|
![]() |
#7951 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Bok ekipa, evo da se i ja prikljucim malo. Ne igram dugo D3 tako da sam noob. Što mislite da li je ovo za sada ok? T3 prolazim bez beda. Uglavnom igram solo. http://eu.battle.net/d3/en/profile/S.../hero/45288250 Polako skupljam zelene pa ću nešto iskombinirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7952 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja bi ti preporučio umjesto Basha Frenzy, jer koristiš 2h i treba ti attack speed i fury će ti se brže puniti...a i jedan od itema ti daje veći dmg na frenzy. Ovo ostalo je ok, iako se tu uvijek nešto da mijenjati, malo si pročitaj po netu buildove za barba, ima ih mali milijun. A evo ti i link od mog lika, isto sam relativno novi igrač pa si usporedi malo ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/M.../hero/46622629 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7953 | |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ovo ti sve treba, jedino belt treba witching hour a neće da me lupi. Inače nosim SoJ mjesto unity |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7956 |
Guest
|
zanimljivo , lik umire od smijeha ![]() |
![]() |
![]() |
#7957 |
Guest
|
![]() Još ima mjesta za napredak napretek, ali veselju nikad kraja ![]() http://eu.battle.net/d3/en/profile/v.../hero/37816344 |
![]() |
![]() |
#7959 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne igram puno, pa da pitam vas: moze li se kod Kadale rolati ring onaj royal grandeur ili kak se vec zove i witching hour opasac? Pokisavam ali zasad bez srece, hvala. Ivane, kako ubijes na T6 sa 700k damageom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7960 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7965 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7966 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7967 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
ja mislim 14 da mi je zadnji koji sam na EU solirao, kolega igra US ali slabo napreduje kao i ja EU, i sto je zanimljivo, u isto vrijeme igamo obojica, on US ja EU, i radi, zasada
![]() |
#7968 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Imaš klan, imaš leader, imaš forum, imaš diablo forum imaš internet pa odi na svako od tih mjesta na 3 minute i saznaj sve. Niti jednu stvar od izlaska vanille nisi do sada nisi točno pohvatao, sve što si sam isprobavao je potpuno krivo, a bome i ono što ideš napravit "prema uputama" usereš maksimalno. ![]()
![]() |
![]() |
#7969 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7971 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Vidiš da mu ide, nikome nije jasno kako, ali mu ide. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7972 | |
Guest
|
Citiraj:
Nego, jeste vidjeli, likovi od kada je ukinut RMAH nude ovakve stvari, stvarno nije mi jasno, i jel postoji potražnja za ovakvu ponudu? http://www.d3itemsale.com/Diablo-Ite...unter-101.html |
|
![]() |
![]() |
#7973 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7974 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Tko nema vremena ili živaca igrati da skompletira Marauder set, lijepo plati nekom kinezu ili rumunju da mu zgira lika od nule za tjedan dana, da bi nakon odrađenog powerlevelanja lijepo mogao se posvetiti zahtjevnom načinu igranja Maraudera bacanjem ponekog sentryja i brojenja vrana u međuvremenu. ![]() Prije su takvi mogli direkt na AHu kupiti gear koji im je trebao, a sad pak treba (vjerovali ili ne) igrati da ti padaju itemi. Kamo taj svijet ide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7975 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Tako je, ljudi igraju ono sto im pase, a netko tko nema vremena a zeli T6 igrati fino plati pa kad dodje s posla nakon 4 tjedna radeci u rudniku odigra dva sata kao covjek ovu igru. Ja eto najvise uzivam kad dizem likove od 1-70, cim sam na 70 vise mi nije zanimljivo. Onda obicno obrisem sve likove pa krenem nanovo, kako je govorila moja baba, svaki bedak ima svoje veselje. Nemam pojma zasto to radim, ali gustam pa mi je i to dosta. Svasta nesto kombiniram i isprobavam, trenutno mi je jako zabavan physical WD , jos gemove kombiniram, mal gem rank mi je, oko 4-6, ali biti ce bolje, trenutno brzinski T2 cistim, ono speed run, 55% brzina pa proleti rift. GR idem oko 12-14, ne vise jer mi nije potrebno, cistim za 5-6min, taman. Naravno sve solo, probao sam i public i u grupi, ali ma kakvi, solo je najbolje.
![]() |
#7976 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
meni je recimo baš obrnuto, zabava i chill počinju tek nakon lvl 70.
![]() |
#7977 |
Premium
Datum registracije: Jul 2014
|
Kako dobit prokleti thunderfury i immortal kings set?? Od tog seta nemam ni jedan jedini dio, a igram riftove po cijeli dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7978 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7980 |
Guest
|