Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.09.2014., 10:53   #8011
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
A da povećaju koliko se može shardova imat odjednom?
Staro 24.09.2014., 15:38   #8012
ivosimec
Premium

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Patch 2.1.1. iz in d haus.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14579447928

Jedna od pormjena, Kadala je sad 5 X skuplja, ali daje, navodno puno veći
broj legendary itema.
To je laž.

Cijena itemu koji je koštao 5 je sada 25 dakle 4 puta više nego prije, a naveli su da je šansa za legendary povečana za 1/3, dakle cirka 33%.

Po mojoj logici to povečanje cijene je toliko veliko da veće šanse od 33% su ne veće nego u globalu manje nego prije.
ivosimec je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.09.2014., 15:48   #8013
ivan77
Guest

hahaha, pa da.
znači, u biti je smanjena šansa jer sad možeš
rolat jednom za cijenu 4x prije..
Kadala je beskorisna onda. Valjda za nju imaju
one spomenute "future plans"..
  Reply With Quote
Staro 24.09.2014., 16:22   #8014
Tazmaniac37
Registered User
Moj komp

Tazmaniac37's Avatar

Datum registracije: Jun 2014
Ma došlo je vrijeme da se na određeno vrijeme odustane
od potonjeg gemišta propalih planova, jer svaki put kad dođe novi patch,
stalno nešt useru. Umjesto da popune nekim novim sadržajima dobijemo ovo što će u sljedećem patchu još više usrat. Nažalost.
Tazmaniac37 je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2014., 23:56   #8015
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma meni je ok Kadala sad, na HC mi na Normal pade set offhand za moju WD-icu, i to iz prvog pokusaja, ono, upalio igru i idem probat i odma zeleni item... nakon toga potrosio oko 1500 shardova i nijedan ni legendarni ni zeleni item... ali nema veze, tek sam je jucer na lvl70 digao, sad na HC laganini T1 vec ide, a wizardica mi na HC na Normalu bacila iz horadrica prvog odma RORG i puzzle ring... puzzle sad na WD-ici ali i ona slabo bijele iteme konvertira. Sve u svemu zabave ovim tempom imam za jos najmanje 2 godine.

Svidja mi se kad vidim na minimapi vidim goblina, oznacen je portal, samo sto me nece Vault, paragon 138 trenutno i muku mucim s goldima, non stop na parsto tisuca, nece goblin da mi vault otvori nikako. Kazu da treba otprilike 25-30 goblina da da vault (znam da neda u riftovima, igram questove), ali meni nist ne pomaze. Zasada.
Staro 25.09.2014., 08:48   #8016
ivosimec
Premium

Imaš hebene sreće..ja farmam taj rang već tjedan dana
Staro 25.09.2014., 17:09   #8017
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Season WD fino napreduje. Ide na T3 zahvaljujući gemovima, leveli idu kao blesavi.
Paragon nabijen za samo 3 dana.

Uzeo sam solo skupiti sve gemove, prvi mi pao lightning i sjeo ko Bog.
Odmah jedan torment level gore.
Potrošio sam 2 trial keys-a da bi skupio sve.

Pao i RoRG sa 43% CHD-a danas, socket iz drugog pokušaja.
2 Ramaladni's Gifta čekaju neki pošteni weapon.
Dignem gemove i popunim Zuni set i mogao bi ići na T4 uskoro

Upadaj u public i rokaj A1 bountije.
Netko će zagristi, a kad popuniš 1-2 bountija zagrist će svi.

Ovaj prsten mi je pao iz 10 cacheva skupljenih i otvorenih odjednom na T3. (pala su 2 prstena, bracesi, jedan amulet, 2 shouldera i nijedan Mace koji bi također htio imati grrr)

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 25.09.2014. u 18:33.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2014., 21:44   #8018
ivosimec
Premium

Inače RORG ring pada 100% ako se bounti obavi na t6.

Danas isprobano
Staro 25.09.2014., 22:06   #8019
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Nop. Pada leg iz cachea za A1. To može biti rorg, amulet, shoulderi ili weapon.

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 25.09.2014. u 22:16.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2014., 22:31   #8020
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Jel ima negdje roll back updatea, pa sa svakim novim updateom kretenski blizz sve više u*ebe igru...

