Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.02.2016., 00:49   #8011
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
kamilica....

Djevojčica iz budućnosti
Samo to priznajem od SF serija: https://www.youtube.com/watch?v=oNGH5Omg4-8
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2016., 01:26   #8012
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Jebiga... slatke male curice postale crack whores koje su potonule dublje od svih brodova na kojima je plovijo ujak Albert.
Nekoliko godina kasnije, odlučilo da se malo financijski oporave i zakrpe bulju od dugova i kredita na budalama koje su tu kretensku seriju pušile u 80/90tima...

Nego, jel se u seriji vraća i Bob Faget?
Pogledao prvu

Što da kažem, slika sve govori :P

Cijela originalna postava je tu u prvoj epizodi, osim Olsenica, ali njima pošalju otrovnu strelicu svi skupa. Možda i bacim pogled na još koju epizodu ako bude ovakvih scena

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.02.2016., 22:06   #8013
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Samo to priznajem od SF serija: https://www.youtube.com/watch?v=oNGH5Omg4-8
To je speciijalno išlo u Bosni il kaj? Ne sječam se toga

TWD ok nastavak
11 22 63 mi je ok,definitivno će se nastaviti.

Ko gleda ACS imate u "videoteci" dokumentarac bez narratora o suđenju OJ-u sastavljen isključivo od snimaka iz medija...preporučam
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 29.02.2016., 22:07   #8014
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
To je speciijalno išlo u Bosni il kaj? Ne sječam se toga
Kako ces se sjecati kad su ti jos pelene na guzici?
Staro 29.02.2016., 22:15   #8015
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
eh kad bi se neko sjetio i obnovio M*A*S*H*

legenda svih legendi
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 29.02.2016., 22:21   #8016
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
MASH nije društveno prihvatljiv više. Zajednica afroamerikanaca bi poslala nekoliko milijuna prosvjednih nota jer su pripadnici njihove rase u MASHu i za vrijeme MASHa u pravom svijetu bili uglavnom pomoćnici kuharima, čistaći i nisu se mješali sa doktorima... tako da bi neki glumci bili u kadru možda 10 sekundi po epizodi.

Tako da MASH zaboravi.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 29.02.2016., 23:00   #8017
Mattheous
Premium
Moj komp

Mattheous's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Dobro primjećeno Druže. Krajem 90ih i početkom 21. stoljeća je postojala ideja da negativan prikaz crnaca na ekranu loše utječe na crnce u stvarnom životu. Oni bi postajali dileri i pljačkaši gledajući crnce dilere i pljačkaše na televiziji. Stoga je učinjen veliki pritisak na glavne televizijske kuće da se to promijeni (pa da se na taj način promijene i društvene patologije među crncima u stvarnom životu), zato je danas gotovo nemoguće vidjeti crnce na tv-u koji se bave kriminalom. Sad je situacija karikirana, sve češće se viđaju crnci programeri (npr. jedan od likova u Mr. Robotu*, koji ujedno i uzgaja travu) ili matematičari (lik u filmu Marsovac), a bijelci se suptilno predstavljaju ili kao low life ili kao bogati eksploatatori.

Ako je televizija pomogla da se smanji kriminal unutar i između rasa, onda se valjda sve isplatilo. Tu kauzalnost vjerojatno nitko nije ni provjeravao.

*Mr. Robot postaje čista karikatura kad kroz svoju navodnu antiideologiju podvaljuje čistu ideologiju. Od onih programera su svi neka manjina (spolna/vjerska/rasna/bolesnička), nije mi jasno kad su stigli naučiti programirati tako dobro? Gdje je bar jedan neckbeard haker? Serija je negledljiva.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind.
Mattheous je offline   Reply With Quote
Staro 29.02.2016., 23:19   #8018
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
MASH nije društveno prihvatljiv više. Zajednica afroamerikanaca bi poslala nekoliko milijuna prosvjednih nota jer su pripadnici njihove rase u MASHu i za vrijeme MASHa u pravom svijetu bili uglavnom pomoćnici kuharima, čistaći i nisu se mješali sa doktorima... tako da bi neki glumci bili u kadru možda 10 sekundi po epizodi.

Tako da MASH zaboravi.
Opala,observer blast,dobro uočeno.

Mada realno ko bi zamjenio Hawkeyea,Honeycutta,meltdown Burnsa,Trappera Mcintyrea,Hulahenicu..... teži fail bi bio remake samo zato jer je to kultna serija,meni jedna od najdražih izuzev zadnje 2 sezone kada ih je više psihoza počela hvatat nego humor.
Staro 01.03.2016., 19:31   #8019
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
11.22.63.

