|
![]() |
#781 |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
Ne nisam na to mislio ako sam dobro shvatio na med500x možeš ako u pc-u imaš bluray pogon napravit share tog pogona stavit unutra film i kada otvoriš taj pogon preko med500x rade ti svi izbornici i sve ostalo kao na stacionarnom bluray player-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Nisam probao s bluray ali dvd radi i to na novom fw v4 beta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#784 |
Beaker
Datum registracije: Nov 2009
|
Podižem nagradu na 100000 karma bodova (na THR-u).
![]() |
#785 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
moze. na daljinskom imas tipku "option" i kad nju stisnes dok gledas film pojavi ti se meni na vrhu ekrana i na njemu imas povecalo kojeg stisnes i povecas/zoomiras sliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ima li koji unofficial app za vizualizaciju prilikom sviranja muzike kao kod winampa, wmp-ai inih playera ? Zadnje izmijenjeno od: kis. 04.10.2010. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da li netko ima problema oko prikaza network share-ova koji više nisu sherani? Znaći ja na listi imam share foldere koji se uklonio a na Liveu se prikazuju, iako im nemogu pristupiti. Zna li tko rješenje problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Meni radi normalno.
![]() |
#789 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#791 | |
Doktor-X NetWork
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
4:3 video na 16:9 tv-u zumirani 4:3 video na 16:9 tv-u Zadnje izmijenjeno od: Doktor-X. 01.11.2010. u 20:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Od dans sam vlasnik WD TV Live i nisam baš presretan. Spoji sam ga u struju, i spoji s HDMI kablom na plazmu, i samo mi se pojavi Logo na Plazmi WD TV Live i a pover light samo blinka. Bilo što da kliknem na daljinskom ne funkcionira, nemo dobiti ni osnovni meni. Je li neko nešto slično imao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
http://www.google.hr/search?sourceid...blinking+light I sve mi se cini da ces ga morati reklamirat :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Dal netko zna kako mogu sa kompa preko mreže iskopirati nešto na hdd spojen na wdtv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
aka Edo, aka Syncros
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Beaker
|
Zašto mi WDTV Live neće na YouTube? ![]() Prijavljen ili ne izbaci "On content available" Sharing sa PC-om radi, check connection = 3 x OK
![]() |
#802 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
aka Edo, aka Syncros
|
Koliko vam brzo radi prebacivanje stvari na usb hard preko lana. Meni nejde brže od 10 mbps, kolko vidim po netu i drugi imaju taj problem. Probao sam formatirati usb na ext2 i ext3 ali bez razlike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
ako je megabajta, onda ne mozes od 100mbit mreze ocekivat puno vise, i to je ok rezultat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | ||
Beaker
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Beaker
|
Restartanje sam probavao i prije (bez uspjeha), ali krenuo sam obrisati datoteku ".wd_tv" i traži me korisničko ime i lozinku ?? Zapravo problem sa brisanjem je sa fajlom "uniondb.cas.tmp" (koji je u ".wd_tv") Probao sam sve kombinacije koje sam koristio sa SSH (secure shell) kod konfiguracija u b-radovom firmwareu, ali ništa. Sad bar znam gdje je problem, samo ne znam kako ga rješiti ![]() P.S. probao sam odpojiti HDD (t.j. uključiti WDTV Live bez vanjskih memorija na USB ulazima 1 i 2), restartao, i ono opet neće na YouTube! Sad tek ništa ne znam?! ![]()
Beaker's Ballad Zadnje izmijenjeno od: chvarko. 20.10.2010. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Planiram uzeti WDTV Live. E sad imam par pitanja, a stvarno mi se neda orati po netu i ovdje, ljencuga sam, priznajem ![]() Pa krenimo: 1. Je li moguce na USB spojiti neki vanjski opticki uredjaj, preko ladice ili tako nesto, znam da idu USB stikovi, WIFI adapteri i slicno, a za to nisam vidio, ali moja pretpostavka je da radi 2. Imam kompjuter koji vrti windows 2003 server i na njemu su postavljeni akaunti i svatko ima svoj (sestra, ja....) i svatko se sa svog kompjutera prijavio i ima pristup razlicitim datotekama, e sad ako napravim jos jedan akaunt, recimo WD, i stavim mu nekakav pasvord, da li cu se moci preko WD-a prikacit na njega i normalno "vuci" multimediju s njega, i tu predpostavljam da da, ali bolje pitati. Eto, to je to za sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
1. neznam, nisam probavao 2. radit ce bez beda. isprobano na win i linux masinama sa odvojenim accountima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|