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.09.2014., 23:40   #8021
ivosimec
Premium

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Pa o čem ja pričam...napraviš ih cirka 5 i dobivaš ring 99%..
Staro 25.09.2014., 23:55   #8022
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

A prevlada vecinom onih 1%

Ili padne totalni crap

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
Staro 26.09.2014., 00:21   #8023
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Nakon malo testiranja 2.1.1 dojmovi....

Ajme majko...

Kadala, em je poskupila ko da financira hrvatski proracun, em sad daje manje legsa nego prije. Sta se rezultira i sa manje matsa. Danas nafarmao brat-bratu 2.5-3k shardova, 4 lega sve skupa. Toliko o 33% vise dropa....stoka lazljiva.

Trials, nerfan progress, 4 vise nego dobra lika, wave 12....dobijemo key 28. Prije je to bilo 35+. Sad se mora prelazit rift po rift za ic dalje, a nema ni rijeci o resetu laddera. Density je jos uvijek lutrija, imao sam danas griftove gdje sam duze trcao nego ista ubijao. Jel ovo Diablo il olimpijada?

Dmg, stelth buff mobova, igram 2.1 od izlaska, odigrao stotinu puta isti level tezine, sad nas masakriraju. Cijela grupa je oneshotana od freeza na podu, prije sam imao vremena pobjec iz toga, sad je smrt instant, ko da je jailer opalio. Jednostavno je pojacano, gdje sam prije soloao 35, sad krv pisam na 30-31. Blizz stoka suti naravno.

O tome kako 2 survival skilla na Wizzu vise ne proca kako treba, nisu na cooldownu, nema CD ikone, al ja krepam i nema revivea. Igram vec 7 dana sa wizzom, prije 2.1.1 je sve radilo za 5.

Upgrade gema, nerfan. Imam 80% shanse za gem upgrade, ili je 1/3 ili je 0/3, danas nakon cca 18 pokusaja upgradea gema, sve preko 60%, ja sam uspio jedan jedini put. 1/18 uspjeh. Sa nerfom toga, oni koji su nabili gemove na veci level su svoje vec narpavili, za nas ce bit muka isusova.

Forum je pun zalbi, od nerfa trialsa, do buffa dmga tako da sadasnji igraci nemogu dostici one prijasnje rekordere, preko kadale i dokazanog nerfa dropova jer je tip snimio gamble 5k shardova na 2.1 i na 2.1.1 dan-2 prije updatea, i sad dobija duplo manje legsa, a ako 5k shardova nije dosta za osjetit razliku koliko onda je.

2.1.1 je totalni trainwreck od sve glupljih ideja, ako smo mislili da je Jay Wilson idiot kojem nebi dao nacrtanu ovcu na cuvanje, Travis Day nije nista manje retardiran sa ovim idejama.

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2014., 00:25   #8024
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ma nebunim se ni ja na drop, jako fine stvari padaju, barem meni, samo nist puno za upotrebu od jucer se digao 11 paragona, a i nisam nesto igrao, oko 50 goblina umlatio i nijedan vault mi nisu dali. Forsirao Core of Arerat i Hells of Agony lvl2 al ni to nije pomoglo, na onog rainbow goblina sam jedno 10tak puta naletio danas. Pa muku mucim i dalje s goldima. Sve na gemove potrosim sto zaradim. Ali ide laganini.
Malo isprobavam na HC da dizem Life on Hit, trenutno na 27k i s dogsima ide jako fino. Cak sam i T3 danas malo probavao, ali kad sam jednom skoro zaginuo odma se vratio na T1, uf sto je napeto bilo. jos dan dva na T1 pa onda dizem na T2, HC naravno.
Staro 26.09.2014., 00:45   #8025
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova

Ajme majko...

Kadala, em je poskupila ko da financira hrvatski proracun, em sad daje manje legsa nego prije. Sta se rezultira i sa manje matsa. Danas nafarmao brat-bratu 2.5-3k shardova, 4 lega sve skupa. Toliko o 33% vise dropa....stoka lazljiva.

