pro. Mislim od prilike izdvojiti max oko 50kn za jedan ventilator. Nije mi bitno dali je on glasan bitno da dobro hladi Zadnje izmijenjeno od: legija. 18.11.2012. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Imas temu za to, ne idi u offtopic.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
|
Nisam doma dosutra afternoon, pa nemrem da te informirišem, ali skužaj da je to Arctic, a Arctic ventovi ne troše, nego štede struju. Oba rade na 7V (kao i svi ostali non-PWM ventovi u mom predivnom kućištu) i ne čuju se uopšte. Na full speed ih nisam ni probavao, jer fakat nema potrebe za tim dok A4 papir levitira iznad njih. Izgledaju predivno, ali nisu od kamena, pa budi gentle da ih ne potrgaš. Kod mene su priheftani za kejs with rubber screws, pa ne znam kako reaguju na classic šarafe i da li tako prišarafljeni delaju vibracije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
|
Feniks kompjuteri Ja za kejs fanove volim dasumi 3pin FTW, jerbo izuzev za mountažu na CPU ladnjak, fakat mislim da nema potrebe nabavljati PWM fanove, a i tad nema potrebe ako je fan dobar kvalitet i ako matična ume da reguliše broj njegovih obrtaja u minuti po vlastitom nahođenju. Ukratko, ne. Prvo treba izabrati kvalitet, a tek onda voditi računa o tom jeli PWM i SFWWM. Koji kejs poseduješ, koliko si škrt i koji su ti modeli zapeli za oko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Dobro onda, koji su fanovi kvalitetni, a koje treba izbjegavati? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
i htio, al ukratko, pises gluposti. Svaki bolji a i losiji vent postoji i u PWM verziji. Izuzev GT-a i nema razloga zasto da neuzme pwm ventove i za procesor ali i za kuciste. Maticne lakse barataju s pwm ventovima i lakse je podesit njihov rad. Prednost pwm ventova je ta da se vrte kad treba i obrnuto. I nema tlake s rucnim podesavanjem ventova i okretanjem potenciometra kad se igra il gledaju filmovi.
![]() |
![]() |
#803 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Onako kako tebi paše ![]() Ovisi kakve su ti temperature. Probaj stavit na silent il tako nešto pa vidi, ako se ništa nepregrijava ostavi na silent.
![]() |
#804 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
najjeftiniji gumeni su ti na ebayu. pwm ventovi. Ako ti trebaju uzmi ih ali računaj da su i skuplji nego obični. Ja ih nikad ne uzimam jer svoje ventove uvijek držim na maximumu. Imam ih dosta ...što od onih najjeftinijih kineskih do ovih normalnijih cijena. Svi rade ono za što su namjenjeni već godinama neovisno o proizvođaču i cijeni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Evo ovako!! Imam ponuđeno full on, automatic i manual. Za manual mogu podešavat razinu vrtnje ventilatora (od 1-9). Dok za automatic mogu podešavat razinu i nekakvu granicu temeprature za cpu. Šta i preporučili ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Za početak stavi manual i razinu vrtnje 5. Pa malo prati temperature da vidiš da li je to ok. Mislim sve je bolje od full vrtnje, a i zahladilo je pa bi ta razina trebala biti ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pozdrav ekipa meni treba isto jedan cooler za moj komp,pozeljno da je sto tisi,cijena oko 300kn? Edit:Samo da napomenem,ne mislim clockat proc... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|