|
![]() |
#782 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Po tome jer praktički dobiješ novu igru. Baseline je isti, ali sa puno puno dodataka. Svi ostali modovi su ti više manje pumpanje tekstura na borovima i raslinju, nebu i emisijama. Ne svi, ali većina. Sigerous mod nudi i to, ali i puno više od toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a sta spada u to tvoje "puno puno vise"?
![]() |
#784 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Više modela oružja,dodano puno više artifakata za pokupiti,puno više anomalija i razne gamadi dakle otežano kretanje i igranje.Minirana neka mjesta koja nema inaće u igri po defaultu(samo kod onog palog helikoptrea u Yanov-u) i Sigerius modu ima na više mjesta iskusio pogibiju više puta ![]() Dodan Alfa squad u igru kao posebna postrojba odlično naoružana uvijek neprijateljski raspoložena prema tebi dok druge frakcije nediraju(u default igri je nema).I još dosta toga glede poboljšanja samog gameplaya. ![]() I više nego dovoljno da ga se skine i zaigra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#788 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Nakon što DETALJNO prođeš igru i upoznaš sve dijelove, ekipe, voždove i slično, tada odi na Sigerious. jer ćeš biti zapanjen kako se sa tim modom dobila skoro pa nova igra ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Banned
|
Da, to je jedna od novosti u igri pa sam i sam ostao iznenađen kad mi je uzeo pare ![]() ![]() ![]() Ja idem upravo angažirati jednog da vidim kako će podnijeti Alfa-squad fight. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#792 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Tjelohranitelje? ![]() Kakve su to sad fore? Morat ću probati taj novi mod, makar sam si postavio za cilj laganu apstinenciju od STALKERa, ali izgleda neću izdržati ![]() Šta to znači uzmeš 10 tjelohranitelja i glavni si faker u Zoni? Malo mi se čini overpowered.
![]() |
#793 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#794 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
stim da češ do trečeg malo teže doč ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Banned
|
LooL kako ih nema ja ih pobio skoro više nego sve ostale gamadi koja se nakotila i napada kad god stigne ![]() ![]() ![]() Malo pogledajte kad ulazite u igru imate neku opciju koju morate uključiti glede Alfa-squada i ostalih opcija(više gamadi,raznih zamki i onih neprilika atmosferskih) ![]() Kad sam počinjao igrati otvorila mi se još jedna opcija poslije "opšnsa" gdje sam to sve pouključivao.Slike su malo lošije kvalitete slikao fotićem, jer neznam kako drugačije pohvatati screanshotove s ekrana u tijeku igre probao ali...... ![]() ![]() http://slike.hr/slike/img00031_f65a7.jpg.html http://slike.hr/slike/img00021_6e0c0.jpg.html http://slike.hr/slike/iter_d11c0.jpg.html Znaći ući u igru i onda ESC pa se dobije opcije koje su prikazane na slikama pa uključite što želite, evo malo se potrudio da otklonim nedoumice ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 29.01.2011. u 15:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav Zna li netko koje sve vrijednosti u weaponname.ltx datoteci treba promijeniti da bi se promijenila pozicija oruzija? Znam da treba hands_position i item_position i pretpostavljam grenade launcher position (ako se na oruzije moze attachati gl), no sto je sa zoom-om (aim down to sight)? Koristim SGM v1.7 mod |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
herr Flick
|
![]() Lov je poceo, Alfice su tu. U prvom susretu na daljinu Dragunov je isplatio investiciju a sad cu ih njihovim oruzjem pa da vidimo cija majka crnu vunu prede ![]()
![]() |
#800 |
herr Flick
|
Cudno, u Zatonu sam do sada naletio 6 puta na njih (na njihovu zalost ![]() Nasao sam i lijek za njih, dum-dum municija, padaju ko muhe ![]()
![]() |
#801 |
Antimićanin
|
znaju se pojaviti kod kontenjera (baza bandita gdje moraš Mitaya osloboditi). barem su se meni tamo nekoliko puta pojavili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
herr Flick
|
nema ih, nekoliko puta sam prosao cijeli Yanov uzduz i poprijeko zbog zarade ali njih ni za lijek. U Zatonu redovno po 2 puta barem svaku turu, u Pripyat sam tek dosao pa neznam jos
![]() |
#803 |
Banned
|
Meni su se u Yanovu pojavljivali kod onog objekta gdje skupljaš one stvari za mehaničara(neki toolsi), kod one bare u blizini baze ali iza onog tornja kad ideš po misiju za Pripyat i u blizini one elektro anomalije odmah iza brda prema bazi uglavnom na ta 3 mjesta pa se izmijenjuju. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#805 |
Antimićanin
|
igra je skužila da bereš pare na alfa squadu pa je odlučila da nema smisla da ih šalje u suisajd mišnz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Moze li se znati zasto mi je obrisan post odavdje?? Samo zato jer sam rekao da sam igri dao drugu priliku , igru obrisao jer je mapa preogromna i neprijatelji cudni? svaka cast...
![]() |
#807 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() je, to sam radio u fusu i bili su lijepi izvor prihoda. Ima li ih u Pripyatu ? Tamo sam samo zapoceo, trenutno zakljucujem prodajne ugovore u Zatonu i Yanovu ![]()
![]() |
![]() |
#809 |
Banned
|
Probaj se vratiti kroz tunel natrag ukoliko igraš Sigerius mod ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
da vračam se jer trebam nekog oslobodit al sumnjam da ču nač FALL 7,62 da čudno je i to kaj me zombiji ignoriraju tu i tam neki ima neš protiv mene |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|