Trials, nerfan progress, 4 vise nego dobra lika, wave 12....dobijemo key 28. Prije je to bilo 35+. Sad se mora prelazit rift po rift za ic dalje, a nema ni rijeci o resetu laddera. Density je jos uvijek lutrija, imao sam danas griftove gdje sam duze trcao nego ista ubijao. Jel ovo Diablo il olimpijada?

Dmg, stelth buff mobova, igram 2.1 od izlaska, odigrao stotinu puta isti level tezine, sad nas masakriraju. Cijela grupa je oneshotana od freeza na podu, prije sam imao vremena pobjec iz toga, sad je smrt instant, ko da je jailer opalio. Jednostavno je pojacano, gdje sam prije soloao 35, sad krv pisam na 30-31. Blizz stoka suti naravno.

O tome kako 2 survival skilla na Wizzu vise ne proca kako treba, nisu na cooldownu, nema CD ikone, al ja krepam i nema revivea. Igram vec 7 dana sa wizzom, prije 2.1.1 je sve radilo za 5.

Upgrade gema, nerfan. Imam 80% shanse za gem upgrade, ili je 1/3 ili je 0/3, danas nakon cca 18 pokusaja upgradea gema, sve preko 60%, ja sam uspio jedan jedini put. 1/18 uspjeh. Sa nerfom toga, oni koji su nabili gemove na veci level su svoje vec narpavili, za nas ce bit muka isusova.

Forum je pun zalbi, od nerfa trialsa, do buffa dmga tako da sadasnji igraci nemogu dostici one prijasnje rekordere, preko kadale i dokazanog nerfa dropova jer je tip snimio gamble 5k shardova na 2.1 i na 2.1.1 dan-2 prije updatea, i sad dobija duplo manje legsa, a ako 5k shardova nije dosta za osjetit razliku koliko onda je.

2.1.1 je totalni trainwreck od sve glupljih ideja, ako smo mislili da je Jay Wilson idiot kojem nebi dao nacrtanu ovcu na cuvanje, Travis Day nije nista manje retardiran sa ovim idejama.
Potpis a pogotovo na ovo na cold, prije sa DH izletim čim vidim da je ispod mene sa vaultom i ne upali se ni awarnes, a sad se isti upali praktički instantno (što zapravo znači da su me ubili) a kad je na CDu onda od sredine colda do ruba ne stignem pobjeć nema šanse, mrtav sam odma.
Monk mi je soldino složen i nisam puno krepavao prije (ovisilo je o CDu 2 skilla), sad sa ta dva skilla aktivna moram bježat iz grupe da ne krepam, wtf!?

A trials je sad totalno u kurcu, ovo što je blade napisao teško je reć koji je lvl trialsa preko waveova pa da velim, igrali smo danas nas 4 lvl 37 i nakon tog nam baci ključ 28.

Jedina dobra stvar je što su buffali fetiše na wdu, sad ne krepavaju tak brzo a prije su čim ih je netko pogledao preko grifta 30.

U svakom slučaju pušiona od patcha.

žmnpp
Staro 26.09.2014., 03:20   #8026
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
Inače RORG ring pada 100% ako se bounti obavi na t6.

Danas isprobano
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
T6 je 100% leg iz cache, nitko ti ne garantira RoRG, samo jedan od legova iz A1 (thorns bracesi, oni 25% šanse da preživiš shoulderi, Mace ili RoRG neznam jesam li šta zaboravio.... jeste amulet sa useless skeletonima na massacre ako dobro pamtim... iako zna imati hebene statse kad padne)

Iako na T3 koji sam ja igrao u season 8/10 cache je bacilo leg od toga 2 prstena od kojih je jedan heben, a drugi pak neupotrebljiv.
Imao sam sreće valjda... Jer na non seasonu sam prokleo onog pauka do pakla i nazad i imam bar 10 RoRG u stashu, nekih i sa str ili dex affixima iako sam sve farmao sa WD. (farmano par mjeseci da napomenem i uvijek isti k***c... str/int/dex; attack speed; life on hit i još jedan useless stat)
Tako da.... ne žalim se na taj dio igre.

Što reći o Kadali hm... Prvih 500 shardova baci mi 2 zelena para pantalona (helltooth i blackthorne, zamisli...) ostalo 0 bodova.
Nisam vidio nijednu smeđu masku niti rukavice od patcha.

Što se tiče Fetisha na WD-u... potpisujem. Prije sam hebao majku naglas svaki puta kad je uletio elite mallet lord na GR 25+ jerbo mi je uvijek pobio sve petove u jednom udarcu.
SMK ne pomaže baš previše u tome slučaju, bilo je moguće dići evetualno još jedan val petova al nakon toga banana na par minuta.

Još ako uleti Mallet Lord elita sa Morlu Incineratorima kao Minionima ajoj muke. Najgora noćna mora za WD-a. Mislim da to svi mogu potvrditi

Uglavnom patch kao i svaki drugi. Više lošega nego dobroga.
Staro 26.09.2014., 08:29   #8027
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:

Ajme majko...
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
...U svakom slučaju pušiona od patcha.
Koliko vidim što se zgamblealo se zgamblealo, sve si uspio srediti osim monka, koji mi je mule

Mars me namrdao igrati season sa njim pa to idemo do 70, ja pa njega da idemo seasonal hardcore. Nakon što je njub 2x krepao oko lvl 40+, morali smo zarolati softcore likove. Lijepo za promjenu igrati malo da ti svake dvije minute padne upgrade geara.

Budem vidio još kolko će nas držati ovaj patch, pa dok dopizdi imam bar dobar Steam backlog za odigrati, treba i Witchera dovršiti lagano
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2014., 09:15   #8028
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Sta je jedan lik a b-forumu napisao, sta je najgore...totalno je u pravu. Od diabla su napravili Kadala farming simulator, i onda su unistili kadalu.

This would be how 2.1 and the change to kadala in 2.1.1 should have been (satirically) stated.

"We're sorry about RoS. We screwed up RoS so bad that in our first major patch we had to kill every build in an attempt to balance the top ones among classes. Unfortunately, we didn't do that very well either. We have no idea when we'll be able to balance other builds, but let's not dwell on the opportunities. What we do have is new content in the 2.1 patch!

-Vault: If you see one it may be the only time you do, but that's ok- you only need to visit once to get the gem to make gold pointless. After that- this awesome area a level designer spent months on will be trivial and the portals will be so infrequent that you'll eventually stop farming goblins. We need to make sure that this new content is experienced by as few players and as few times as possible. Believe me, if you think getting a portal to spawn was frustrating wait until I tell you about Ramalandi's Gift! Another new item you'll rarely see and one where we won't give you the ability to farm.

-Greater Rifts: Well, since we can't add diversity to gameplay through interesting, balanced builds we have to do something. We are very good at re-manufacturing content to sell it to you again! Remember rifts from RoS? Now we're going to-- time them! Brilliant, right!?! I know...it is brilliant. I was in the rooom-- a witness -- to that gem when it was lobbed up in a Thursday Talk Live Blizzard Session (TTL-BS)™. I came up with the "Greater" part...

We're going to make sure you can't do this re-manufactured content easily though. First, you need to run a rift to get a chance at a trial key. This key will open a trial rift where we'll throw wave after wave at you to see how many levels it takes before you either can't kill them or you can't stay alive! Then-- you get to do a trial before EVERY SINGLE ATTEMPT! It's a great mechanism which will bring you hours of fun!

Best part, greater rifts lead to...

-Leaderboards: That's right, friends and slayers, with those timed greater rifts we're going to show you the top 1000!!! How cool is that! Best part? It's all completely based on RNG! You could get your hat handed to you at GR 30 on one try or 35 the next. We don't know!

And let me tell you something- there's nothing more fun than grinding greater rifts for hours to receive less xp, loot and gold than a t6 rift and finally getting to that rift you need to beat and the Lord of RNG bestows upon you an Act 3 barracks level filled with nothing but Anarchs, Corrupted Angels, Winged Assassins and Moru so you can enjoy ALL the beautiful architecture and atmosphere the talented art and level design team have created as you repeatedly walk 60-90 seconds back to the battle!

To make things really interesting we'll greatly vary the density of the mobs! That's just the luck of the draw as they say. That's just a bonus we threw in for free. Trust me, you'll love it.

