|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Na svakom webshopu imas uvjete u kojem se ogradjuju od pogrešaka i nisu dužni prodati nešto ako je greška u cijeni,a svojom narudjom si pristao na te uvjete i nemas pravo se zaliti,tako je kako je. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Hejter
|
Trenutno na novom sajtu ne znam,ali prije su bili Uvjeti koristenja webshopa jasno istaknuti,i bilo je tocno tako navedeno(nazalost naucio prekasno tada).Na dosta webshopova te 'prisili' da prihvatis uvjete pri samoj narudjbi,ne znam da li je tako sad na Hgspotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
|
Zato se i bunim jer nigdje nisam vidio uvjete korištenja gdje se ograđuju od takvih pogrešaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Pokušaj sutra nekim "službenim kanalima" tipa Društvo za zaštitu potrošača i sl., ali mislim da ćeš na kraju izgubiti puno vremena i to je to.
![]() |
![]() |
#787 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma poslao sam mail HGspotu i otfikario ih, sumnjam da će me opet vidjeti, a moju preporuku ostalim dobit će za jedno 23.456 godina. ;-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Hejter
|
Ovo za preporuku se slazem u potpunosti,ja cu je dati mjesec prije tebe mozda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
|
Evo jedna paralela s VIP-om. Neki dan je na njihovom web shopu isto došlo do greške u cijeni za jedan mobitel, ali je kupac uredno dobio mobitel po "krivoj" cijeni, a VIP lijepo ispravio pogrešku na webu, svi sretni i zadovoljni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ajde molim te napiši kolika je kriva cijena tvog lapa, a koliko je prava cijena? Vip je malo veća firma od HGa, sa ogromnim profitom a ne kao jadan HG u minusu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Premium
|
Bio je 60% jeftiniji. Pa zbog ovakvog "pozitivnog" publiciteta kojeg već duže vrijeme drži jako visoko sigurno niti neće tako brzu u pozitivu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Too much busy
|
Sve se svodi na to da si ti svjesno naručio lap kojem je niža cijena očiti propust HG-a. Nisi se uspio "izđiberiti" i sad dižeš frku. Paralela sa VIP-om je presmiješna, svi znamo kako tele operateri okreću nenormalne iznose, te im jedan mob ne predstavlja problem. S druge strane, HG grca u dugovima i prodaja tog lapa po cijeni koju si ti vidio bi direktno povećala njihov minus. Spomenuta je i Njemačka, te neka njihova, nazovimo to tako, uzvišenost naspram nas. Povucimo i ovdje paralelu... Mislim da nema puno Nijemaca koji bi išli na ovakav način iskoristiti nečiju nenamjernu pogrešku, već bi upozorili na istu kako bi trgovac to što prije ispravio. Stalno će se spominjati kako su inozemne tgovine bolje... I to će biti tako dok se ovdje ne promijeni mentalitet kako nekoga zaje****, a da ja imam koristi... @mod: sorry zbog OT, prsti su sami prelazili preko slova.
![]() |
#793 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Po meni je malo bezze jer je ocita pogreska i nitko nije ostecen. Nije neka navlakusa ili prevara. Druga su prica supermarketi gdje oni namjerno stave krivu ili "varljivu" cijenu i ciljaju da kupac na kasi nece primjetiti medju svim stvarima. Takvim treba dizati frku i traziti da prodaju po istaknutoj cijeni (kao sto stoji u zakonu).... Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 06.04.2010. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Premium
|
Mene ne interesira njihova nesposobnost vođenja tvrtke. A koliko su oni ljudi zahebali? Osobno imam minimalno 10-ak negativnih iskustava s njima, a još jedno 3x više ako ubrojim poznanike i prijatelje koji su se morali s njima natezati. Otišli smo OT pa neću više o tome osim zadnje rečenice: ako se hoće baviti trgovinom neka onda i prihvate pravila igre i sve rizike, kapitalizam je nemilosrdan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Too much busy
|
A očito te ne interesira, samo si išao metodom: ako prođe, prođe. 10-ak negativnih iskustava? I onda si očekivao nešto pozitivno? Ja imam samo pozitivna iskustva, dobar dio stvari kojima još vrijedi garancija su od njih, a SVE reklamacije su uredno prolazile (4 ukupno). Vidio si priliku i nije prošlo. Pokušaj od VIP-a ili iz Njemačke naručiti nešto ![]()
![]() |
#798 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledajte rezoluciju monitora na akciji u hgspotu: "SyncMaster 933SN 19”, 480x234, Svjetlina 200 cd/m2, Kontrast 500:1, Interna memorija 1000 MB, Eksterna memorija" Definitivno best buy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
što se tiče servisa...pokvario mi se 2.5" 80gb disk i odnesem ga u srijedu i veli lik za dan-dva gotovo će bit...danas pošaljem mail i vele da mogu uzet novi hd ili nešto u toj vrijednosti..i uzeo 250gb ![]() pohvalno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#805 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Pa normalno da propadaju biseri kad imaju ubi bože cijene, isti lap kod superbita 1100kn jeftiniji, i sad ću ja njima dat tu lovu zato što imaju dućan da si plate režije i zaposlene od tih novaca? da nebi? mogu oni lijepo zatvoriti a ja mogu 1100kn proči jeftinije i pojest brdo ćevapa i popit brdo pive za proslavit lap, recimo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Sad je druga politika ![]()
![]() |
![]() |
#808 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Da,usluga im je zbilja na razini,ljubaznost isto,neznam,dobra je ova nova uprava ![]() Cijene su vjerojatno takve posto je to stari HW,jos od prijasnjih vremena,za koj mjesec,kad obnove inventar i kad ih krene malo,mislim da ce to sve doc na svoje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Too much busy
|
Neće cijene ići dolje, roba je komplet nova... Lager je punjen od nule. Koliko sam skužio, svjesno i namjerno idu sa višim cijenama.
![]() |
#810 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Najveca ponuda ne znaci i najbolja ponuda... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|