|
![]() |
#781 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
A nemam na žalost...baš je jadno ovako, cijeli stolac se mrda i neobično je sjedit u njemu... Riješeno Kolega sa foruma mi je poslao cijelu cijev sa svog strganog stolca, sastavio sam svoj nabavio još nove kotačiće gumene za njega i stolac je ko nov još i bolji kad sam ga ja sastavljo ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 23.06.2014. u 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
1
|
Kupio sam preko ebaya gumene kotačiće za stolac i prezadovoljan sam s njima i gledam malo ne znam da li postoje gumeni kotačići za zakočit i obični isti jer bi uzeo po 2 oboje koji se šerafe, a ne ovako ko na stolac samo umetnu jer imam skejt na kojem mi je kućište od kompjutera pa kako ga znam pomicat često izgrebo mi je sav parket jer su plastični ovi kotačići pa da i to zamjenim. Trenutno imam dva ovakva: http://www.ebay.com/itm/Furniture-Pl...item2a0f6f7904 I dva ovakva: http://www.ebay.com/itm/Nylon-Swivel...item540ad2d230 Malo sam tražio po ebay-u dal postoje baš takvi samo da oko kruga imaju gumu, al nisam uspio nać. Druga vrsta me baš i ne zanima jer sam našo one tanje itd. al su mi bezveze Htio bi da su ovakvi: http://www.ebay.com/itm/Set-of-5-Rub...3D121299876884 Ali da imaju ovo gore za 4 vijka umjesto ove štangice. Pa ako netko naleti nek mi šibne link, hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Gledaj kotače za namještaj a ne za stolice.. neš kao http://www.smit-commerce.hr/kotac-59...anica=proizvod ili ebay "Rubber Wheel Swivel Plate Caster w/Brake" |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
1
|
Tnx. Te sam vidio al su mi ružni, a trenutno na tom namještaju imam onakve gore ko sa slike, u principu su isti ko i za stolac defaultni šta dođu samo malo manji. Pa gledam da su isti ko i ovi za stolac šta sam nabavio samo naravno za namještaj ti manji jel, a ovi ostali mi estetski nisu lijepi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
javio mi se skoro odma nakon ovog posta, al eto primopredaja je mojom krivnjom obavljena jutros ![]() ![]() Još jednom HVALA!
![]() |
![]() |
#786 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
Velinac Barcelona
Imam ~110 kg (ovisno o ručku) i 188cm. Pregleda sam cilu temu, proba par stolica i na kraju se odlučio kupit Velinac Barcelonu. Uzeo sam je u Metrou za 1.440kn (u Velinac maloprodaji je trenutno nešto malo preko 2.000kn ![]() ![]() Javim dojmove nakon malo dužeg korištenja. Inače, na poslu imam Linea Tempo i za sad, nakon cca godinu dana korištenja, sam manje više zadovoljan... u biti, nemam baš neke zamjerke, osim možda ne pretjerano dobre lumbalne potpore koja mi je i kod najvišeg položaja malo prenisko smještena, a i uz to s vremena na vrijeme "otklizi" na najniži položaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
meni je pukao rukonaslon i grunf metodom sam nes sklepao za prvu silu dok ne ode u smece ali jel trebaju kome funcionalne nogare i cilindar?..makar za pricuvu http://i.imgur.com/hmHeNth.jpg ne saljem postom, tiskom..kom treba nek se javi na pm radi dogovora |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja tu barcelu onak potajno gledam vec dvije godine. Ovaj moja trenutna (isto iz velinca) jos uvijek drzi, pa daj napisi dojmove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja na poslu sjedim na takvoj Barceloni i zadovoljan sam. Istina, ja sam laka kategorija sa svojih 75 kila, no pola firme sjedi na tim stolicama i nisam primijetio da se itko žalio. Ima podesivu potporu za donji dio leđa što mi je dosta zgodno. Jedino što nema kožu na sjedalu kao ova na slici, no po meni je tako i bolje. E da, i podesivi naslon za glavu mi je fenomenalna stvar.