This leads us to the primary goal of Greater Rifts- upgrading your new...

-Legendary Gem! Legendary gems are something we rushed to production and it shows a bit. Still many issues and we swung wildly during testing, but I feel this one may actually be in a decent place (shh..don't tell anyone). What we'll do here to screw up is to make them very easy to level to 25 making greater rifts pointless once you hit the gear-wall.

But don't think that's ALL the content. Here is the best re-manufacture of content you'll ever see. I present you:

-Seasons. Here's where you go when you're completely frustrated trying to find those Tasker & Theos or whatever it is we've made certain to never drop (yet made them vital to the builds) and you just want to start over again. Now that legendary drop sound and beam actually won't give you the impulse to punch a kitten when it says "2-handed Axe" for the 80th time. If you thought being frustrated trying to find gear once was fun-- wait until you try it all over again! As an added bonus- we will have...

SEASONAL LEADERBOARDS. However, don't you worry, to mess this up we'll ignore all the exploits you told us about during PTR to make Season One meaningless. How's that for spicing things up and adding a little competition! (All the while keeping our streak of bad decisions intact!- win/win!)

Now, let's talk a little about patch 2.1.1-

Yes- we have a big problem that we need to deal with. It's the amount of back and forth and back and forth between Kadala and our beloved blacksmith, Haedrig. I know it wears me out! Ok. So we knew we had an issue and we brainstormed. We really brainstormed around the offices about how to address this quality of life improvement. In the end, what we have done is the following:

-raised prices 5x
-raised leg drop rate 5x
-raise leg drop rate additional 2.5% or 33%
-increase material drop rate on normal and greater rift guardians

Of course, we want to be certain you are fully aware of this change and all that it entails. After much deliberation we felt that the above was the most logical solution for this brutal time-waster. One junior developer, who no longer works for us, actually suggested we move Kadala next to the blacksmith. Can you believe that? That's the type of thinking that dumbs-down gaming in our opinion. The only way to achieve success and a fulfilling gaming experience is by layering in more instances of RNG.

Sadly, we know that the only way to farm that critical item for the set builds we've created is through Kadala. By doing this we made playing Diablo not about killing monsters and getting loot they drop, but about getting BLOOD SHARDS you can spend with Kadala to get loot. We really feel this is the perfect game play desired. Again- dare I say...brilliant?

Why do we create artificial time sinks you ask? Well, just like stated in the opening we've broken the game. We can't balance builds let alone create interesting, varied and viable alternate builds. We needed to do something to keep you playing so our old-faithful, time-sink, was our only option. Of course we won't do this in a way that is fun or entertaining or even make sense! We'd try and do more, but... well- we're just not good at building an enjoyable experience!

As always-- keep that great feedback coming! Until we hear from you about your experiences we are unable to move in the opposite direction.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 26.09.2014. u 09:38.
Staro 26.09.2014., 11:09   #8029
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
-Vault: If you see one it may be the only time you do, but that's ok- you only need to visit once to get the gem to make gold pointless. After that- this awesome area a level designer spent months on will be trivial and the portals will be so infrequent that you'll eventually stop farming goblins. We need to make sure that this new content is experienced by as few players and as few times as possible. Believe me, if you think getting a portal to spawn was frustrating wait until I tell you about Ramalandi's Gift! Another new item you'll rarely see and one where we won't give you the ability to farm.
Još uvijek nisam vidio taj Vault

Citiraj:
And let me tell you something- there's nothing more fun than grinding greater rifts for hours to receive less xp, loot and gold than a t6 rift and finally getting to that rift you need to beat and the Lord of RNG bestows upon you an Act 3 barracks level filled with nothing but Anarchs, Corrupted Angels, Winged Assassins and Moru so you can enjoy ALL the beautiful architecture and atmosphere the talented art and level design team have created as you repeatedly walk 60-90 seconds back to the battle!
To make things really interesting we'll greatly vary the density of the mobs! That's just the luck of the draw as they say. That's just a bonus we threw in for free. Trust me, you'll love it.
Istina, čak i na low levelu na Seasonu uvijek popušim kad naletim na A3 barracks napunjen morlu, mallet lordovima, anarchima, punisherima itd.
Ogroman nivo, poluprazan, zahebani monsteri, ako poginem negdje na pola mape gotovo je.

Još bi dodao: ajmo staviti extra health / reflects damage ili pak oboje na sve elite u nivou :P

Citiraj:
-Seasons. Here's where you go when you're completely frustrated trying to find those Tasker & Theos or whatever it is we've made certain to never drop (yet made them vital to the builds) and you just want to start over again. Now that legendary drop sound and beam actually won't give you the impulse to punch a kitten when it says "2-handed Axe" for the 80th time. If you thought being frustrated trying to find gear once was fun-- wait until you try it all over again! As an added bonus- we will have...
Neznam što bi uopće mislio o Seasonsu osim odigrati dovoljno za transmog i pokupiti season only iteme ako ih kasnije maknu iz igre.

Ostatak teksta je pljuvanje, ali nije ništa loše rečeno.

Jedino što bi ja zamjerio je da ako su već digli cijene kod Kadale 5x onda su trebali i cap staviti na 2500 ili 5000 shardova ili potpuno makniti cap da bude kao gold.
Ovako samo idu na živce.

Zadnje izmijenjeno od: osspaljeni. 26.09.2014. u 11:58.
osspaljeni je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2014., 11:42   #8030
ivan77
Guest

Meni goblin otvorio pony land umjesto vaulta
  Reply With Quote
Staro 26.09.2014., 11:56   #8031
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Jel bio rainbow goblin?
Ubio sam takvih već nekoliko i otvorilo mi ponilend svaki puta (osim u riftu ofkors)
Staro 26.09.2014., 13:03   #8032
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

U tome i je stvar, taj goblin level je rare za popizdit. A jednom kad dobijes gem, vise te nije briga da ga ikad vidis...propalo podrucje.

Grift je nista nego obicni rift + timer, a kako nas glupi RNG potrefi sa denstyem i mobovima, tako dodjes do rekorda ili ne. Jucer sa wizzom na 30-33 po 3-4 lega padne, na 35 nijedan? A imao sam 2cm prednosti ispred timera i dobijem uzasan level bez mobova i 3-4 puta me ubije van ekrana i onda opet 1 min trcanje do tamo...i opet me instakilla. Da razbijes nesto od zivaca.

Kad ih je lik popljuvao, popljuvao ih je sa pravom. Sve sta smo rekli da nevalja da PTR oni su jos vise usrali. Tipa, bounty bez da moba ubijes, lvl 70 season u ispod 2 sata, odavno prijavljeno. Gemovi kako ne rade, prijavljeno. Density problem u Griftovima, prijavljeno. Oneshotanje od elitea, prijavljeno. Blizz nista od toga nije popravio.

Jos su obecavali da ce bit autopickup gemova, da matsi nece zauzimat mjesto u inventoriju, opcija za upalit-izgasit autopickup helt potova. Nista od toga nije implementirano. NISTA. Dobro je lik rekao, da blizz pazi i cita sta comunity predlaze i onda odu u totalno drugom smjeru.

Evo ti sad Kadala, plavci pisu na forumu da su poskupili kadalu jer se ekipa zalila na previse buy items, trc salvageat i opet buy i opet salvage. I umjesto da priblize kadalu salvageu, oni uvedu novu mehaniku. I useru je. Kaze da su povecali drop matsa, za poludit. Jedan rerol chest/pantsa je 40 zutih, ili u prevodu, treba salvageat 40 rarea za 1 rerol pokusaj, a znas i sam da ih znamo rerolat desetke puta, 10 rerola je 400 rarea salvageano. Igram igru ko gradska cistoca, samo kupim smece sa poda pola dana da bi rerolao 20 sekundi...i onda ispocetka.

U ovoj igri bi primarni izvor itema trebalo bit klanje mobova i zivit na dropovima, a ne rush rift/grift bossa, 100 sharda u djep i shoping u kadale.

Zasto je ogranicenje shardova 500? Odgovor debila iz blizza, tako da ne hoardamo stvari. Osim sta hoardamo sve vrste matsa, sad je 500 sharda cca 20-30min igre, i manje ako je grupa dobra. I onda shoping za 20 itema u kadale.
Neka dignu limit na par tisuca, kad vise nema tradea itema, nema prodaje golda, nema nacina za ista zaradit, a igra nije WoW il nesto kompetitivno, ovo je samo CO-OP.

Igra je isla u totalno krivom smjeru. Forum je u plamenu, blizz ne brine brigu...itako su budale kupila RoS a kupice i novu expanziju.

Staro 26.09.2014., 13:25   #8033
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Jel bio rainbow goblin?
Ubio sam takvih već nekoliko i otvorilo mi ponilend svaki puta (osim u riftu ofkors)
Ma pusti te gobline, ja ne znam nikoga tko je vidio cow level i Lord of Bells bossa, to se vidi rjeđe nego Star of Azkaranth

Citiraj:
Igra je isla u totalno krivom smjeru. Forum je u plamenu, blizz ne brine brigu...itako su budale kupila RoS a kupice i novu expanziju.
Budimo realni, znamo da smo sakeri i da ćemo iskeširati lovu za CD key (normalno ne punu cijenu, tolko ludi nismo) dok dođe ekspanzija. Koliko god se žalimo na igru opet joj se iznova vraćamo ko alkić pelinkovcu
Dok razmislim davao sam i više love za neke igre koje sam nešto sitno igrao, a tu ipak dobio nebrojene sate zabave u coopu, pogotovo sa mojom srećom oko ingame dropova. Čak je i Bladeu krider konačno pao dok je sa mnom igrao, tolko o tome
Staro 26.09.2014., 13:55   #8034
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

I kakve to veze ima Pot, kad su sad dodatno unistili mehaniku igre? Teze se napreduje sa griftovima, dmg im je povecan, drop rate je smece, kadala je poskupila, sad i matsa fali na tone.

Koja je uzivancija u igri kad na lvl 33+ te sve zivo oneshota a imao 10-15m tougha ne znaci ama bas nista. I na to stavi sadasnje stane sa dmgom, mislis da je jail bio problem? Sad je i frozen jos gori, jer naspama 2 ekrana tog govneta a sve te isntakilla. I nema cooldown ko jail 10ak sec, baca ih non stop.

Ubise zabavu. Ako je nekome zabavno po 100ti put sve ispocetka igrat i levelat se, eto mu. Al zasto se nama end-game playerima unisti igra.

Staro 26.09.2014., 14:26   #8035
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Citiraj:
I kakve to veze ima Pot, kad su sad dodatno unistili mehaniku igre? Teze se napreduje sa griftovima, dmg im je povecan, drop rate je smece, kadala je poskupila, sad i matsa fali na tone.

Koja je uzivancija u igri kad na lvl 33+ te sve zivo oneshota a imao 10-15m tougha ne znaci ama bas nista. I na to stavi sadasnje stane sa dmgom, mislis da je jail bio problem? Sad je i frozen jos gori, jer naspama 2 ekrana tog govneta a sve te isntakilla. I nema cooldown ko jail 10ak sec, baca ih non stop.

Ubise zabavu. Ako je nekome zabavno po 100ti put sve ispocetka igrat i levelat se, eto mu. Al zasto se nama end-game playerima unisti igra.
Svjestan sam da su usrali motku, ali šta ću sad ja s tim?
Pisao sam na forumima, jasno da od toga ništa, i što sad - da si glavu razbijam radi jedne igre dok ima masa drugih?

Dok mi dopizdi (a imam feel da nisam predaleko od toga) ću napraviti opet pauzu od X mjeseci pa onda vidjeti što će biti iz toga, neće igra nikamo pobjeći. Ne bi ni seasone počeo (i kako veliš igrao od nule) da mi Mars nije bio dosadan za to, pa sam ipak popustio kad mi je najbolji frend IRL.

