|
![]() |
#781 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#782 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ovaj bosanski komentator je spaljen totalno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
|
da, kako frajer sere po sucu, svaka druga mu je kontra suca .D ![]()
![]() |
#784 | |
Guest
|
Šteta kaj nismo zabili gol ![]() Trebao ju Dudu ranije u drugom poluvremenu, a ne jelo! http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_seeding ![]() Citiraj:
![]() ![]() Amen! |
|
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
|
Şlazem se. Ako se mene pita : Poljska Italija Hrvatska Irska
![]() |
#788 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
3:1, i jos bosna igra sa 10 igraca.........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Osobni opis - pitaj me
|
bogme, 3:2 ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
Osobni opis - pitaj me
|
i vise ne, 4:2. golova ko' u prici.
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Osobni opis - pitaj me
|
a joj.......... 5:2. uj! 6:2.
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Zato sto nedostatak pravog casnog ponasanja i odgovornosti na vrhu HNS-a, ukljucujuci Bilica, prenosi se na sve razine loptacke zbilje, te stvara sizofrene reakcije kod ljudi. Na cas su im dragi, na cas ih mrze i tako ukrug! Po tko zna koji put, opet ce razocarati, opet nigdje nece otici, ali zato ce nepotrebno jos jedna generacija u cekanju "novog mandata" rasuti sposobnosti. Na kraju, kad vidis ponasanje i odnos prema treningu, 100% izostanku trenera kao oblika autoriteta ili normativa, pa usporedba kako igraju u stranim, a kako predstavljaju vlastitu zemlju (nakon zurki/cajki/sodomiranja)... veci je prijatelj onaj koji im zeli da ne prodju, nego onaj koji navija. Dugorocno gledajuci, kazna je prikazanom nogometu pozeliti srecu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato jer smo se plasirali na euro, a to i nije baš mala stvar. Citiraj:
Vratnica koja je bila zaleđe i onaj pokušaj altintopa i što još? Cijelu tekmu? Mi smo imali jako puno prilika i sad je samo malo sreće falilo da nešto od onog uđe, trebalo je. Citiraj:
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Tako sam i ja vidio utakmicu. Očito da neki nisu gledali istu utakmicu ili samo trolaju bezveze? Ajde da smo se povukli i branili čitavih 90 minuta (ni tada ništa ne bi rekao) ali smo napadali i bilo je šansi i više nego što je na kraju u statistici. Predosjećam da će ovo biti prilično dobro EP za nas jer se na svjetsko nismo plasirali i ova generacija je ostala dužna. 7 veliko nogometno natjecanje u povijesti. Od 9. Sa ovakvom ligom, stadionima, ulaganjima u sport, nogometnim savezom, malom bazom igrača i ekonomijom - po meni ne da je veliki uspjeh, nego čudo. I još jedna stvar, nisam bio za Bilića nakon fijaska u kvalifikacijama za SP, ali mi je drago da je odradio ove dvije utakmice nego neki novi trener jer bi fekalija po novinama bilo još i više, a netko bi se okitio njegovim perjem. Za "navijače" na stadionu, eksperte po kafićima ili po raznim forumima nemam riječi - hrpe gluposti sam se naslušao zadnjih dana. Još mi je želja da Dinamo zabije taj j...ni gol u LP, pa da se konačno stišaju... Zadnje izmijenjeno od: tutix. 16.11.2011. u 02:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bio sam na tekmi sinoc. Sad sam stigao doma. ![]() Rezime: Smrzo sam se ko pi**a. Eto.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 | ||
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Na Euro smo se plasirali pukom srećom i vrlo lošom igrom Turske. Sve osim prvog mjesta u onoj kvalifikacijskoj skupini je bio podbačaj. No dobro, i sreća čini sport, pa razumijem euforiju nakon Istanbula. Ono što ne razumijem, i glavni razlog zašto sam postao sinoć je; kako igrači, stožer i neki navijači mogu slaviti 0:0 u utakmici protiv igrački i taktički vrlo loše Turske u Zagrebu? Meni je to bilo toliko loše sinoć da bi zasjenilo i pobjedu u finalu Eura (kad bi bilo moguće), a ne kvalifikacije za Euro. Pa Turska je prvih 30 min igrala bolje. Iako ne i dobro, ali bolje od nas. I to samo ide u prilog onome što tvrdim. Meni se čini da je Visage u pravu. Drugačije si to ne mogu objasniti. Citiraj:
Citiraj:
Bilo je par prilika pred kraj, ali to je bio totalni kaos. Bez glave i repa, a tako je i završilo. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
sta pricas ti?? koju si tu utakmicu gledao uopce?? pa bosna je katastrofa od ekipe,mentalno gledajuci,to nije ekipa,svatko igra za sebe.kakav panj moras biti u glavi da se prepires sa sucem do te mjere da ti da drugi zuti i ubacis ekipu u govna?! a sudac ,pa oprostio im je 2 penala,crveni pjanicu za onaj start na golmanu,dali su drugi gol iz ofsajda.. ma dobro su i prosli iskreno mi je zao bosne ali realno nemaju oni sta trazit na euru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moj osvrt na tekmu... loše, jako loše. Od defanzivne igre u prvom poluvremenu gdje se nije znalo tko pije a tko plaća, gdje su turci dolazili u zonu šuta prebrzo i prelako, Vukojević napravio tri prekršaja u utakmici, a izgubio jedno 5 lopti, pozicioniranje mu je katastrofalno, umjesto da razgrađuje, on se šetkara između igrača. Nastavljam se na Srnu koji je upropastio sve što se upropastiti dalo, opraštam onaj jedan šut iznad gola jer je bila situacija ubij me ako pucam, ali sve ostalo - užas. Perišić - wtf? Gdje je taj čovjek bio? Pranjić - wtf? Kakva su ono kretanja? Kamo? Gdje? Kome? Modrić - ok bilo je prodora i pasova, ali sve je nedorečeno. Krene, prođe jednog, doda u for nekome i umjesto da se probija dalje, on stane i gleda. Halo vrijediš 40 milijuna, izbornik ti da mjesto iza napadača, pa brate igraj. Da se mene pita, jučer su pozitivnu ocjenu zaslužili samo Vida (koji je isto imao svoje momente, ali sve u svemu pozitivan), Rakitić i Dudu, pokazalo se zašto mora igrati anonimni Dujmović umjesto Vukojevića te zašto treba baciti Modrića na lijevo krilo (za nevjerne Tome neka se sjete Izraela i mijenjanja pozicija u letu) Igra repke je bila onakva kakvu sam očekivao - nikakva. Obrana kako tako, ali prema gore bezidejno nabijanje, nelogična kretanja, valjda rezultat opuštenosti jer vodimo 3:0. Prognoziram tešku skupinu na Euru, eventualno 1-3 boda i ispadanje u prvom krugu. OSIM ako nešto bitno ne popravimo u igri jer ovo jučer je izgledalo kao da prvi put igraju skupa. p.s. mi imamo jednu prednost na euru... premorenost igrača neće biti izražena kod dosta naših (Vida, Dudu, Dujmović, lijevi bek koji god, Kranjčar...), a to se pokazalo presudnim na takvim velikim natjecanjima.
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 16.11.2011. u 08:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | ||||
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Koliko se sjecam nije li netko bio potjeran iz repke od strane Bilica kada je ulovljen na cajkama? Citiraj:
Citiraj:
![]() Prije petka i Istambula Turska je bila nogometna velesila,Hiddink kralj,Bilic i repka kurac na batini...sad je Turska losa,Hiddink tak tak a Bilic i repka opet kita... momci,najte i vi biti shizofreničari ![]()
![]() |
![]() |
#805 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() No, činjenica je da su Turci odigrali debelo ispod svojih mogućnosti, kao i naši. Spletom okolnosti, naši su se bolje snašli, no igraju katastrofalno cijele kvalifikacije. Ja navijam za naše, ali znam da oni mogu jedno 40% bolje.
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Činjenica je da je ovo i dalje ista reprezentacija koja više od 3g. nije bila odigrala korektnu utakmicu protiv solidnog protivnika, koja je propustila SP, koja se nije kvalificirala direktno na EP u najlakšoj skupini u povijesti kvalifikacija... I da nitko nije snosio odgovornost za te neuspjehe. Zato je malo nerealno očekivati da svi puše ove priče o povratku moćne Hrvatske i Bilićevom znanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
... Samo da prije odgovora pojasnim da su moji komentari u ovoj temi najcesce jednokratni i nemam namjeru sudjelovati u raspravama koje ne vode nigdje. Jos manje vrijedjati necije osjecaje i njegovu poimanje pravednosti u domacem nogometu. U najboljoj namjeri mog vidjenja stvari : Citiraj:
Mada ne volim nikakav populizam, pa tako ni onaj nogometni, ajmo svesti stvari na razinu donekle strasnog promatranja. Vodjenje reprezentacije bi trebalo nekome biti na cast. Ako je odnos prema casti iskren, onda automatski, rijec cast ima ogledalo u znacenju rijeci odgovornost! Odgovornost sportskog (pogledaj u bonton vitesko/sportski) ponasanja nalaze, ako nisi reprezentaciju doveo do rezultata, sve u redu, dao si, ili nisi dao sve od sebe, ali znas da je ostanak isto sto i tvrditi da te nema nitko zamijeniti! Kad nakon toga dajes kondicional za kondicionalom u davanja ostavke, onda se polako spustas na razinu iz koje vise nema povratka. Netko ce s pravom reci da faraon, i po meni karcinom Hr sporta, ce ionako izabrati nekog podobnog, ali ako se 2x za redom nadju ljudi od karaktera (koliko god idealisticki zvucalo) onda Markovici pred javnosti imaju sve tezi i tezi posao peglanja istine. No kad vec slicni moralni postupci spadaju u fatamorganu, onda se iskreno ponadah, da ce jedan mladji selektor Bilic, po prvi puta pokazati da se krilatica 'drugorazredni se okruzuje trecerazrednima' ovaj puta moze faraonu obiti o glavu, posebno, ako Bilic bude dosljedan i drzao se svoje rijeci. Nazalost, on je po svemu prikazanom (ako i nije bio u pocetku) potvrdio se kao poslusni vojnik liderske politike faraona. Tebi je deplasirano, meni je cisto kao suza. Ali mislim da je Hr javnost dovoljno razbacana po tom pitanju i po meni je stvar karaktera covjeka. Karakterni problem koji jasno dijeli ljude na dvije strane. Tebi je prihvatljivo zbog ushita dozivljaja zabijenog gola, meni nije, taman da ih dovede do trofeja! Ponasanje selektora i predocene reakcije, u kojima kad zabijemo gol, ponasa se euforicno kao da je osvojio Jackpot, ili skace u ruke nekome iz HNS popratne ekipe, ne izgleda mi kao zrelo baratanje strategijom vecom od puke srece! Jer to su reakcije osobe koja sebi ponovo kaze : Hvala ti boze, ponovo sam se izvukao! Na istoj razini se onda i kriteriji javnosti spustaju u jednako : Hvala ti boze da smo se provercali i ovaj put! Nedostatak bilo kakvog relevantnog kontinuiteta je upravo ono sto cini povjerenje povrsim. Kontinuitet je nasa rak rana. Odnosno, povjerenje ciji zivot ovisi o prvoj izgubljenoj, ili prvoj dobivenij utakmici. To je nadasve primitivna razina koju odrzava nas nogomet, kad god ga dozivljavamo u povecalu nekih priprema. Odatle i spomenuta sizofrenost. Ti ju mozes relativizirati, ali da se nisu sad provercali, vecina zna kakve bi reakcije ljudi bile. Kao i u glazbi, ili bilo kojoj sferi ljudskog stvaranja, kad jako dugo vremena nema istinske kvalitete, onda se automatski i ocekivanja vecine drasticno spustaju prema dole, Zato i eksplozivna eurorija s doslovno otpacima od rezultata, a svako krumpiranje u prstu srece, dozivljavamo kao osvojeni K1. Upravo zbog toga ce nizbrdica loseg nastavka, ponovo imati poznati epilog svih dosadasnjih propadanja. Da, ne sramim se reci otpacima od rezultata, jer vidjena igra protivnika je nesto na cemu bi se zabrinuo svatko objektivan. Tu se nema sto velicati, vec samo zahvaliti na sretnim okolnostima. Ako i odigraju jednu dobro, zar se tome mozda trebam diviti? Nema kontinuiteta, a zbog moralne nistavnosti vodstva, sve ostalo je tuzna prica. Volio bih staviti ruzicaste naocale i reci da je ovo veliki preokret, ali tome jednostavno nema safta realnosti. Za ostale komentare, nemam ti sto dodati, dokaza je visegodisnjih oko nas na svakom koraku. Ako ih nisi vidio, onda si doista najveci zaljubljenik u nogomet, a emocionalna komponenta je neobranjiva kategorija poimanja, i ti na nju imas pravo, bas kao i svi ostali. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Premium
|
Citiraj:
Brzo zaboravljate kako smo došli do bronce 98., kolko je loših igara i puno puno sreće prethodilo plasmanu na to SP. A što se tiče propuštanja SP, dogodilo se samo zato što smo Engleze dočekivali u stilu lako ćemo, a oni su nakon dva poraza na nas bili nabrijani do maksimuma... Što se ovih kvalifikacija tiče... Svi su protiv nas igrali bunker, a svi znasmo kako se naši igrači s tim nose, i to generacijama. Primjera kolko hoćeš u repki i u Dinamu, na kraju krajeva i Hajduku... Jednostavno, ne znamo igrati protiv bunkera i ako nam se ne posreći rani gol - evo problema. Imamo dobru repku, dobre igrače i uopće ne sumnajm da će na Euru proći u drugi krug, koga god dobili u skupini. A što će dalje biti... tko to zna. Turke je samo sreća prije par godina na Euru odvela u polufinale...
![]() |
![]() |
#809 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Visaž na temi o nogometu, sad sam skoro sve vidio...još samo da podjeli AMD-jcu par savjeta o svinjokolji pa mogu mirno krepat ![]() Vidim puno paušalnih komentara o tekmi, polovica je nije ni gledala ili je gledala povremeno...zanimljivo je da nitko ne komentira razliku u igri ekipe koja je istrčala sinoć vs one u Turskoj ![]()
![]() |
#810 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|