Zadovoljan viđenim u prve dvije epizode.
jako dobra gluma, solidna radnja, i prije svega serija vizualno izgleda za desetku
Staro 01.03.2016., 20:00   #8020
croi1
Premium
Moj komp

croi1's Avatar

Datum registracije: Jan 2007

Nadao sam se i pokojem povratku u sadašnjost da vidimo kakav utjecaj ima njegov odlazak i izmjena prošlosti, te nakon toga opet povratak u prošlost. Ali koliko vidim na imdb ništa od toga.

-->
11.22.63. - Jedna od boljih serija

Nadao sam se i pokojem povratku u sadašnjost da vidimo kakav utjecaj ima njegov odlazak i izmjena prošlosti, te nakon toga opet povratak u prošlost. Ali koliko vidim na imdb ništa od toga.

Oglas

Oglas
Staro 01.03.2016., 21:27   #8021
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Citiraj:

Tako da MASH zaboravi.
a jeste me sasjekli u korijenu...
ali MASH je prikaz korejskog rata početkom 50tih pa ako ćemo bit autentični onda ne možemo stavit crnca za generala...
danas, 70 god. kasnije ipak su crnci kulturno napredovali pa ih vidimo u ulozi ozbiljnih poslovnih ljudi (a neki ih štuju kao US precjedinka)...
meni je serija čista zabava, bilo sa ili bez crnaca. u stvari u početku serije bio je onaj crnac doktor, Bacač Đones...

11.23... jučer počeo, djeluje obečavajuće,

ali, nedavno sam završio Wayward Pine...

po nekim foršpanima bila je uspoređivana sa Twin Peaks pa reko da vidim modernu verziju Peaksa...
ali osim lokacije ni po čemu nema veze sa Twinsina...
meni nusporedivo bolje od Twinsa, iako ako idemo u detaljniju analizu ima nekih nelogičnosti i vjerojatnosti dosljednosti ispod 10 %...

vrijedi pogledati, za sad tek 1 sezona, završetak daje opciju nastavka no nebi reko da će ga biti...
Staro 01.03.2016., 21:34   #8022
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
kolko ja kuzim bit ce 2. sezona.

http://www.tv.com/shows/wayward-pines/
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2016., 21:36   #8023
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

a super onda,

al što je još važnije biće i slatkica Shannyn u postavi
Staro 01.03.2016., 21:48   #8024
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Ne moze se vratiti. Tj. moze, ali se onda sve sto je napravio u proslosti 'resetira'. Ukratko, ako zeli promjeniti proslost, i ako zeli da tako ostane, nema povratka u buducnost. Objasnjeno jos u prvom nastavku

-->
Citiraj:
Autor croi1 Pregled postova

Ne moze se vratiti. Tj. moze, ali se onda sve sto je napravio u proslosti 'resetira'. Ukratko, ako zeli promjeniti proslost, i ako zeli da tako ostane, nema povratka u buducnost. Objasnjeno jos u prvom nastavku

Staro 02.03.2016., 07:58   #8025
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007

Ako sam ja dobro shvatio, može se vratiti u budućnost, i zadržavaju se sve promjene, a reset se dešava ako opet ode u prošlost...

-->
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova

Ako sam ja dobro shvatio, može se vratiti u budućnost, i zadržavaju se sve promjene, a reset se dešava ako opet ode u prošlost...

CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 08:27   #8026
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Mislim da je ipak ovako kako je Mileni rekao

-->
Citiraj:
Autor ti.le Pregled postova

Staro 02.03.2016., 11:09   #8027
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007

NIje, jer ti u samoj prvoj epizodi ode u proslost, izrezbari nesto na onom drvetu vani i kad se vrati u buducnost to je tamo, znaci ne resetira se samim povratkom u buducnost

-->
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova

NIje, jer ti u samoj prvoj epizodi ode u proslost, izrezbari nesto na onom drvetu vani i kad se vrati u buducnost to je tamo, znaci ne resetira se samim povratkom u buducnost

CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 12:32   #8028
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007

Moze biti da si u pravu. No onda opet dolazimo na isto. Ako se vrati u buducnost da provjeri sta se promjenilo, onda se opet mora vratiti u proslost da bi sprijecio atentat. I onda sve iznova

-->
Citiraj:
Autor ti.le Pregled postova

Moze biti da si u pravu. No onda opet dolazimo na isto. Ako se vrati u buducnost da provjeri sta se promjenilo, onda se opet mora vratiti u proslost da bi sprijecio atentat. I onda sve iznova

Staro 02.03.2016., 12:52   #8029
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011

prije svega ne vraca se u buducnost, nego u sadasnjost iako logicno da dok je u proslosti to znaci da ide u buducnost. generalno gledano, vraca se u svoju sadasnjost

drugo, sto god promijeni u proslosti, jednostavno se vrati u sadasnjost i vidi jel uspio ili ne. ne mora drugi put u proslost ako je od prve sve uspio.

