|
![]() |
#781 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
ovako je to izgledalo na terenu http://www.youtube.com/watch?v=RlJUSx8orcA&feature=player_embedded#! vs http://www.youtube.com/watch?v=4vi9ZdJnDUE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Na kraju ispada da je ozljeda Ballacka najbolja stvar sta se dogodila Svabama, Švajni i Esut Mözil (Ćosiću legendo) su dobili puno vise prilike i prostora da pokazu sta znaju i to maximalno iskoristavaju. Definitivno repka koja je najvise pokazala do sada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Još jedan dokaz da ne može svaki drkavac bit izbornik. Ko je ovom maradoni dao da vodi reprezentaciju taj je luđi od njega, lik je pun nekih praznovjernih gluposti, nosi 5 satova, posebne cipele, krunice, bog mu se malo-malo javlja u snu i govori mu da će osvojit svj. prvenstvo itd., očito je droga uzela svoje. Na prvensto vodi neke besmislene igrače tipa Veron koji ima 52 godine samo zato što mu je kućni prijatelj, i na kraju mu ovaj još prigovara zbog male minutaže, kao da može trčati više od 20-30 minuta. Nijemci su ih ladno spustili na zemlju, pogotovo onog mesija, čim dobije loptu četvorica na njemu, tako se igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
(u ovom dijelu natjecanja, barem po meni) 1-0 je nategnuta pobjeda. ali je pobjeda, vise nego si sretan jer ides dalje. 2-0 je vec pobjeda, znas tko je bolji. 3-0 je vec klasa. 4-0 je prakticki ponizenje, sramota. 5-0 i vise - potop, sve je poslo u klinac. moram reci da mi je drago, cisto jer se od njemacke nije puno ocekivalo, i kontra: od argentine i cudo-covjeka messija + maradone - sve. minimalno prolaz do polufinala, finala. e pakiraj kofere ![]() bilo bi mi drago, uz nizozemce, da njemci osvoje prvenstvo. do sada sam od njih najvise vidio, jos kad bi paragvaj danas spanjolce izbacio........ bilo bi ovo izuzetno zanimljivo prvenstvo, svako svakog tuce (cak i srbija koja je dobila njemacku, a ona ovi ubiju englesku i argentinu.....).
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
|
Svaka cast Njemackoj! Cini mi se kao da su jedini oni uspjeli preslikati klupsku igru te da svi ostali, mislim na velikane, igraju improvizirani nogomet. Kao da su oni jedini uistinu spremni za prvenstvo, a drugi se muce i muce... Njemacki duh te zimski praznici su ponajvise zasluzni za ovako nesto. No, kada pogledate da danas niti jedan od 4 Interovih Argentinaca; Zanetti, Samuel, Cambiasso i Milito nisu bili u ekipi vidi se Maradonin fail... Los golman, losa obrana, katastrofalno postavljena veza i 3 vrhunska napadaca nisu dovoljna za osvojit naslov. Na klupskom planu Spanjolci ne leze Nijemcima, viditi cemo kako ce biti sa repkama. Na kraju ce 3/4 polufinalista biti europljani.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ufffff ispadose moji favoriti. Ali sa zaslugom. Ne mogu igru drzati Messi i Tevez, dok ostali trckaraju kao na zagrijavanju pored ovakve razigrane Njemacke. Svaka im cast na ovoj igri, nadam se da ce pokupiti naslov. Samo da oni smrdljvi Španjolci ispadnu prije polufinala. Ćosić kao uvijek blebece i iritantan je jako, nadam se samo da mu finale nece pripast ![]()
![]() |
#788 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
3/4 Europe bude u finalu, a i ova 1/4 je trebala bit Gana (Afrika) da se igrao sinoć fair play. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Finale Nizozemska- Njemacka . Njemci pobjednici ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#793 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() I još da se komentira u dvoje pa Veli dodaju Srećka Bogdana, ne znam ko bi se skoncentrira na igru uz takva 2 genijalca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Banned
|
Najjači je Ćosić danas bio kad je 2-3 puta rekao 'de ža vi' (deja vu) za njemačku igru, pravi francuz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#796 | ||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
A bi videl tebe da si pošmrkal tolko lajni ko Maradona, kakav bi ti bil. Kak bi zločesta djeca rekla " pošmrkal je lajni odtud pa do Splita" on je kaj je, no nije izbornik. Šteta jer sam mislil da Argentina može bolje odigrat, al Njemci su zasluženo pobjedili. Citiraj:
![]() Nemogu ga više podnesti...kolko on igrača fula pa to je strašno, lik imenuje igrača koji na tu poziciju nije cijelu utakmicu koračil, komentira faulove tak glupo da mi dođe da stisnem MUTE, no navukel sam se na vuvuzele pa nemrem više bez njih. Stavil si bum mp3 na mob i opciju ponavljaj i deri...... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Kad se ujutro moram obavezno probudit onda stavim Ćoskana za alarm na mobitelu, jer od ove deračine nema šanse da ostanem u krevetu. http://www.youtube.com/watch?v=EK-NwUdka0I |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=5dhcyutDmFY
![]() |
![]() |
#799 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=lipZMkR3qKA Kad se samo sitin toga, a još su gori oni s FTVa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovaj Pique je retardiran ![]() A penali.. ko Dinamo prije 10 godina, kad je Ladic jednom isao pucati, jer nitko nije mogao pogodit. Mozda i Spanjolci sad fulaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
OMG koji fail spanjolaca.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Još je mogao sudit i treći kak je je ovaj golman zakačio onog. A i ovi Španjolci, koji im je bio da utrčavaju u šesnaesterac. Joj, sad vidim kak su uletili i kad je Paragvajac pucao, dobro da mu nisu izbili loptu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Sta sve paragvajci mogu fulati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
|
Barca connection strikes again ![]() Xavi -> Iniesta -> Pedro -> Villa ![]() Vidi se cijelo prvenstvo da Spanjolska mora igrati sa Villom kao srednjom spicom, Iniestom kao lijevim krilom - razigravacem, te sa desnim krilom u vidu Silve, Pedra, Navas...jer je sa Torresom i Villom kao krilom totalno impotentna. Bez toga Njemacku nece proci... Sudac: 1. Trebao je ponistiti jace utrcavanje spanjolaca kod penala Paragvaja ako je vec ponistio obrnuto 2. Ako je dosudio dvojben penal morao je iskljuciti Paragvajca jer je Villa bio sam pred golmanom 3. Ako nije ponistio utrcavanje spanjolaca prvi puta onda definitivno nije trebao manje drugi puta 4. Trebao je dosuditi cisti penal na Fabu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|