|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#784 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ma, teško da itko može pogodit skupinu. Idealno bi bilo jedan atraktivni suparnik i dva sn kojima se može igrati. No i u drugoj skupini ima klubova s kojima DInamo teško može igrati (Milan, Valencia, Šahtar...) Mamić si je na anteni zaželio Bayern, Benficu i Basel, nije ni to loše ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 24.08.2011. u 12:15. |
|
![]() |
![]() |
#786 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Vidim nije dosta sto ce se LP igrat u Zagrebu, sad bi jos i da se prođe skupina, s jucerasnjom igrom to je malo preoptimisticno ![]()
#787 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako dođe Džo Šimunić u Dinamo, tučemo Barcu sa tri komada ![]() Realno, teško ćemo i Bayerna tući - samo da stave Riberyja i Robbena - mi smo prženi ko pomfri. To što bi nam njih dvojica učinili, to su strahi.
#788 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#789 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
dobro jučer su popili,ali to se dogodi i puno skupljim ekipama kako sam samo gubio živce a suca sam vrijeđao kako kaže šimić,treba zaboravit i idemo dalje bez euforija tipa balkanska barcelona Zadnje izmijenjeno od: prt scr. 24.08.2011. u 12:33. |
|
![]() |
![]() |
#790 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma kaj god. Dinamo u finalu protiv Barce. Barca će naravno dobiti na penale. ![]() @prt scr..da ostali iz prve jakosne skupine smrde... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
sinoc sam i ja mogao odigrati 45 min umjesto rukavine i onog panja krstanovica |
|
![]() |
![]() |
#792 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Olympiakos i Fenerbahče već da, to bi mogli dobit. Tu bih još ubrojio i Valenciu od "jačih".
![]() |
#793 |
Premium
|
Kao što rekoh, vrlo upitno. Dinamo mora održati nivo igre od prije tjedan dana i to kroz svih 6 utakmica, pa ako nešto upiknemo - super. Ako ne, jbg, to je realnost i mislim da ne bi trebali imati nikakva očekivanja. Uspjeh kaj već jesmo u LP
#794 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
upišu 2 pobjede od nekog luzera,koji neriješeni i prolaze,ponekad u grupi netreba puno bodova za prolazak |
|
![]() |
![]() |
#796 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#797 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#798 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Da je u nogometu sve crno-bijelo mi nikad ne bi bili treći na SP-u i timovi koji imaju manji koeficijent na kladionici bi uvijek pobjeđivali! Dinamo kao i svaki drugi tim ima šansu dobiti najbolji klub u Europi te ima šansu izgubiti od najgoreg kluba u Europi. To kaj su veće šanse da ne uspijemo proći dalje ne znači da ne možemo! |
|
![]() |
#801 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
I ja bi barcu zbog gledatelja, i zbog igraca...mislim taj osjecaj otici tamo igrat je vjerovatno neopisiv. A ovaj razlog zbog splita je toliko glup da to svijet nije vidio...bas sam raspravljao sa frendom da ce sad biti prepucavanja na toj relaciji.. jbt kao 12-togodisnjaci. |
![]() |
![]() |
#802 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako dobijemo Barcu, dobit ćemo ju džabe, i to prvi sastav. Samo dokazivanje how low can you go.
![]() |
#803 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Serete bezveze. Ušli smo u skupine Lige Seljaka. Ej?! Ma boli me savršeno kita ako nas natovare kao zadnje kante, ali igramo sa najmoćnijim klubovima na kugli zemaljskoj. Crknite klošari i vucibatine ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dizel, bice jos fapova i zaba. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#805 | |||
Istrian Lifestyle
|
Citiraj:
a to pozitivna tocka ![]() iskreno,imao sam priliku igrati protiv dinama u vrijeme kranjcara,dudua,pranjica & co. jednog ljeta u medulinu dok su bili na pripremama ali onda je taj isti krstanovic vjerojatno negdje cijepao drva ,a nemam bas neka poznanstva da bih tamo igrao pa sam se prebacio na COD i cigare ![]() Citiraj:
![]() pise ti u profilu ![]() drzim fige da se usklisu zelje Vas pravih dinamovaca Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
|
Nije važno sudjelovati, važno je pobijediti. Ostaviti neki trag. Mislim koja je poanta sudjelovanja ako će nas trpati? Za klub je to samo sramota. Kamo se guraš ako nisi dorastao. Pustimo na stranu kaj se neki nisu plasirali. Bad luck. Sada već kad smo se plasirali, kupiti pojačanja i napraviti nered u Ligi Prvaka.
#808 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
#810 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj: