|
![]() |
#8011 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
43PUS6401/12? Ide zica unutra kol'ko ces ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8012 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
baaaa baaaa ba ba Zadnje izmijenjeno od: Tarjan. 12.11.2016. u 14:25. Razlog: Um brži i spretniji od prstiju |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8013 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ova ponuda ti traje još kratko... https://www.svijet-medija.hr/art/tel...-srebrni/75245 55" je par sto kuna gore... http://www.elipso.hr/audio__video/te...G-55VLX9681SP/ Imaš HDR, 2x DVB-T2/C/S2 tunera, 8 zvučnika (60W total), Micro Dimming, Local Dimming... Imaš ih za pogledati u Elipsu...
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.11.2016. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8014 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
bio u elipsu baš, kao sad ću ja to riješit, popričao sa likom na telkama, baš je imao volje pa mi je rekao slijedeće: - na 2.8m razlika između 4k i 1080p neće biti vidljiva, što mi je i demonstrirao s istim demo fajlom na 55'' 4k i 1080p grundigu jedan do drugog i zbilja, tek na nekih 1,5m sam ja bar uočio razliku u pikselima - 4k rezoluciju zapravo nemam kako iskoristiti još, što sam znao i sam ali eto povukao me hype više manje. Point je da me MaxTV/HRT i slični kanali ne zanimaju već ću radije maratonizirati Star Trek s Netflixa, net za 4k Netflix ili bilo kakav 4k stream neću imati uskoro. Bluray je također 1080p rezolucije i zbilja volim format, stalno škicam po amazonu, nađe se super filmova i kolekcija. Preostaje mi jedino skidati 4k filmove s neta ili? - preporuka prodavača za moje zahtjeve je - http://www.elipso.hr/audio__video/te...G-55VLE6621BP/ naveo sam mu još da imam i chromecast pa mi je i Android na TV-u li-la stavka, znam da je moćna platforma, ali iskreno ne znam što bih s time radio pa pretpostavljam da mi ni ne treba. Tu je i 5 godina garancije... Sad više ne znam što da mislim, po njegovoj štoriji sam malo googlao i našao ovo ![]() Što vam se čini jel ima smisla gore napisano? Što je je, s 1500 kn + razlike mogu dobar soundbar uzeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#8015 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
U istoj sam nedoumici i takodjer obisao i probao sve. 4k nije vidljiv preko 2m... No problem je sto vise niti nema novih modela full hd. Kostaju isto teoretski. Sad bi svako reko pa uzmi 4k pa gledaj full hd sa 3 metra. Probao sam u elipsu. Meni to izgleda totalno sugavo. Taj upscale kao da radi effekt iz photoshopa preko slike. Najolja slika koju sam uzivo vidio na tv do 6k kuna je definitivno spoemnuti grunding fullhd. Iako vele svi nek se strpim jos 10 dana kad pocinju bozicne ak ije i slicno. Pikiram ili grundinga za 4500kn ili philipsa 6501 za cca 6000kn cisto zbog ambilighta i supporta na webu... Kolega, javi ako si smislio nesto pametnije ![]()
![]() |
#8016 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa imate onaj Grundig 5523 https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...l-HD/p/800AB78 Vidio sliku u Elipsa i poprilično je neutralna i čini se vrlo solidna. Cijena je smiješna s obzirom na konkurenciju. Ako imate Android box i sl, samo to prištekate, šta će vam smart feature.