Ovo sa afiksima su debelo pretjerali - umjesto da smanje elecrified, oni buffaju frozen. Jebem ih gdje sunce ne sja sa njihovom logikom
Pisao na forume i da promijene enchanting sistem da gleda samo na kvalitetu gema za craft ringova/amuleta, a ne tip, da možemo iskoristiti one nebrojene stackove Rubyja i Diamonda. Normalno ništa po tom pitanju, a meni stoje u stashu.
Staro 26.09.2014., 15:21   #8036
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Citiraj:
Autor potemkin.hr Pregled postova
Ovo sa afiksima su debelo pretjerali - umjesto da smanje elecrified, oni buffaju frozen. Jebem ih gdje sunce ne sja sa njihovom logikom
Affixi su bolesni na 30+, pogotovo taj frozen i čini mi se da SVAKI elite mob ima reflect affix koji je također zajeban do jaja.
Dobro pa više ne igram sa Rain of Toads jer dok bi stigao dići prst s tipke već bi bio mrtav.
Staro 26.09.2014., 17:49   #8037
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ma nije mi problem opalit pauzu od mjesec-2-3, ni prvi ni zadnji put. Ima se sta igrat.

Al me zivcira kad vidis da su toliki jebeni kreteni da uvale afixe na mobove da te instakilaju, nema obrane, nema tog resista da ce ti pomoc, jednostavno nisu u stanju balansirat ista, i da uspore ekipu sa GRift rekordima, oni uvedu afixe da uniste gameplay svima nama ostalima....koliki kreten trebas bit za to?

A soloanje u diablu mi je dosadnije od gledanja boje kako se susi, da nema ekipe neb ni igrao, i sad kad se svi pomalo ohladimo od diabla, cekamo veliki patch/expanziju da opet zaigramo.

Sad mi samo ostaje da slusam bulju kako me nagovara da igramo tenkice....

Staro 26.09.2014., 18:01   #8038
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

1. Mozes me slusat dok pricam

2. Mozes igrat samnom dok pricam

Ak uskoro nes ne isprave na d3, uzet cu pauzu, ovo je totalni bs kaj su napravili.

žmnpp
Staro 26.09.2014., 18:16   #8039
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Ma D3 je igra za uporne (i ludake, naravno).

Sve u svemu, meni se D3 jako svidja, ponekad radi posla neigram po par mjeseci ali kad kao sad nemam sto raditi, onda obavezno u vecernjim satima 5-6 sati na Diablo potrosim (jer nist bolje nemam od igara ovoga tipa, nazalost).

Po meni bi prava promjena bila da uvedu nesto tipa novih itema /set ili legendarnih/ sto bi omogucilo neke nove kombinacije na T5-6, jer sve sto sam kombinirao dosada, softcore ili hardcore, vodu drzi do T4, ako zelis vise (solo naravno), za svaku klasu ima jedan jedini moguci build, i to je to.
A to meni brzo dosadi, napravim salvage svih predmeta na likovima i u stashu, sve likove obrisem pa ajmo nanovo dizanje svega.
I nema da dosadi.
Staro 26.09.2014., 19:23   #8040
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
1. Mozes me slusat dok pricam

2. Mozes igrat samnom dok pricam

Ak uskoro nes ne isprave na d3, uzet cu pauzu, ovo je totalni bs kaj su napravili.
Svaka cast buljo, al ja nemam vise zivaca za tenkove. Lemming trains i apsolutni debilizam me prati u 95% rundi. Skinio OPET WoT, probao igrat, opet sami debili...a pocela je skolska godina, kad sam bouncao 2 shella sa T30 na dupetu leoparda pod kutem od 90° doslo mi je da bacim monitor kroz prozor. Treci pogodi, i sa 155mm topom od average dmg 750...ja napravio 399. Onda me arty rijesio muka i sa uzitkom sam alt+f4 i delete. Dabogda ih putin sve osvojija....

Glede diabla, ajde, idem probat solo Grift sa wizom, imam dmga tone... sta nikoga nije briga od mobova da me ne oneshota kad im se digne, a imaju raging hardon za wizzove.
Naravno, act 3 keep level i trci 1 minut kad te oneshotaju, level 33, sa unityem. Oneshot!!!
1500 svi resisti + 620k lifea + unity = oneshot. Ja neznam objasnit sta su ti debili napravili, jesu mozda casey hudsona zaposlili? Em imam ping 79 i na momente rubbarbanda da sam imao delay po 1-2 sec za skilove...daleko sam i dogurao. E da, ni Unstable anomaly ni firebird revive nije procao a nijedan nije bio na cooldownu. Sad ti budi normalan.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno