|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo sam zvao Lidl [(01) 6651950] i zena kaze da oni nemaju nikakav monitor na akciji pa moze neko pojasniti gdje i kad je vidio tu akciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
vidim da je netko napisao tu da nije neka razlika izmedju dvi d-suba pa me zanima jel vrijedno novaca izemdju ova dva modela i jel stvarno neznatna razlika!? http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=6645 http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6633 razlika je poprilicna cca250kn!? islo bi na ovu konfu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
To ti ne moze nitko reci, odi u ducan i pogledaj sliku u oba slucaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja ne znam dal ga jos imaju, ja sam gledao u zagrebu u lidlu, vidio sam ga svojim ocima i pisalo je na njemu da je 2242 model. Lidl dosta brzo proda robu jer nikad ne uzimaju velike kolicine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
samsung panel
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Kad sam bio vidit, kod nas u Našicama je bio još jedan. LG 2242, 1111 kn. Sniženo sa 1400 i nešto... Ali zanimljivo, nije ga bilo u lecima, barem ga ja nisam vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#792 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo da kažem iskustva sa 2233BW s obzirom da je netko rekao da je imao problema. Danas smo dobili u firmi 3 komada. Jedan je išao na Quadro NVS 140M, jedan na Mobility Radeon X300 i jedan na Intelov mobilni 4500HD .... dakle, laptopi s VGA izlazima, postavke kao extended desktop. Nema nekih problema sa slikom, najlakši setup je bio za NV. Za stari Ati i reativno novi Intel čipset je trebalo updejtat drivere da skuže dobro rezoluciju, na Intelu je trebalo podešavati ručno i poziciju slike jer Auto postavke monitora nisu dobro namještale. Monitori stigli iz MSAN-a, nisam provjeravao koji je panel gore. Inače mi fizički djeluju solidno. Ne čini mi se da je stalak pretanak ili da se klima previše, važno da se panel da namještati (kao i na 2032BW i 2232BW). Probijajanje svjetla na dnu i vrhu monitora je standardno kao i kod ostalih Samsung wide modela velike rezolucije te klase. EDIT: Evo i oznake panela koga zanima: m-CM22K0GAA-1005.0 Zadnje izmijenjeno od: stef. 11.02.2009. u 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam vec par dana T220 i mogu reći da nemam nikakvih problema s njim, slika je super i u filmovima i u igricama. Izbijanje svjetlosti se jedino primjeti kad se ekran zacrni,ali skoro da i nema izbijanja. Jedini problem mi je sto sada moram crysis na medium igrat i tad malo trza kad ima eksplozija itd., problem je vjerovatno(sigurno) u procesoru jer on dosta sporije racuna fiziku od intelovih procova, pa da i to napokon rijesim uzet cu ili phenom x4 940 ili phenom II x3 720, zato jer su obadva black edition, a ova ploca nepodnosi velik htt. Uskoro cu prodat 5000+ Black edition i mozda ovu 770-ds3 pa si kupim asrock,dfi ili asus 790gx da tog phenoma i posteno naclockam. Da se vratimo monitoru.. Napokon i ja imam sreće, šanse su mi bile 25% da dobijem samsungov panel i dobio sam ga, a inace mi se potrefi losa verzija dobrog proca( xp 2500+,5000+BE) i ram-a (kingmax samo ide na 860MHz sa +0,5V,a dalje nece ni cut)...
![]() |
#795 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma kaj je tebi pa na 7900GT sam igro na medium i 1280x1024,frend na 9800GT igra na high na 1680x1050 sa E5200 na 2,5Gzh,a tvoja grafa je puno jaca,tak da nije ti do grafe ni do proca,iako neki e7xxx,e8xxx nebi bili losi,osjetio bi poprilicni boost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Premium
|
Citiraj:
Joj kad sam smanjio rezu, ostao sam zapanjen u sredini mala slika, a okolo nje sve crno, ja sam mislio da ce se to razvuc... Ma sad ce ici x3 720(ipak sam odustao od x4) i onda cu ga clockat na 3,2-3,5Ghz i ima da ide na high kad grafa dobije napokon dostojan proc...
![]() |
![]() |
#798 |
Registered User
|
nakon pretrazivanja po trzistu odlucio sam ipak kupiti ovaj model!! ima li tko kakva iskustva s njim, zamjerke... http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6633 |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Skidaj se do kraja ;-)
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() ![]() s obzirom da nosiš taj nick koji nosiš...kak si ne može priuštiti jedan sa spwat-panelom....FULLLL HDD -------- nego, moja preporuka ti je otići do shopa i usproediti slike modela u tom cjenovnom rangu...najbolje..jer znam kak je meni bilo otišao kupiti jedan model, vratio se sa drugim... Ili čekati odgovor membera koji ima takav monitor i nema drugog ..tak da ti ni taj komentar neće puno značiti, jer u končanici tn monitori se svedu više manje na isto, osim na cijenu i koja sitna odstupanja u performansama...
![]() |
#800 |
Premium
|
evo kupih ja T220 woohoo sve je ok,samo me malo jebe zujanje! jel zna neko kak slozit brightness i contrast da ne zuji il sam osudjen na to? EDIT: stavio sam na game setting i sad ne zuji vise..skuzio sam da zuji kad je tamni ekran,tj kad je brightness/contrast smanjen.. Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 15.02.2009. u 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
|
evo kak se moze provjerit panel na novim revizijama monitora koje nemaju napisan kod na naljepnici: smanjit kontrast i brightness na 0,izac iz menija,ponovo uc i drzat predzadnju tipku odozdola 5 sekundi(dok se ne pojavi service menu na ekranu). predpostavljam da ja imam samsung panel po ovom? predzadnje slovo mi je A. |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Premium
|
Kak ti onda zuji ak je samsung panel? Meni nista nezuji, i brightnes drzim na 20-25 kad surfam.
![]() |
#810 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
gledao sam samsung SM2433bw, pa me zanima kakav je? Kakavi paneli idu u njega? (samsung ili kineski?) Jel ima bleedinga i ako ga netko ima neka napise nesto, trazio sam po netu recenzije pa nigdje nema. ![]() to je Tn matrica jeli? I jos nesto, taj isti monitor nema sjajni premaz po ekranu, nego ima mat jeli? (ne mislim po rubovima) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|