![]() |
#8017 |
Premium
|
Onaj Grundig kojeg sam linkao je 2016. model i dolazi uz 5 godina potpune garancije (izuzev elementarnog oštećenja normalno, provjerio) i s cijenom od 4500 kuna koja je takva do kraja godine je vrlo vjerojatno najbolja kupnja za 55'' i veću udaljenost gledanja. Jeftiniji 4k televizori ne garantiraju bolju sliku što se tiče boja, bleedinga pozadinskog osvjetljenja i slično, i tu treba malo paziti jer u mojoj i recimo situaciji od RaneZ-a ako sam dobro shvatio nema svrhe investirati u 4k čisto zbog rezolucije. Ako išta ikome znači, daljinski od Grundiga ima prečac za Netflix isto :P Jedina stvar zbog koje bih ja osobno investirao više u TV bi bio Android TV, pod uvjetom da već nemam dovoljno eksternih aparata za filmove/serije/BR... Vjerujem da ću Grundiga riješiti do kraja tjedna, pratit ću još nekakve akcije malo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8020 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8021 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Mislim da bjede očekuje da taj televizor ima ugrađeno pojačalo i izlaze za zvučnike. Neće moći ove noći. Uzeo ti wireless ili klasične zvučnike, trebaju ti aktivne jedinice, tj. s ugrađenim pojačalom. A mogu se spojit putem cincha, scarta a i putem headphone izlaza.
![]() |
#8022 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8023 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Po potrebi priblizim stol sa TV om na 1m od sebe ![]() Citiraj:
![]() TV stalak na kotacima ![]() Panasonic 42 FHD od prvog dana napravio grunf metodu na stalku za TV i stavio mu kotace. ![]() ![]() Stalak / stol je slican ovome , samo što je drveni za razliku od ovog staklenog na slici ispod. još primjera TV stalaka Po potrebi priblizim stol sa TV om na 1m od sebe ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 15.11.2016. u 18:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8024 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Bi li ovaj Grundig bio ok za igranje na PS4? Tu mislim samo na dvije igre - PES 2017 i NBA 2k17.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8025 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
pogotovo kad sam doso iz arene gledajuci 10 min u olede...
![]() |
![]() |
#8026 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8027 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8029 |
Premium
|
Upravo zato i treba uzeti nešto s 5 godina :P Mislim tast je zamrzio Sony jer mu je plazma iz 2014 crkla jednom unutar roka, drugi put dva mjeseca nakon isteka garancije, kontroler panela... Nije to ugradbeni aparat pa da ga je tlaka mijenjati. Je bilo ikakvih drugih problema, zamjerki? O kojim se modelima radilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8031 |
Suit up!
|
Da li tko zna je li HEVC obavezan za buduće emitiranje DVBT2, ili će emitiranje ići u MPEG4?
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 16.11.2016. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8032 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Najava je HEVC.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8033 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Sony vec vise godina ne radi plasma televizore |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8034 |
Premium
|
onda sony iz 2014-e, on je bio sav ponosan na tu "plazmu" tada ![]() poanta je bila da je bolje 5 godina jamstva nego 2, pa makar postojala veća šansa da će se TV s 5 godina nositi natrag jednom godišnje - što se mene tiče |
![]() |
![]() |
![]() |
#8035 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Imam Toshibu brijem iz 2014. 32L343 DG...olfo smart. Prvi update stigo,pola 1080p filmova više ne mogu preko DLNA streamat,invalid or unsuported file. Preko USBa rade. Drugi update stigao pola subtitlea prestalo raditi i na DLNA i preko USBa...jednostavno neke srt-e prima neke ne. Treći,ubio mi streaming preko DLNA(Acestream-Serviio-TV)...invalid or unsuported file. Jel to plan Toshibe da ti sjebu funkcionalnost TVa kroz apdejte ili? Neki zna jel se može rollback firmwarea napaviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8036 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8038 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Ima tko kakvih iskustva s ovim: http://www.elipso.hr/prilika/crni-vi...cija__sony-tv/ Vidim da ga je kolega Mar nahvalio u 55" verziji. Nije mi nužan 55" i radije bi dao 500kn više naspram Grundinga 55" i dobio manji tv, ali s boljom slikom. Hvala.
![]() |
#8039 |
Suit up!
|
Valjda isti kao 55" Sinoć sam bio u elipsa i to je nevjerojatno kolika je razlika između tog 55" Sonyja i 43-50" Grundiga u kvaliteti DVBT signala. Čovjek bi mislio da manji tv daje oštriju sliku s obzirom na rezoluciju izvora, ali Sony ima daleko bolju sliku po svim parametrima. U Elipsa će ovaj ili idući vikend biti akcije ala black friday pa bi valjalo to pričekati.
![]() |
#8040 | |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|