|
![]() |
#781 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajd, bar neke koristi od maxtva ![]()
#782 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
barca dobiva 3-2 ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma jel ovo dobri stari Božo? ![]()
#786 |
Brat od Đon Vejna
|
nije do htva, do uvoznika prijenosa za bivsu jugu je... Postoji prijenos na tportalu ali zivcira stalni buffering
#787 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
takoder hayatTv prenosi (iako je maloprije skroz puko' signal ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#788 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ima ovdje, i ide čist dobro: http://www.ustream.tv/channel/s1-00000885#flashWrapper http://www.manchelivarse.com/2010/04...stream-el.html Mislim da nije protiv pravila. Ak je zbrišite me ![]() A kaj se tiče HTV-a, nisam im sklon vjerovati baš sve što kažu. F1 kupuju od iste kuće bez problema... EDIT: Eto ga, Messi ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 10.04.2010. u 22:34. |
![]() |
![]() |
#790 |
Brat od Đon Vejna
|
mah..bezveze sam nokte pojeo kad sam si mislio di cu gledat prijenos.. utakmica uopce nije nes..
|
Oglas
|
|
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Barcelona je sa svojom skolom naucila Madrid kako se igra nogomet, da ne trebaju bankovne garancije, 260m kredita, preplacene zvijezde da se razmontira protivnika. Barca je toliko dominantna da je to nepojmljivo. Odigraju tekmu za tekmom za tekmom i jos stignu otpuhati Real koji se za to vrijeme brusi na jednu jedinu utakmicu i tu ponovno pukne. Prosle godine u sendvicu Chelsea, ove godine iza Arsenala. Jos im puste zadnjih pola sata da nes naprave jer odigraju sa 60% snage, ali opet previse za protivnika. Pa danas se igralo na Bernabeu, a Barca igra ko na Camp Nou. |
![]() |
![]() |
#794 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Hehehe nemoj se zavaravati. Chelsea je jedini klub koji je izdržao pritisak Barcelone, a nije primio pogodak. Utakmica poslije je bila čista krađa tako da ne služi na čast Barceloni. ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
|
Govorio sam o rasporedu kakav Barca ima za tekme El Clasica, nista vise. Btw. kada se vec otvara ta prica, bila su dva nedosudjena penala za Chelsea, ali oba nakon sto je neopravdano iskljucen Abidal posto se Anelka sam potrknuo zapevsi lijevom o desnu. Da sudac tu nije pogrijesio ne bi se pricalo o Ovrebu...I da to je bilo iza 6:2 pobjede na Bernabeu ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Majo
Datum registracije: Dec 2009
|
Barca svaka cast ![]() ![]() ![]() ![]() Barca 5 : 0 rest of the world ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Pod naletima kopita zla
|
Blackburn v Man Utd 0:0 83. minuta u tijeku. ![]() Dobar je ovaj Berbatov. ![]() 4min???? Opet se ide na ruku unitedu. Opet ista priča kao i svaka utakmica koja je važna unitedu! ![]() Bravo Blackburn!!!! ![]() Ovi idioti s RTL televizije (komentatori) su stvarno panjevi. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 11.04.2010. u 16:25. |
![]() |
![]() |
#799 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Bravo Blackburn. Opet su pokazali da nisu momčad koja se uzima olako. Puno je ekipa polomilo zube na Blackburnu. Produžeci skoro pa klasični Unitedovski "until we score"... užas. A na Loleka i Boleka sa RTLa netreba trošiti riječi, takav horor od komentiranja i pristranosti rijetko se viđa.
#800 |
Premium
|
Mislim da je Strupar opsovao ili tako nes kada je Valencija pogodio Robinsona u koljeno ![]() Prvenstvo je gotovo po meni, ako su i imali sanse prije ove tekme. Chelsea ima bolju igru, bolje igrace, bolje stanje na tablici jedino ima losiji raspored. |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Raspored do kraja u Engleskoj je takav da ni izbliza nije gotovo. MU igra sa Cityem, Tottenhamom, Sunderlandom i Stoke Cityem. Čelski ima Bolton, Tottenham, Stoke City, Liverpool i Wigan. Ja bih bio najsretniji da na kraju slavi Arsenal, ali ipak će biti MU ili Čelzi. fuj ![]()
#803 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
#805 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Tottenham vodi na poluvremenu!!!!!!!! Mislim da ću prvi put u životu navijat za Livershit sad kad bu protiv chelsea igrali. 4. uzastopni naslov ipak nije tako daleko. BELIVE |
![]() |
![]() |
#806 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Vode iz kaznenog udarca sviranog zbog 'igranja rukom' Johna Terrya.Modric zasad vrlo dobar u par navrata. |
![]() |
![]() |
#809 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
2-0,za nepovjerovat. |
![]() |
![]() |
#810 |
Pod naletima kopita zla