|
![]() |
#7951 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7952 | ||
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
I nemoj sad da netko pocne spmat o Niki....! --- Jucer se dobro igralo, ja sam bio dosta inspiriran, bilo je napeto do samoga kraja u obje partije. Toujane je rjesena klasicnom sacekusom, marko je tu imao par presudnih poteza. ![]() U Moskvi se okupla odlicna ekipa, Sand i ja smo plantali manje vise, Ranger i Fišina su lajali sa snajpom, Buljo nam je cuvo leda. Svabe nisu nis mogli osim par proboja kroz sredinu i jednog blitzkriega po nasoj lijevoj strani. Opustenost nas je skoro kostala ali tada je Pirana (ribica nasa) uzeo snajp i GVr u svoje ruke i pobio sve. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7953 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Tjah ... evo i mene s WoW-a na PCEX COD 2 serveru : cheers2 Rak - proklet da si - je toliko prićal o ovome da sam puko i jednostavno reko JBGA IDEMO : DualWiel : sniper : Hvala Bogu - ja sam old school UT 99 igrač, a COD 2 ima veze sa UT-om samo u nazivniku - FPS : suicide . Tako da sam u 2 sata vremena sakupio ... oh say 3 fraga : flyingey đ Ali neka, neka, ustaše se svima svete, za par tjedana bit će : Drone : , pa se vi meni kur*ite sa sniperom ili kampanjem iz zida. Nemojte misliti da vas nisam vidio :P Inaće kod mene jućer je bilo prikazivanje LOTR 2 directors cut, a igral sam dok je tekma trajala ( pucketa mi jeltem za tekmu ... ). Tako ja završim i komentiram kak su RAK i MM ( kak smo se koji put našli na drugoj strani ) zaboravili vazeljin za nOOb-a, pa me i danas sve boli dupe kak su me napucali .... Na to moja ekipa zazuji, pa kaj nije Quake, UT, COD 2 sve isto ... FPS ko FPS - ideš i pucaš ![]() Anyway - ostajte mi dobro i vidimo se između 2 sesije WoW-a : CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#7954 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Oh yes Paske....jucer sam se odspojio nakon sto me dva puta izbacilo - nisam imao snage... Reci mi, jesi rijesio ono sa dll-ovima, sve ok radi? Kako ti se mape svidjaju?
![]() |
#7955 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
On DLL-ovi u stickiju - koje je ETpostal - NE RADE I NE VALJAJU ! Samo da se zna ![]() Mape moram prvo naućiti da bi mi se sviđale ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7956 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Ozbiljno - dobrodošao ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7958 | |
Banned
|
Citiraj:
ako mi može netko poslati na mail dll-ove koji rade crash009@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7959 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Nema ti šuljanja i laganog napucavanja u UT - samo trći / skaći ko mulac na sve strane i kolji. Najbolja stvar mi je nišan koji nestane ako se krećem i oružje koje kod rafalne paljbe gubi preciznost .... Sitnice koje život znaće : goood : Inaće, namjeravam igrati više pasivno nego aktivno - ipak je WoW moja najveća ljubav ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7960 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
U Moskvi vas je Riba spasio snajpom, inace bi bilo svasta ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7961 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7962 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7963 | |
herr Flick
|
Citiraj:
POZZ @edit prekasno Rak ja vec poslao
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 08.06.2006. u 10:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7964 | ||
Dark side Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
: goood : NHF
![]() |
![]() |
#7966 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7968 |
herr Flick
|
@Atha,RAK,Andeo ili vec neko ko zna Kako da promjenim zapravo dodam u svom nicku na serveru? Sada imam: ::PCe::zippo61 a hocu .:PCe:.OKW_zippo61 @Andeo Varteks??? Mislio si na Wartex ![]()
![]() |
#7969 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() Sto se tice sacekuse, pa da klasika, mislim nekada se znamo ko svabe svi zaletiti u napad pa nas shebu na foru da ostanemo bez obrane sto u jucerasnjoj partiji nije bio slucaj. sry jos jednom
![]() |
![]() |
#7970 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Napad je najbolja obrana ali nekad ti guzicu moze spasiti jedino sacekusa kao meni jucer. Da sam izasao van iz zaklona protiv njih 4-5 (btw bas su mi lijepo dolazili pred cijev ![]()
![]() |
![]() |
#7971 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() Za promjenu naziva mora biti nesto drugo. To sto si ti napisao probao sam ali ne pali.
![]() |
![]() |
#7972 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7973 |
Moderator
|
Zippo, dobro ti je Andeo rekao. Upisi slijedece u User Profile u ASE. ^2.::PcE::. ^3OKW_zippo61 i dobiti ces zeleno .::PcE::. i zuto OKW_zippo61 ili koje vec boje zelis primijeniti.
![]() |
#7974 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
S time se kolega ne mogu složiti ... Bilo koje konfekcijsko odijelo ne može biti ni do koljena odijelu sašivenom po mjeri u rukama pravog majstora. Varteks / Heruc / Kamensko ( zajedno sa DiCaprio i Piere Cardin ) - svi su oni voda kad ti šnajder zeme meru i pita te - di ga nosiš ( da bitno je :P ).... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7975 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Da se ubacim na temu mijenjanja nickova. Želiš li promijeniti nick za vijeke vjekova, to je malo komplicirano. Treba prvo promijeniti u igri ili potražiš gdje je to napisano u COD2/main/players/Tvoje_ime/config_mp.cfg. Oprez, ne koristi word wrap. Onda odeš u ASE i DODAŠ novi nick. Tada stari nije izbrisan jer normalne postavke to ne dopuštaju. Za takvo mijenje moraš otići u instalacijski folder od ASE i pronaći default.plr. Otvori ga Notepadom i editiraj nick na 2 mjesta. A zašto sve to? Zato jer mijenjanje nicka u igri ne mijenja u ASE i on ga svaki puta zapamti. Ako dodaejš nick u ASE, igra pamti stari koji je postavljen kao default. Dodatna je opcija kada imaš u ASE više nickova. Jedan je default (to se podešava u default.plr i pri dnu su napisani ostali i taj koji je default. Bez odabira nicka će krenuti sa defaultnim.
![]() |
#7977 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7978 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Hvala Rak a i ostalima na pomoci : cheers2
![]() |
![]() |
#7979 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Tko ti dade dopustenje da uzimas takvo ime za ekipu,i jos drskosti ubaciti Mada(najvecu njubinu u bakarsku ekipu) ,a da nema nijednog bakranina ![]() Ajde bar si mi dao ideju za ekipu,hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7980 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
to je teško... gg : cheers2
|
|
Oglas