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ovako treba mi jedna dobra i kvalitetna stolica. Imam 95kg i 190cm. Molim vas! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Premium
|
Otvorila se Ikea, pa sam malo pronjuskao stolice. Odmah mi je zapela za oko Volmar za 1900 kn ali kad sam dosao u dućan i vidio stolicu, blago razočaranje. Prvo, stolica je mala/uska/niska, kao za nekog talijana od 65kg. Ok sjednem na nju, sjedi se ok, ali onaj naslov za glavu mi ne dolazi do glave, tako da.. Ja imam 92kg/192cm. Ima garnciju 10 godina, sto je ok i za neke manje ljude bi mozda bila i ok, ali opet, postolje je plastično, to mi nekak nije ok za stolicu od 2k kn. Dalje, model Markus, tu je vec normalna sirina sjedista i naslona, metalno postolje, mrežasti naslon, glava mi dodiruje naslon za glavu, isto 10 godina garancije, 1000 kn, cini se kao ok kupnja. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 09.09.2014. u 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Fresh Juice
|
Kaj nije ta Markus 998 kn? Gledao sam bas taj stolac i najzanimljivijim mi se cinio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Fresh Juice
|
Ta garancija pokriva greške u materijalu i proizvodnji struktornog okvira i pokretnih dijelova. Uvjeti vrijede oni opci uvjeti Ikeine garancije. Ako imas katalog opci uvjeti su na 319.str a za stolac na 322.str. Imaju i na webu to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
I kakva je kvaliteta tih stolica iz Ikee? Većina stolica na hrvatskom tržištu ima isti socijalni mehanizam koji dobije lufta na sve strane jako brzo. Npr. moja iz Lesnine od 900 kn ima isti mehanizam i amortizer ka i moja prošla stolica iz Lesnine koja je koštala triput manje, i onda kad neko teži sidi na tome par tjedana - ne može dobro završit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
jel netko mozda naletio na ovu stolicu u nekom ducanu? u kiki su je prodavali pod imenom Sevilla ali posto je kika propala ja sam "zakasnio" kupiti je. Kopao sam po netu ali nisam uspio naci nigdje drugdje da je netko prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
I meni treba stolica, bio sam u lesnini i ikei, u ikei sam isto vidio markus stolicu i cini mi se ok, a u lesnini isto ima jedna koja mi se cini dobra, nemaju je na webu ali najslicnija je ovoj: http://www.xxxlesnina.hr/djeca-i-mla...t-002882000803 200kn je jeftinija, i naslon za glavu i sjediste nisu kozni nego isto od ove rupicaste tkanine, i nisam siguran koju uzeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Na poslu imamo markuse, meni su super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
mislim da budem ovu uzeo. U zadnje vrijeme sam ih probao jako puno i ova je definitivno najudobnija http://www.emmezeta.hr/namjestaj/ure...r_opis-content |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Bas sam prije 3 tjedan bio isprobavao nekoliko top modela radnih stolica. HM Aeron, HM Mirra, HM Embody, Daphin X-code, Dauphin HighWay, Steelcase Leap, SteelCase Please i SteelCase Gestrue i 2 model od NwyStil (neznam tocno imena tih modela ali dosta su jeftiniji cijenom a sasvim dobre stolice sa dosta dugom garancijom za taj cjenovni razred). Na kraju nakon svih isprobvanja stelanja i opcija koje stolice nude izabrao sam SteelCase Gesture ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=CCmkKMBRZKI http://www.youtube.com/watch?v=f015364T_fk http://www.youtube.com/watch?v=cQD0pjpUnUI
![]() |
![]() |
#803 |
Xulos :)
|
Nisam sjedio u ostalim " skupim" stolicama, aeron mi je super jedino sto mi fali je naslon za glavu tako da bi mi embody najvise odg. gledam ove steelcase i please jedina ima naslon za glavu tako da cu pogl kako se krecu cijene ali tek nagodinu jer cifre su poprilicne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Još jedan glas za Markusa. 100+kg i super se to ponaša, ali koliko sam skužio frenda nije za osobe nižeg rasta jer je sjedeća površina dosta duboka. Zamijenio je jeftinjak kojem je od moje težine puknuo var koji drži kotačić. Na stolici prije je pukao rukohvat koji je držao naslon, isto od težine. Poslije malo gledanja skužio sam da većina proizvođača i/ili trgovaca ne deklariraju težinu do koje je stolica testirana, a i kad sam negdje našao bilo je to 90 kg. I eto ti problema, zato sam 2 jeftinije prošao u 3-4 godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Freelancer
|
ono sto sma zakljuci isporbavajuci da u 90% stolica kad namjestim lumbalni dio da mi podupire ledja onda mi naslon za glavu nesluzi nicemu tj. tesko ga je dohvatit da se ne izvrnem ko zmija u sjedalici i zavrsim gledajuci u strop kao kod zubara ![]() ![]()
![]() |
#806 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#807 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
E al ove fore nagneš se i ne prevrneš, pa need for seat ili dx racer može u ležeći položaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Freelancer
|
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ruku na srce stolica izgleda super i baš sam pogledao par reviewa i YT filmiće, a i cijena je tu sasvim OK, jedino mi sjedište ne ulijeva povjerenje, spužva je pre tanka i smatram da će to propasti s vremenom i onda ti đabe sve kada imaš feeling da sjediš na šperploči, al iskreno se nadam da sam u krivu i da će ti kolega potrajati. ![]() Meni od 90+ kila, nakon višesatnog sjedenja do sada je svaka propala unutar god. dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|