|
![]() |
#781 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Zato sam napisa uživo na TV-u - jer sam još mlad (30g.) ![]() Impresivna je karijera "Šake sa Srednjaka", ali ne mogu bit objektivan kad su naši sportaši u pitanju. ![]() Lenny je bija prava "životinjica" za gledat - fuckin gorilla ![]()
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni su obojica voditelja bili očajni, radije bih da je Branka Šeparović komentirala ovaj boks.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma nije bas tako. Niko se protiv Vladimira nije borio sa tako brzim, jakim udarcima u tijelo. To bi ostavilo trag na Vladimiru kod kojeg je uvijek upitan kardio i njegova brda. Ovaj jucer je u cijeloj borbi bacio samo jedan dobar u tijelo i po meni se nakon svog tog lajanja poprilicno obruko.. btw. ja sam propustio borbu ali sam pogledao danas sa komenatrom Roy Jonsa koji nije htio ni gledat tu borbu koliko je bio razocaran sa Hayem. UFC je bio dobar. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 03.07.2011. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Shvatite,boks je napredovao,napredovao kao i nogomet i košarka zadnjih 20 godina. Svako ko misli da bi Iron Mike ozbiljno zaprijetio bilokojem do braće treba se ostavit komentiranja o boksu i zatvorit u svoj svijet romantičnog boksa sa kraja 80ih.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
|
Kaj ti mislis da je ovaj nacin boksa od Klitchka moderan? Odi u Lokomotivu ili bili koji boksacki klub od Rusije do Istocne Europe i naucit ces tako bokst u prvih godinu dana. On nema potrebe za nicim drugim jer je takava zivotinja i jer su mu protvnici, nemam drugog izraza nego "supci".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
|
Ne moze se svaki seljo posvetit boksu, niti je svaku seljo ima takvu fizionimiju i toliko talenta. On skolski primjer boksa sa ovih prostora i malo istocno koji nije ni malo moderan nego je dosadan do boga, pogotvo kad ga se razvuce na 12 rundi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
našikan pravim haos
|
Gle,igrala je i grčka dosadan nogomet na Euru 2004,produzeci i penali. Zapisali su se u povijest,jel ce neko pamtit to od novih generacija? Ne.... cilj opravdava sredstvo....rečeno već milion puta. Kličkovi imaju sad brijem sve pojase na svijetu i NITKO ama baš nitko im nemože ništa. Dosadno il ne....like they give the fuck ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#793 |
Into my head it goes
|
Da se htio izvuc otkazao bi mec,ovako je odradio i vise nego solidno...da je Klicko pravi sampion popapao bi ga,a ne izjavljivao da je Haye preoprezan bio i da nije imao sanse za nokaut...sampioni rade sanse ![]() U uzvratu Klicko pada ![]()
![]() |
#794 |
našikan pravim haos
|
Kličko je šampion,a ti moš po forumima pisat i da je Ivan Pernar prvak Strikeforcea ![]() Uzvrat? Kakav uzvrat? Po ugovoru uzvrata nema....Haye odlazi u povijest boksa a pametno bi mu bilo da ode u kategoriju niže,gdje i pripada. Kao što sam reko,braća i mašinerija oko njih već rade na stvaranju novog nekakvog izazivača ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nitko od današnjih boksača nema takvu agresivnost kakvu je imao Mike. Čovjek je legenda. Ma razbio bi ove šupke od braće, ako ne bar bi im uho odgrizao ![]()
![]() |
#797 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Sjetite se kakav je Mavrović izgledao nakon "tretmana" od Lennoxa. Drugi dan je izgledao kao da je pao iz aviona 3x ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Po svim zakonima svijeta i slijepom čovjeku je sinoć bilo jasno da je trebao Haye pobjedit. Ono govno od 2 metra koji propagira antiboks nek pogleda mečeve od Tysona i Holyfielda i neka onda usporedi svoj "boks" i boks.Pičketina. EOD Citiraj:
Stari potpis,Mike je jedan jedini,onakvu agresivnost još nisam vidio da itko ima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Haye se 12 rundi povlačio i izbjegavao udarce. Na distanci, očekivano, nije ponudio ništa osim izbjegavanja. A svaki put kad bi prišao blizu sam se bacao na pod: 1, 2, 3... Na kraju se opravdavao, čak se izuo i pokazivao okolo povrijeđeni prst?! ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#800 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma ne berem tu priču.... Sam kljičko je imao obješenu facu kad su ga proglasili pobjednikom,čovjek nije znoj obrisao Hayeu sa lica a ovaj mu je šljivu napravio ispod lijevog oka kojeg šteta što nije otvorio. Jebo ja takvog šampiona kad mora na bodove dobivat(suce). |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma Haye se sinoć stvarno pokazao. Ako ništa pokazao je da zna izbjegavati udarce, prišao je par puta i osim jednog udarca ništa više nije pokazao. Udarce u potiljak ne računam. ![]() Kličko boksa ružno i dosadno ali to je "tehnika" koja mu prolazi jer je svjestan svoje nadmoći u dosegu i svatko tko se zaleti može očekivati direkt u glavu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Into my head it goes
|
E to bi bilo zanimljivo vidjeti,jer ovaj ima jos veci reach,al to onda ne odgovara Klickotima,pa nece do toga nikada ni doci ![]()
![]() |
#807 |
Guest
|
Mislim da se 'Ruski Div' neće više borit. Čitao sam da ima problema s kostima, trebao je na neke operacije, tako da ove godine definitivno ništa od njega. A i nastavak karijere je vrlo upitan. Šteta, žao mi je mrcine. ![]() Zanimljiva je anegdota s vaganja prije borbe protiv Clifforda Ettiennea. Navodno je Amerikanca htio pobjeć. Jedva su ga nagovorili da ostane u Njemačkoj i bori se. Usrao se kad je stao pored Rusa. ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znam samo kog k***a ste stali branit jednog ili dugog panja...kad nisu pokazali baš ništa ![]() Ne samo da im ne bi trebali isplatit pare za meč nego im treba uzet pojase i dat priliku da ih osvoji netko tko neće izbjegavati borbu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|