|
![]() |
#7981 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
http://youtu.be/hEfQqE4_ZvM?hd=1 Jučerašnje iskustvo igranja na unranked serveru, znači bez punkbustera. Nema microlaga, stutteringa, loše detekcije. Framerate je visokih 100+ i oko 70 dok snimam sa AB-om. Ovako se dobro nisam odavno zabavio sa BC-om, tako da i veceras na unranked. Hebeš bodove, ionako nema iznad 50-og ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7982 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
A nedavno sam pucao smijući se (doslovno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7983 | |
Guest
|
Citiraj:
dolazim nija! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7985 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() generalno ne shvacam zasto bi netko isao cheatati, ali zasto bi itko ikada isao cheatati na unranked serveru ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7987 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7988 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Marketing "prijatelja" cheatera ![]() Pogledajte zadnji post od "admin" . Zbilja initriganto, stvarno me zanima kako taj "admin" nije shvatio da mu je tip u njegovom teamu koji ima 91/3 tog trena i kojega svi vjerojatano prozivaju na serveru cheater. Ali ta budala hoce kickat radi spama lokacije odakle je skinuo cheat, a ne banat radi cheata?!???!?!!! Zadnje izmijenjeno od: Genessis. 20.05.2011. u 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7989 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
meni se znalo dogoditi da imam 30:0, nekad te jednostavno ide, ne znaci da si cheater, isto ako si gunner u blackhawku mozes nabiti strasno puno kilova, mislim da je Neo-ST jednom skupio preko 120 kilova u rundi mene je Veki[CRO] jucer vozio, imao sam 50:1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7990 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma joinas se njegovom squadu i vidis da puca nemoguce ili switach team i sakrijes se i on te idalje ubija a nije bilo teoretske sanse da te vidi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7991 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Na svako prozivanje da je cheater, i od strane nas suigrača u tom momentu i od strane protivnika, lik je samo svaki put u chat napisao web adresu di je uzeo cheat ![]()
![]() |
![]() |
#7992 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma kakav Runaro, ne treba vam cheat kad je Deadman pilot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7993 |
Premium
|
Ma evo kako je Runaro dosao do tih 90 i kusur kilova http://youtu.be/616xUT2I9qg?hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7994 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7996 | |
aka Striko
|
Citiraj:
http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/SinmaRegi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7999 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pa di ste bagro čiterska? Vidim, ostadoh na "2 friends" na listi... ![]() Sad barem znam tko su mi pravi prijatelji. ![]() Ima neki TS chanel ili favorite server za staru ekipu? Ili je Mansky uspio sve rastjerat? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8000 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8001 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa di si Capricosa (osim ako nisam pomjeso lončiće ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8002 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() Šta ćeš, slaba mi internet veza, pa dok sam povukao novi patch odužilo se! ![]() Čujemo se večeras onda (osim ako i teamspeak nije izbacio patch). idem vas sad sve ponovno stavit na crnu listu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8003 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Budući da mi je quad konfa trenutno razmontirana, pokušavam igrati sa sempronom 140 otključanim u X2 4400 na 3,5GHz..drama naspram quada. ![]() Reza 1680x1050, sve na maximalno low, a proc ne uspjeva grafu nagurat više od 35%, FPS se vrti od 25-45..češće na 25,hehe! Samo poticaj svima koji namjeravaju igrati, no quad-no fun! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8004 |
...samo te gledam...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8005 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
je, ispalo je dobro ![]() ova igra definitivno ima problema s atijem, jer na gtxici nemam na početku ona zastajkivanja i nema tokom igre zastajkivanja po par sekundi, nisam sad uspoređivo broj FPSa ali tu su negdje nemogu reć točno.uglavnom zadovoljan sam pogotovo jer je ovo jedino kaj i igram ozbiljnije.
![]() |
#8006 |
...samo te gledam...
|
Rekoh ja da GTX 560Ti "rastura" u odnosu na 5850 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8007 | ||
Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8009 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Jeste poveli polemiku, po ko zna koji put.... Sve je to već rečeno, samo je trebalo searchat forum i temu. Da, bc2 voli zapinjati u pojedinim scenama na radeonkama, ali to je zavisno od drivera, baš tu u temi je netko rekao da mu 5850 na bc2 radi besprijekorno na čini mi se 10.5 driverima, dakle, dobitna kombinacija postoji. Iste probleme sam imao i ja sa 11.3 i 11.4 u bc2, ali sa 11.2 ili sad sa 11.5a, toga nema. Dakle, uopće nema potrebe započet polemiku ati sucksa nvidia je cool (ili obrnuto naravno) nego treba odvojit 10-20min i nać najbolju kombinaciju drivera i hardvera i to je to.
![]() |
#8010 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
sucksa igra, nema to veze s ati/nvidia
|
|
Oglas
|
|
![]() |