|
![]() |
#781 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#782 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
suze mi idu na oci!! ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() lik je zbrojio Watte ![]() ![]() da nisu stonsi u Zg-u imali ovo za razglas?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 |
Super Moderators
|
Mene je ipak nešto drugo ganulo i iscjedilo mi suzicu pod okeco kervavo... ![]()
![]() |
#784 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
nije mi jasno na sta misli pod ovim DTS, mislim znam sta je DTS, al ovi opisuje nesto...drugo ![]() cek njemu je DTS onaj shit s kontrolama? ![]() D
![]() |
#785 |
Super Moderators
|
Na stranu specifikacije i nabrajanje RMS/po satelitu ali..."Što se tiče DTS-a, ljepog je i modernog dizajna, sa led displejom i vlastitim dekoderom" ![]() Imam da kažem samo ![]() ![]()
![]() |
#786 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sve sam vidio jelče + isključivo okomiti dizajn satelita... a kaj ako meni rear kanali stoje horizontalno? jel onda mogu iskoristiti dts izgled preko daljinskog, ali da preko led (!!!) displaya imam podršku za televizor u susjednoj sobi i rba net banking. koji bunch of drek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Budem i ja prodal svoj krampić...idem u potragu za sistemom koji ima ljepši DTS nego tvoj ![]()
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
realno gledajuci, HT i nije HIFI, tak da.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
Moderator
|
uoči kako sam razdvojio hifi i home theater ![]() hoću reć, nikako u obranu z5500, nego kako ljudi mogu i obično potroše pare u glopost i onda ne naprave neke osnove postavljanja kako u stereo, tako i definitivno u ht svijetu... to je čisto bačen novac jer su mogli kupit integriran sistem u mercatoru i imati isti (ako ne i veći) wow efekt pošto te 5x5cm zvučnike možeš doslovno postaviti u svaki ćošak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
al dat 2600kn za z5500 je bacanje love... Tak da... za te pare vec mozes uzet neki entry stereo sistem koji vidi cuda svira 5x bolje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
|
@Sys ![]() Ja sam samo htio reci da bi ti Logiji da kostaju 2000 kkuna bili preodlicni za komp. Znaci za jednog zahtjevnijeg korisnika, koji slusa glazbu, gleda filmove i ostala multimedija ti zvucnici su vise nego dovoljni. Imaju sve moguce ulaze/izlaze, sorround, lijepo izgledaju i dosta su kvalitetni..ma ni 2500 nije previse za to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
JDM
|
Citiraj:
sad si me burnao, al cu ti se krvi napit sa slikama sa sljedecih zderonja. samo da znas ovo je prijetnja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Moderator
|
ma nije ni 3k preskupo za to... ajd složi ht za 3k da zvuči tako kako zvuči 5500 (ovdje više pričamo o kvantiteti, nego kvaliteti), pa makar ga povezivao sa 30m dvožilnog dreka kakvog dobiješ sa 5500 - nema šanse. low-low-lowest što možeš ići je neki entry risiver 200€ i još 100€ za neki pasivni 5.1 odron-paket od yamahe sa 16cm subom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ma kužim kaj si mislio, ali brate nemoj mi tražit stereo kvalitete u komp zvučnicima... pričamo o dva različita svijeta od kojih sam prošao oba pa mogu reći riječ-dvije, ako dopuštaš naravno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
JDM
|
Citiraj:
Poslje ces mi reci hvala. komplet Jamo S 406HCS 1400kn + Onkyo TX-SR304E 1300kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Moderator
|
jao flekše... ajmo redom: jamovi frontovi su 2 x 16cm bas, kutija od kartona, 80w realne snage i težine 9k po kutiji. ostale neću ni spominjat jer je cijeli paket lakši od 5500 woofera. onkyo je risiver koji u ovom slučaju sve goni pasivu, ergo nema rezanja frontova i prebacivanja na aktivni woofer, ima 100w po kanalu i generalnu max. potrošnju 220w... aha da, to bi bilo 40w po kanalu onda. konektivnost je na strani ovog paketa definitivno, ali ruku na srce netko tko slaže kompletan ht bez izvora za 300-400€ ni nema doma vjerovatno za spojiti više nego što može upiknut u 5500, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Premium
|
Zamolio bih vas da se ostavimo sad teme Z5500.. Svako ima svoje misljenje i naravno da tu dolazi do ovog cega dolazi, znaci prepucavanja iz kojeg se ne moze nista pametno saznat..Onak svako tupi svoje.. Iskreno samo sam cekao Begu ili Bobea kao ce reci da bi oni u DIY za te pare napravili sistem koji svira kao sistemi od 10k€.. Bego je bio brzi.. Ok, znamo da na forumu imamo DIY audio ekipu koja za par kuna pravi vrhunske sustave..to je za pohvalu, ali ne morate svaki put kad krene neka rasprava,(makar i morbidna kao ova) govoriti kako vi sve mozete bolje i za mnje para..NHF Citiraj:
Fleks je dao primjer jeftinog HT-a koji po njegovom misljenu je bolji od Z5500. Sys je taj predlozeni sustav malo "recenzirao" i ja se tu s njim slazem.. s tim da z5500 mozete stavit u sobu od pisljivih 12m2 a ovaj jamo+onkyo mislim da ipak ne.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Moderator
|
gle srale nije tu stvar uopće 5500, ali su se oni eto našli kao predmet rasprave. stvar je u tome da ljudi misle kako mogu napraviti revolucionarne i radikalne preokrete u klasi 2-3k kn... čuo sam takve entry wannabe-hifi-ht sisteme - qrca ne valjaju i obično su korak od katastrofe postavljeni (kako fizički, tako i sonično). ako hoćeš poštenu hifu - kupi stereo, ako hoćeš pošten ht - kupi svake godine po jednu komponentu, ako hoćeš da nešto lupa - kupi bilo šta, ali u to lupačkoj klasi nemoj raditi filozofije oko zvučne slike u 3 dimenzije i wow-efekta zamjene 10kn/m kabela sa 23kn/m kabela jer to jednostavno ne postoji (postoji, ali obično u glavi slušatelja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Nemrem sad napamet. ![]() Eto ovo kaj ima Fleksi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|