ako onaj stari koji mu je otkrio portal nije uspio iz bezbroj pokusaja, tesko da ce i nas junak uspjeti. kako i bi kad si je nasao ovakvog seprtlju za partnera

nije dugo u ovoj temi bilo ovoliko spojlera, znaci da nesto u seriji valja
-->

prije svega ne vraca se u buducnost, nego u sadasnjost iako logicno da dok je u proslosti to znaci da ide u buducnost. generalno gledano, vraca se u svoju sadasnjost

drugo, sto god promijeni u proslosti, jednostavno se vrati u sadasnjost i vidi jel uspio ili ne. ne mora drugi put u proslost ako je od prve sve uspio.

ako onaj stari koji mu je otkrio portal nije uspio iz bezbroj pokusaja, tesko da ce i nas junak uspjeti. kako i bi kad si je nasao ovakvog seprtlju za partnera

nije dugo u ovoj temi bilo ovoliko spojlera, znaci da nesto u seriji valja
adaksinjo je online   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 13:25   #8030
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
J.J. Abrams je ipak u pitanju

Jako me podsjeća na Lost, moglo bi biti brdo skrivenih stvari u seriji koje nismo ni primijetili još.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 18:26   #8031
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
kako da ja pisem u tom Spoiler kvadraticu?

jesam corav ili ne vidim tu opciju?
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 18:32   #8032
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 19:40   #8033
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

spoiler ballistic?

Wayward je super serija,Twin Peaks nisam gledao....

11 22 63 mi je zasad super

Shameless standardno dobar....

Od ostalog ACS i Vikings....

And i'm covered
Staro 02.03.2016., 19:53   #8034
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

e hvala!

nego

meni je ova serija malo blesava, znaci ima mogucnost se vracati u sadasnjost i kad se vrati, opet se vrati u prvotno stanje, sve sto sjebe, moze ponoviti. ali to uopce ne koristi, a da ne kazem kako bi bilo zanimlivo vidjeti taj utjecaj u samoj seriji
meni je serija ko losa verzija serije "back to the future" kad bi postojala. moram pogledati trecu epizodu, ali za sada je dosadna za popizdit

-->
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova

e hvala!

nego

meni je ova serija malo blesava, znaci ima mogucnost se vracati u sadasnjost i kad se vrati, opet se vrati u prvotno stanje, sve sto sjebe, moze ponoviti. ali to uopce ne koristi, a da ne kazem kako bi bilo zanimlivo vidjeti taj utjecaj u samoj seriji
meni je serija ko losa verzija serije "back to the future" kad bi postojala. moram pogledati trecu epizodu, ali za sada je dosadna za popizdit

Staro 02.03.2016., 19:56   #8035
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

se ne sazna za vremenski odmak

, otad se strmoglavi u genericku amerikanstinu koju ne uspjeva izvadit ni

narativni loop

u zadnjih par minuta.

s twin peaksom bas i nema neke osobite slicnosti. blize je xfilesima, nego lynchu imho
-->
wayward je dobar do trenutka dok

se ne sazna za vremenski odmak

, otad se strmoglavi u genericku amerikanstinu koju ne uspjeva izvadit ni

narativni loop

u zadnjih par minuta.

s twin peaksom bas i nema neke osobite slicnosti. blize je xfilesima, nego lynchu imho
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 20:07   #8036
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ma meni je wayward pines totalna znanstvena fantastika i nema logicnosti NIKAKVE.
Staro 02.03.2016., 20:09   #8037
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:

Ćorav si.
Uskličnik pored Bartove glave kad ideš na napredno za reply.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 20:20   #8038
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
ma meni je wayward pines totalna znanstvena fantastika i nema logicnosti NIKAKVE.
Pa i je
Staro 02.03.2016., 20:20   #8039
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
pa je, od trenutka u spoiler tagu iznad, sigurno je.

ma meni se ne svida taj playin safe razvoj scenarija, u seriji je bilo hrpa mogucnosti da se serija napravi vise hardcore, nesto ko wicker man...ali eto, dobili smo jos jedan proizvod koji fabularno vise polaze na posljedice nego uzroke.

btw. taj je 'problem' jos eksplicitnije prisutan u 'colony', barem zasad. i oko nje mi malo splasnjava entuzijazam kako odmice
steta, jer uvod je bio skoro half-lifeovski
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2016., 20:57   #8040
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Ma te serije ono uvedu opasno zanimljivu pricu, od cega je sve poslo, i onda trkeljaju po nekim totalno nebitnim stvarima za pricu niti se doticu izvorno ono o cemu se zapravo radi.
Iskreno bezveze, colony mi se ne da gledat vec nakon 3 epizode.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno