|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
pa mozes ti i "igrat RL" i GW nemoras visit 12 sati na dan, na kompu nije to WoW i ne placas nista mjesecno, ali ok nema veze zabavi se sa 600kn ![]() btw koliko vrijedi acc, ima PvE : Ele , Monk , War , Ranger , war ima FoW armor, account je star trenutno 21 mjesec, likovi imaju 15k armore i dosta elite skilova, i skoro rank 10 negdje 7k+ fame atm. ne prodajem ali me cisto zanima. i skoro svi otkljucani skilovi u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ne isplati se prodavati GW akaunt...toliko vremena provedeno pa prodati za nesto sitno para...moje misljenje je NE a to koliko kosta...eko ce ti reci 100kn a netko 1000kn...ovisi od lika do lika...moje je da je neprocjenjiv svaki akaunt ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajmo nabrojite neke HR guilde da znam koje da trazim. ![]() EDIT: + Jel postoji uopće GW Nightfall cinematic(NE in-game) trailer, i gdje se moze pogledati, moze link? pls Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 12.03.2007. u 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Guest
|
mene igra neš previše uzela u posljednje vrijeme, igram i po 4-5h na dan, razmišljam o prodaji accounta ![]() skroz dobra igra al tolko igrat... ne. prie neki dan sam čak i sanjo neš o gwu ne sjećam se kaj al ono fakat ![]() ![]() jednostavno ne želim si dopustit tolko brijat na j.ebenu igru... |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
|
evo ti linkovi: ftp://ftp.guildwars.com/movies/night...ler3-hires.zip ftp://ftp.guildwars.com/movies/night...iler2hires.zip ftp://ftp.guildwars.com/movies/gwn-i...inematic01.zip to su oficijalni traileri za NF...drugo ne postoji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Premium
|
Citiraj:
ako oces u guild...kontaktiraj me u igri in game name: M A R A B U S 100% HR guild, ima nas 51 trenutno, lideri HR aliance kontaktiraj me ako hoces |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Hvala na pozivu,tek se privikavam na rpg,malo promjene nakon godina FPS,sve u svemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Universal TooL
|
@ M A R A B U S Cim Grom The Brutala natjeram do titla Legendary Defender of Ascalon stizem u Guildi ili barem neka Allianca. ![]() Aj sam reci jel ste u allianci sa Kurzicksima ili Luxonima( ako sam uopće dobro postavio pitanje)? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Premium
|
Citiraj:
ako vec nisam spomenio, s nama e u alianci jos 8 Hrv atskih guildova (mi smo isto 100% Hrvatski guild) ne moras ti imati nekakvi posebni title, ili biti neki posebni lvl da bi mogao uci u nas guild samo mi se javi u igri i ja te pozovem pa ti nastavi dalje ganjati titulu Defender of Ascalon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
5 sati :confused: meni je bio gust samo urgoz's warren igrat, a za ovo ostalo nisam imo tolko vremena, samo sam iso da vidim kak to izgleda, u DoA izadjem van sytigan veil i onda doleti 34903498433448712340 minionsa i owna me ![]() btw novosti vezane uz GW 2! http://www.guildwarsguru.com/forum/s...62#post2648062 |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Premium
|
Citiraj:
nismo mi krivi sto ima dosta pocetnika u nasem guildu pa decki/cure pitaju sto ne znaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Guest
|
prodajem svoj gw account... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=64766 |
![]() |
![]() |
#805 |
Guest
|
heh baš sad razmišljam... žao mi al odlučio sam ![]() i to znate kad, lol.... planiram ja kaj ću bit i radit kad kupim nightfal.. ja reko dervish i tako gledam po gwwikiju o svom scytheu kaj sam ga kupio unaprijed i gledam kak da ga poboljšam nadograim grizem nokte i tako pol sata i odjednom stadoh i gorane pa šta ti to radiš ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
http://www.gamespot.com/pc/rpg/guild...&mode=previews detaljnije o Eye Of The North, koji nece biti standalone igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Guest
|
jes ti prodo account? os se vracat guild warsu? |
![]() |
![]() |
#810 |
Universal TooL
|
Ovo morate procitati ( barem prve dvije stranice): http://www.guild-hall.net/forum/showthread.php?t=17992 Na kraju je tema dobila i sticky. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|