|
![]() |
#8011 | |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Nema jeftinije, bar ne u shopovima koji salju k nama. Na to2c je 249 zelembaca. |
|
![]() |
![]() |
#8012 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8013 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Haha, drago mi je da si spomenuo taj ZTE ![]() Ajde, i kamera je bila užas jer je to ona druga loša serija nakon nestašice. No, kao što neko reče, za 100-tinjak EUR-a koliko je koštao tada, bio je bomba. Meni je zeru prevelik pa sam odustao od kupnje istog a i kamera je ipak neprihvatljiva (naravno, opet ponavljam, noviji modeli imaju taj problem). Drago mi je vidjeti da se situacija popravlja, kako sa mobitelima, tako i sa ljudima. Dobar dio ljudi kaže što ne valja na mobu i što oni misle da ne valja na mobu te da je manje ekipe kao što je to bila skoro pa praksa da dobiju mobitel, razočaraju se, ne kažu ama baš ništa o mobitelu i prodaju/poklone/nemaju ga više. Lani dobit slike sa recimo Jiayu G3 ili nekog mobitela sa odron kamerom je bilo nemoguće ![]() ![]() ![]() Eto, osobno tvrdim da onaj kome treba iznadprosječno dobra kamera i pouzdan GPS, NE kupuju Jiayu G4C, kao što sam i objasnio kroz review ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8014 |
Registered User
|
da u potpunosti se slažem... evo ja sam kupio onaj famozni Newman N2 sa pande za 99 usd... telefon lijepo izgleda, ja mislim da ima i dobru kameru, brz, može se odigrati koja igrica ( kćer) i tako to.... no čini mi se da se baterija malo više grije... kroz pola sata igre dođe do cca 38C... e sad jel to uistinu jako zagrijavanje ne znam ( možda netko od vas zna bolje)... nisam napomenu da je telefon došao sa rom-om koji je bio neupotrebljiv... dakle proradio dobro tek nakon stavljanja 3 roma.... |
![]() |
![]() |
#8015 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
I to je problem za neke korisnike jer ljudima poput mene nije problem rootati, staviti cwm pa zamijeniti rom. No postoje ljudi koji su mislili, kupiti ću N2 za 100$, super cijena, karakteristike... I onda su dobili uređaj koji zahtjeva dosta mijenjanja oko softvera i optimizacije da bi radio onako kako je trebao. A oni ne znaju to raditi, prvi put bi im bio. Po meni to nije to.
#8016 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ima ga i na en.jd.com za 175$. On je meni bio među izborom za kupnju ali na kraju je prevagnuo Amoi A928W. Našao sam na nekim kineskim forumima usporedne slike sa Huaweiem 3C i nije mi se činilo da postoji neke velike razlike. Ako sam ja dobro shvatio kinezi kao manu ističu plastiku, bateriju i izgleda da nema GG. Onda sam negdje naletio na video pa mi se učinilo da ekran ima dosta bleedinga i odustao. |
|
![]() |
![]() |
#8017 | |
Registered User
|
Citiraj:
Istina, vratio si mi vjeru ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8018 |
Registered User
|
Kod kuće ne smijem reći da sam kupio kineza jer bi me živa pojeli (ime mi je isto ko u jednoj reklami) a opet puko bi da se ne pohvalim jer dugo pratim ovaj forum (samo čitam) ako stigne odron Amoi A928W, a ne cigla, pokušati ću napisati koju pametnu o mobu. |
![]() |
![]() |
#8019 |
n00bmate
|
|
![]() |
![]() |
#8020 |
Registered User
|
Mali offtopic, da ljudima bude jasnije kakav mi mobitel treba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8021 | |
n00bmate
|
Citiraj:
Talijani su mi shebali narudžbu Jiayu G4S, sad gledam Lenovo S860, jedino mi se ne sviđa što nema slot za memorijsku karticu. Zadnje izmijenjeno od: Eyekool_CN. 21.05.2014. u 16:54. |
|
![]() |
![]() |
#8022 | |
Registered User
|
Citiraj:
ako sam dobro popratio JD nema dostave u HR!? jel to još uvijek tako? |
|
![]() |
![]() |
#8023 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima dostava za HR. Registrirao sam se i kad se ubaci nešto u košaricu na sljedećem koraku se bira država i ima HR za odabir. PS Evo review za Amoi ako nekog zanima, ima i galerija slika. Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 21.05.2014. u 17:05. |
![]() |
![]() |
#8024 | ||
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
A i gledajući strane forume(dakok je stavio link), izgleda da je Guls bio slabe sreće.. |
||
![]() |
![]() |
#8025 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@hrvoje Pogledaj si Xiaomi Hongmi (Red Rice) 1S. Obrati pažnju jer postoji i verzija bez S, ali je stara i dosta slabija. Razlik aje u tome što S verzija ima Snapdragon čipset, a stari model je imao MTK 6589 čipset.
#8027 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
btw. Evo napravio sam neki dan test video sa Newmanom N2: |
|
![]() |
![]() |
#8028 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8029 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8032 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ovaj model? Cijena mu je super, nije mtk 1/8gb i 4.7'' display 1280x720, i popularna je marka. U cemu je kvaka, koje su mane ovog modela? Slaba baterija? Kakav je miui? Zadnje izmijenjeno od: prileee. 22.05.2014. u 00:33. |
|
![]() |
![]() |
#8033 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8034 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@prileee Baš taj. MIUI traži malo navikavanja i ima par sitnih bugova, ali je jedan od ROM-ova koji se najčešće updatea. MTK modeli su se dosta kvarili, a za ovoga se još ne zna jer je relativno malo vremena na tržištu. Obzirom da ima Snapdragon, mislim da će ovaj biti puno pouzdaniji.
#8035 |
Premium
|
@Brko, ukratko...ne postoji. Postoji rom s kojim newman radi recimo korektno ako nisi prezahtjevan korisnik, osim problema sa slabim signalom i pregrijavanjem pri punjenju/korištenju. To je neki portani rom xperie ali to nije ona fluidnost kakva treba biti, ima laga, ne rade sve postavke i tako...jadnjikavo sve u svemu. |
![]() |
![]() |
#8037 | |
Registered User
|
Citiraj:
kakvo je stanje Vaših baterija kod igranja, surfanja cca 30-45 min? što se tiče signala nisam primjetio slabiji ili loš signal! |
|
![]() |
![]() |
#8038 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#8039 |
Premium
|
Kod mene se pri punjenju preko punjača grije na +49, kad punim preko laptopa onda držim temperaturu pod kontrolom. Ne igram se pa ne mogu reči koliko se grije, ali prilikom dužeg skype razgovora ili puštanja videa od 5-6 minuta ugrije se do +39. U vezi wifi i 3g signala, možda imaš sreće ali to je poznati problem sa newmanom. Zeza se čovjek, to je video efekt kad se slika onako brzo pomakne, ne znam dobro objasniti. |
![]() |
![]() |
#8040 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Srećom ga nisam upiknuo, kod mene je i ovako loš signal. iNew mobiteli nisu baš sinonim kvalitete jel?
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|