|
![]() |
#80462 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#80464 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
https://www.dasweltauto.hr/vehicle/1117311837 Mazda mazda, ti ne pratiš ![]() ![]() ![]() Citiraj:
ili ako mora biti suv https://www.toyotaadria.com/hr/pdf/c...-HEV_16.04.pdf Citiraj:
![]() ![]() Ili makar octaviu scout. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80465 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80466 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80468 |
Moderator
|
Ne kužim tu pomamu za SUVag autima. Kak opravdat kupovinu takvog auta ako nisi ribič, lovac ili neki highlander, redneck, ili radnik u šumariji. Priča krene to ti je super jer ne sjediš nisko i nebudeš sjebao koljena ili kad se penješ na rizol, a nisam se na niš penjao valjda 5 godina. Ali to je daleko od istine. Takve aute kupuju žene, jer su male i osječaju se močno kad sjede u povišenom autu. Druga skupina su muški koji nemaju muda reči ženi NE. Treći su muškarci niskog rasta. Napoleonov sindrom. Jer se isto ko i žene osječaju superiorni u takvim autima. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
![]() |
#80470 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hehe prstenove si linkao i to jos rabljeni kramp, dobra fora ![]() Outback uopce nija ta klasa auta, ajde RAV4 bi mu mozda bio neka konkurencija po klasi ali mislim da je sa ovim santafeom pucaju na visu klasu. Nije ni cudo da ti je ekipa izignorirala linkove ![]() ![]() Jeben je taj hunjadi, ali ruzan ko smrt imho. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#80472 |
Premium
|
A ono kaj ne fali, otkud da krenem. Em je rabljeni, em po dimenzijama i mjestu unutra je puno manji, em se ni po opremi nemogu usporedjivati, em ako gledamo nove aute, audi ima manje gare. Jedino je na strani audija, "Svabo je svabo" "argument". ![]() ![]() Mislim, nemoj me krivo shvatiti, s obzirom da si linko RAVa i da si uzeo mazgu ima nade za tebe. Znaci nismo digli ruke od tebe. #HamdijaFrendeNeDajSe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80473 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
kakav RAV4, on je u rangu Hyundai Galeba i Kie Sportage. Ovaj ide na rang više. Citiraj:
Dodajem još dvije kategorije: - debel si i star, nisu više lizalice poda za tebe - voliš SUV općenito Sad upadam u navedene kategorije ![]()
![]() |
![]() |
#80474 | |
Moderator
|
Citiraj:
Evo sjeČam se ko da je jučer bilo. Kupuje auto, a doma dva francuza. C3 i KliJo. Lik samo francuze gleda. Jedva ga nagovorili na škodu. I od onda je škoda vrh. Sad ga je žena nagovorila na SUVag. Rekla mu ti si Redneck i imaš vrt vu Gizniku. Treba ti veliki Japanac za vozit gnjoj i motike. ☝️😂 Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#80475 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#80476 | |
Moderator
|
Citiraj:
Auto je morao biti limuzina preko 4,80m. 4 ili 5 vrata. Dizel ili benzin preko 150hp, automatik u fuul opremi do 10 godina starosti i do cca 18k eura. Poželjno da mi je meho blizu. Opel i VAG preko ograde. VAG 200 metara. Francuzi 300 metara. Alfa Lučko. I Japanci i Korejci Sesevete. S tim da sa svima njima i pijem u slobodno vrijeme. Ljudi od povjerenja. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#80477 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
onda znam koga ću pingati za informacije oko servisa Kie ![]() Citiraj:
kažeš 25 000€ za auto, pa ostalih 25 000€ na servis. ![]()
![]() |
![]() |
#80478 |
Brat od Đon Vejna
|
![]() |
#80480 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Citiraj:
Kak si unistio octaviju tak ces i insigniu. Ja sam svoju pazio i mazio i sve je i dalje savrseno na njoj. Pa kad sam je kupio rekao si mi da sam je kupio za kurcenje i kK mi ju njje zao voziti po ovakvim cestama. Japanac je za zenu. Ona si ga je kupila, a ne ja. Pa nebu se valjda doktorica u sranju vozila. Zadnjih godinu dana vozi skodu i jebi ga nemres nazad u los auto. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80481 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
