|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ljudi trebam pomoc, otisao sam na izbornik >> postavke >> osobno > pocetni zaslon >> precaci...i namjestio precac 1 (opera mobile), precac 2 (adobe reader), precac 3,4.... ali zasto ih nevidim na pocetnom zaslonu??
![]() |
#782 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Postavke -> Osobno -> Početni zaslon -> Tema početnog zaslona -> odabrati Traka prečaca
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#784 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jer imate kakav software za preporuciti (program, igricu...) @zver necita mi se 20 stranica o garminu i navigacijama
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 25.02.2010. u 11:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
|
posto ja nisam dobio olovkicu >> a u osijeku nitko nema u blizini za prodati. Slozio sam si sam jednostavno, brzo i efikasno rijesenje. Materijal: obicna olovka selotejp 1 komad ubrusa prvo sam si nasiljio olovku ne jako da bude špicasta da mi neprobije ubrus nego tek toliko da mozete i najsitnije stvari stisnuti na ekranu. nakon toga sam uzeo komad ubrusa (5x5cm), duplo sam ga savio da mi olovka za svaki slucaj neprobije ubrus i osteti ekran i to sam omotao selotejpom, radi ko vurica ![]() eto ako netko nije pri novcima ovo ce mu dobro doc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#789 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kolko sam čitao po netu ne funkcionira zbog čudnog smještaja sim kartice. Ha gle, uvijek se možeš dogovoriti u servisu da ti ga opet lockaju nazad ako se nešto desi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#794 |
Premium
|
pa mislim ljudi ![]() ![]()
![]() |
#795 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
The sun sets forever over Blackwater Park Zadnje izmijenjeno od: Corporal Clegg. 27.02.2010. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
meni je Sygic bolji od garmina (ne ulazim u dostupnost pojedinih mjesta) što se brzine tiče i lakoće upravljanja meni je definitivno bolji... jel se to meni čini il je fakat v40 dostupan za t mobile code?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Premium
|
ja cu zamracit s tom navigacijom ovo stvarno nije za povjerovat stavio sam prvo OVI i mape potrpam sve sve kak treba, upalim ga i neradi, jednostavno neprikazuje moj polozaj stalno pise "cekam GPS" probo sam u gradu, probo sam kod kuce, na balkonu, dok sam se setao po promenadi di fakat nema 2 zgrade, ista stvar i garmin udjem u onaj neki programcic di on trazi satelit, ukljucena su mi samo 4 ona bara (koji skacu gore dole), sad sam stavio ovaj sygic, moram mape potrpat pa cemo viditi. Probo sam mjenjanje postavki, BT GPS, INT: GPS, A-GPS ma sta sve nisam i nikak da proradi, jer imo tko slican problem EDIT: evo u sygic dobijem pod status GPS prvi onaj stupac (26) drugi (79) treci (73), pa malo variraju, ali nis se nedogadja. Moze help... dali postoji neka stranica s kojom mogu otvrditi da mi taj GPS radi, jer mi ovo sad stvarno ide na zivce nije mi toliko potreban no kad potreban ali kad sam vec dao tolike novce za mob volio bi da i to radi. Hvala svima na dogovorima...
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 28.02.2010. u 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako imaš neki data paket, ostavi uključen A-GPS s integriranim GPS, u protivnom ostavi samo integrirani jer kod svakog spajanja skine cca 50 lipa. S A-GPS-om satelite mora naći u roku 30 s, a bez njega to zna trajati i više od sat vremena. Možda ti postavke za internet vezu nisu dobro namještene, prođi onaj settings wizard ili skini s T-Mobilea.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Bez A-gpsa max, al stvarno max je 5 min, sa je do pola minute. Meni je sa v21 soft. najdulje bilo 2 minute. Bitna stvar je da je mob nepokretan pri uključivanju navigacije i traženju satelita i treba ostati nepokretan dok ga ne nađe, a ne našetavati se s njim i 'loviti' satelit ![]()
![]() |
![]() |
#803 |
Premium
|
pa ja stvarno neznam sta je s ovim mojim ![]() ![]() Koje sve greške bi mogle biti, jer bi mozda proradio ako bi ga flashao?? napokon proradilo hvala dragom mobu, ostavio 5min mob na otovorenom odjednom cujem neka zenska prica na mob ja vicem molim molim haha a to navigacija ![]() ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 01.03.2010. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni je moja pošteno zveknula od pod na parkingu (ispala mi iz futrole) kad sam izlazio iz auta i ništa joj nije bilo... ![]() Ajd da i tebi više proradi... ![]()
![]() |
#806 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#808 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Evo ja sada sam updateao firmware na v40 sa v21 (t-mobile), precaci na pocetnom ekranu su mi ostali jos uvijek gore (mozda ako stavim contact bar-ce se onda precaci dolje postavit??), i kada player muzike radi u pozadini, na pocetnom ekranu je opet ona ista informacija - tj. nema onih tipki kao na 5530 (backward, forward, play) kao sto su na: http://techie-buzz.com/mobile-news/n...ots-video.html PS: kinetic scrolling je predobar - falilo mi je to dosada EDIT: Skuzio sam sve, moze mod izbrisat post ako mu smeta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Premium
|
imam jedan problemcic. Neradi mi winamp remote. Napravio sam na kompu sve sto treba, odem do brata na komp pustim kod njega s servera i sve sljaka. spojim se na mob na stranicu preko opere mogu skinuti "stream.sdp" a preko obicnog internet browsera se autmatski spoji na real player, ali se nazalost nista nedogadja. Dali posto neki drugi program...
![]() |
#810 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
prije nekih sat vremena javio se problem.tj malo ranije ali tada još nisam znao šta je.izvadim mob iz džepa i probam ga upaliti,neće.a bila je baterija na jednoj crtici kad sam zadnji puta pogledao pa kontam prazan je totalno pa se ne želi ni upaliti.dođem kući stavim ga na punjač pojavi se nokia logo na bijeloj površini i tak stoji.ostavim ga 10-ak minuta probam tipkom za gašenje,ne reagira.skinem ga sa punjenja,izvadim bateriju,držim je minutu vani,vratim je,probam ga upaliti opet se pojavi samo nokia logo i ništa dalje.probao sam opet i sa punjačem i svašta ali nikako ga ne mogu upaliti.bilo da ga priključim na punjač ili pritisnem tipku za paljenje pojavi se nokia logo i riješiti ga se mogu jedino da izvadim bateriju.čak se ne pojave ni one ruke ni ništa.što mi je činiti?da furam na servis (u mobis direkt ili u vip(u vip-u je kupljen))? ->palo mi u međuvremenu napamet da izvadim karticu i memorijsku......izvadim i upali se iz prve.ostavio sam ga da se puni pa javim šta je bilo na kraju ->ostavio ga da se napuni u izvanmrežnom načinu,zatim ga ugasio,vratio kartice unutra i radi...
besposlen pop i jariće krsti Zadnje izmijenjeno od: bez_panike. 09.03.2010. u 17:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|