|
![]() |
#782 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozz, vidim kako preporučate ASUS K53Z-SX012 laptop. Prijatelj me pitao danas koji laptop uzeti do max 3500 kn, a da je nekako najbolji za tu cijenu. Koliko vidim na ovom popisu mi se čini sasvim ok, a i ovdje piše da je Llano i ima 4 jezgre? Laptop je za općenitu upotrebu, office, surf, možda poneka nezahtjevna igra i tako to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
zanima me je li bolja kupnja ovog laptopa http://www.svijet-medija.hr/p/IdeaPa...-316668/35430/ ili asusa iz posta prije |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dvoumim se između dva Asus-a, K53SC i K53Z. Prvi me privlači zbog aluminijskog kučišta i plave boje, a drugi najviše zbog jače grafike (iako ću igrat samo prastare naslove poput nfsu2, most wanted ili max payne).
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
U pentalemi sam ![]() 1. DELL Inspiron N7110 (Links) 2. TOSHIBA Satellite C670-149 (Links) 3. LENOVO G770G (Links) 4. ASUS K73E-TY247 (Links) 5. HP 4730s (Links) Ljenovo ima najjači procesor, u smislu sta ima HT i 1 MB keša više itd. (totalno nebitno, al ono)... Cijene su svima skoro identične. Ne bavim se tržištem laptopa često pa neznam koji je proizvođač više cijenjen od drugih. Vaše mišljenje o kvaliteti gore navedenih proizvodjača/modela, i kojeg bi osobno odabrali ? ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 07.12.2011. u 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
znaci gledam neki laptop, prevrtio sam dosta zadnjih stranica i pregledao malo sta se nudi.. ne svidjaju mi se laptopi u bojama, pa mi je tako asus nekako odbojan... bitno mi je da je intel b9xx ili i3 i da ima neku graficku, po mogucnosti sto kvalitetnije izrade...toshibe su mi opcenito koma, tako da odpadaju iz igre... kakvi su zanimljivi prijedlozi? i ajmo rec da mi jamstvo nije bitno, ako se moze dokupit ili nes.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
A AMD ne dolazi u obzir? Jer ovaj Lenovo mi se čini idealan za to što tražiš. Procesor je više nego dobar, a odvojena grafička je odlična, kućište djelomično aluminijsko. Od ostalih bih preporučio Asusa K53SC, ali oni baš forsiraju kućište u bojama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Prijateljica traži laptop za faks do 4500 kuna. Ne bi igrala igre niti radila išta tako zahtjevnije, a uvjeti su: 15.6" ekran, kamera, bluetooth i čitač kartica. Ako ima bijeli- to bi isto bilo super. Kako gledam ove preporuke, smatram da joj laptop za 4500 kuna ne treba. Ali, kakva je ona, mislim da bi puno jeftiniji laptop smatrala nekvalitetnim ![]() Uglavnom, zanima me onda koji bi bio best buy za to do kojih 4000 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Hvala vam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav, malo čitam ovu tematiku vezanu za kupnju laptopa jer i sam trebam kupiti laptop za sebe i nikako da nađem nešto za što bih se odlučio zato, Vas molim za pomoć. Naime, kupio bih laptop do 4.000 (+-300 kn) nije problem ali meni treba laptop za tu cijenu, gdje ću dobiti maximalnu jačinu i kvalitetu. Postoji li takvo što? |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
|
Onda ovakvo nešto uz produljenje jamstva bi bilo dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Molim vas preporuku za laptop sa sljedećom namjenom: - primarno za knjigovodstvo (pretpostavljam da je requirement brzo računanje i/ili pisanje/čitanje većeg broja zapisa prednost) - tu i tamo bi se mogao koristiti za Civilization V (ono što je navedeno kao minimum system requirements je - Video: 256 MB ATI HD2600 XT or better, 256 MB nVidia 7900 GS or better, or Core i3 or better intergrated graphics) - Prednost dajem ozbiljnom izgledu (znači bolje da nije u boji, eventualno bijeli), ali to nije nužno (bijela recimo dolazi u obzir) Da li taj Asus K53SC koji spominjete gore spada u te kategorije? Možda bi neki drugi laptop bio preporučljiviji? Možda nešto jeftinije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Acer je poznat po lošoj kvaliteti i voli crkavati taman kad prođe tvornička garancija. Zato predlažemo produženje garancije na 3g. (cca. 400kn). Predloženi Acer je jači, a ti vidi što ćeš uzeti.
![]() |
#805 |
Banned
|
A šta kažete na ovo? http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=010600527 |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ti nije pretjerano bitna grafa obzirom da se radi o integrirki, uzimaj. Inače, drugdje je jeftiniji (pazi, ima i slabija verzija sa 3Gb rama i 320Gb harda). http://www.nabava.net/trazilica.php?...Inspiron+N7110
![]() |
#807 |
Banned
|
Da primjetio sam da ima i slabijih verzija, bitna mi je konfiguracija da imam sve što laptop može imati do maksimalne konfiguracije i kvalitete za te novce jer ako ne mogu gledati HD rezoluciju onda mi je slab. Samo nije mi jasna razlika uprocesoru i3 i B950. Zadnje izmijenjeno od: dj_Dejan. 09.12.2011. u 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
|
Radije bih onda ovog Asusa, ako bi već slabiji procesor. Ima aluminijsko kućište, 2g. jamstva i solidnu grafičku. Procesor bi mogao biti i jači, ali nije loš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
|
Od oka nekih 20ak % slabije performanse, ali nije nešto što ćeš prečesto osjetiti ako se ne baviš nečim što jako opterećuje procesor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|