To je na prvom mjestu ![]() Iako u posljednje vrijeme s pojavom tamnoputih kamikaza s vrlo upitnim porijeklom vozačkih dozvola i ja bi nešto veće i jače: https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/tko-...stama-12115408 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80483 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() https://youtu.be/6ZmXShHebHI?t=41 (*pogledat video do kraja, jer na kraju ga još ovako nabijenog u kamion - naguzi još jedan kamion od iza ![]()
![]() |
![]() |
#80485 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Ja htio BMW 128Ti ili M135, ali zena trubila kako bi ona SUV (klasicne fore sa laksim ulascima i izlascima jer se nakupilo godina). ![]() Kako ne vozim svakodnevno onda neka joj bude, uzeo Cupru Terramar. Bar po mom morali biti da necu osnovni motor i mora biti fino opreme. Ionako ju ona svakodnevno vozi. Opel Astru vec mali prisvojio kao svoju. Tako da ja malo po malo ostao bez auta jer ionako radim od kuce ![]() ![]() ![]() Inace oko tamo negdje ranije rasprave Oplo vs ostatak svijeta - Opel je car careva sta god po internetu pisali. Sjednem iz gajnc nove Cupre u 8 godina staru Opel Astru i opce nemam osjecaj da sam sjeo u nekakav stari auto kako zna biti iz novog u postariji. I osjecaj kompletne solidnosti, bez cvrcaka, sve cvrsto i kako treba biti. Nikakvih problema do sada (kuc, kuc u drvo) jos uvijek mehanicki odlicna, a i odrzavanje nije preskupo cak ni u ovlastenim servisima. Radi kao singerica ![]() Do sada samo redovito odrzavanje i zamjena potrosnih dijelova (metlice, gume, diskovi i plocice...).
![]() |
![]() |
#80486 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Vidio sam sličan test za range rovera, brate mili - nema te već nakon što se zabiješ ti u kamion, a kamoli još da te od iza opali još jedan. Da košta - košta, ali bar znaš da si platio i za nešto konkretno i potencijalno jako korisno ![]() Citiraj:
0 kvarova, motor nemaš što čuti (1.6 turbo benzinac od 200ks) a od zamjene potrošnih - doslovno nisam ni akumulator mjenjao, a koristim start-stop stalno (za što je i dalje stanje svijesti ljudi da će se motor raspasti a akumulator krepavati svake 2 godine ![]() Znam da kao svako svog konja hvali, ali ovaj auto je toliko podcjenjen da je to čudo jedno. Imaš trajekt od auta za dulja potovanja, na autocesti je nemaš što čuti (jebeno dobra izolacija, doduše ja sam uzeo neki dodatni paket koji je dodao i laminirana/dupla stakla), a u odnosu na konkurenciju (pogotovo sad polovna) - maltene džabe.
5.1.4 setup: Zvučnici - 2x Arendal 1723 S monitors, 1x 1723 S center, 4x 1961 height, 2x 1961 surround, XTZ 12.17 EDGE Amps - Marantz Cinema 40 + ROTEL RMB-1585 Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 14.05.2025. u 10:52. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80487 |
Pod naletima kopita zla
|
Je zato je volvo bio top odabir. Na zalost za 38k dobijes celavi auto godinu dana star. Novi xc40 je 47k eura. Nije htjela nikaj starije. Gledali smo more test crashova i volvo je fakat kaj je je best of. Nije sto smo je kupili sli ji mazda ne kaska puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80488 | |
Moderator
|
Citiraj:
1.6 Turbak je išao u Insigniu A i radila se do 2017 jer je već 2017 izašla Insignia B sa 1.5 Turbakom od GMa i 165hp. 1.6 Turbo iz A Insignije je najjači imao 180hp. Ali na stranu to. Ako je auto iz 2017 onda već ima 8 godina.
![]() |
![]() |
#80489 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
Ali dobro, nije da je i mazda od papira ![]() Citiraj:
![]() Netko ti je krivo rekao ili si krivo pročitao. Ne znam do kad su ga ugrađivali, ali moja je proizvedena u 5. mjesecu 2019., a u moje ruke je došla krajem 6. mjeseca. Znam za 1.5 turbaka, ali htio sam ipak malo više performansi.
![]() |
![]() |
#80490 |
Moderator
|
6 mjeseci sam pregledavao oglasnik. Niti jedna mi nije iskočila. Sorry. To je karavan, a ja karavane nisam uopće gledao. Ja sam samo Grand Sport tražio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|